Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@alvin1983 έχω την 3.2.9 εχω κάνει τα πάντα δουλεύει κάπως καλά βασικά κάνει πολλές αποσυνδέσεις και δεν βγάζει όνομα καλούντος. Παλιά ειχα μια την οποία μας την ειχε δώσει ο admin η οποία τα ειχε ολα δούλευε κομπλέ μετά απο αναβάθμιση που έκανα απο τον @maddoctor απο το σαιτ το αλλο μαμηθηκαν ολα !!!!! τωρα ψάχνω να βρω ποια ηταν εκείνη που δούλευε τελεία του admin.
-
Παράθεση από alvin1983: “Εγώ πέρασα τη νέα 3.2.8 που δεν έχει το ελληνικό firmware (αλλά νομίζω το αν είναι αγγλικό ή αν είναι ελληνικό το firmware δε παίζει κανέναν ρόλο) με μεγάλη δυσκολία για το downgrade και ευτυχώς μου δουλεύει τέλεια. Και ειδοποιήσεις και όλα. Φυσικά μετά ακολούθησα και τον οδηγό του κάντε το mi band να μιλάει ελληνικά και έρχονται μηνύματα Και κλήσεις στα ελληνικά. ” Δηλαδή τώρα έχεις την Αγγλική ? και πες μας ακριβώς τι έκανες
-
Παράθεση από kostasspil: “Την mi band and tools ίσως λες ” οχι μιλάω για την MiFit απ όλες που κυκλοφόρησαν μια δουλεύει άψογα ποια είναι ξέρει κάποιος ? νομίζω ήταν αυτή που μας είχε δώσει ο admin ο MIUI_ART ! την οποία δεν την βρίσκω τώρα
-
Τελωνειο, Mi Drone
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλό θα είναι να μας πεις τι έγινε και ασφαλώς αν θέλεις να μας πεις λίγα σχετικά με την πτήση σου
-
Όλες οι εφαρμογές σε κάτι κρασάρουν το δικό μου έπαψε να συνδέεται ! υπάρχει μια εφαρμογή που δουλεύει τέλεια αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι απο όλες ! όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ
-
Για άλλη μια φορά Μπράβο
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχω και τα δυο και το απλό το 3G οχι το C. Δουλεύουν άψογα στα 5G αρκεί να τα υποστηρίζει το κινητό η η κάμερα που θα τοποθετηθεί συνήθως οι κάμερες δεν δουλεύουν στα 5G και αν είναι ανοικτό δημιουργεί προβλημα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Next time. =============== Φεβ 2nd 2018, 8:46pm =============== Είστε Έτοιμοιοιοιοιοιοιοιοι!!!! 13η Συνάντηση & Κοπή Βασιλόπιτας 2018 φίλων Xiaomi Θεσσαλονίκης ” στους 3 μετά από κλήρωση θα προσφερθεί ανεμιστήρακι κινητού τηλεφώνου διότι πλησιάζει καλοκαίρι και στους επόμενους 3 ενα ring stand
-
και εγώ ασφαλώς μέσα
-
Miui Fans Of The Year
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαBodai
-
Σταθερά και παντού alnikou
-
Προβλημα με Wifi
Μήνυμαεχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μια συνδέεται μια αποσυνδέετε στο σπίτι οκ στην δουλειά οχι!! πρώτα κλείνω το wifi του τηλεφώνου και αν είναι οκ ένταξη αλλιώς κάνω ρεσετ το ρουτερ και συνδέετε αμέσως
-
Xiaomi Mi Smart Gateway
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Για οσους εχουν το gateway, πως το εχουν βαλει στη πριζα? Με τι ανταπτορα; φοβαμαι οτι με τις γκουμουτσες τους ανταπτορες, εκτος του οτι δε θα καθεται καλα και ισως κρεμαει λιγο, θα ειναι και αντιαισθητικο. Thx... ” Παράθεση από tinkano: “Παράθεση από georgemvg: “Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2…
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΕυχαριστώ
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikow Redmi4: “Ενας καινουργιος κατοχος και εγω της XIAOMI ME REMI NOTE 4 με την miui 9.0.5 και παρολο που εχω κανει ολες τις προτεινομενες ρυθμισεις , δεν δουλευει το προγραμμα .Εχετε βρει καποια λυση η καποιο αλλο προγραμμα που να δουλευει σωστα . Ευχαριστω Νικος ” υπάρχει και το Truecaller ευκολο και καλο