Δηλαδή τώρα έχεις την Αγγλική ? και πες μας ακριβώς τι έκανεςΟ/H alvin1983 έγραψε:
Εγώ πέρασα τη νέα 3.2.8 που δεν έχει το ελληνικό firmware (αλλά νομίζω το αν είναι αγγλικό ή αν είναι ελληνικό το firmware δε παίζει κανέναν ρόλο) με μεγάλη δυσκολία για το downgrade και ευτυχώς μου δουλεύει τέλεια.
Και ειδοποιήσεις και όλα. Φυσικά μετά ακολούθησα και τον οδηγό του κάντε το mi band να μιλάει ελληνικά και έρχονται μηνύματα Και κλήσεις στα ελληνικά.
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
@alnikou Καλημέρα.
Έχω την τροποποιημένη αγγλική έκδοση από εδώ
Mi Fit GR με ελληνικό firmware – 3.2.9 GR Stable ή 3.2.2.1 Beta και πιο πίσω….
(Βέβαια εμένα αγγλική, ελληνική το ίδιο μου φαίνεται Αφού και ελληνικά έχω στις ειδοποιήσεις και το ορίζω να με ειδοποιεί μόλις χτυπάει το κινητό)
Κατεβάζεις την 3.2.9 stable που έχει βγει χωρίς το ελληνικό firmware.
Θα κατεβάσεις και τη 2.2.9 για downgrade που λέει.
Και θα ακολουθήσεις πρώτα τον οδηγό για downgrade με την έκδοση 2.2.9
Και μετά θα περάσεις την 3.2.9 stable.
Και τέλος ακολουθείς τον οδηγό : πως να κάνετε το mi band σας να μιλάει ελληνικά.
Αν δε σου κάνει downgrade (όπως έπαθα εγω) ή δε σου βρίσκει το mi band 2 πες μου Γιατί εγώ έφαγα πολύ ώρα να βρω τη λύση με το να κατεβάσω manual τα firmware και να τα περάσω μέσω gadgetbridge Γιατί με το Notify & fitness for mi band απο Play store δε μου το πέρναγε το firmware.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@alvin1983 έχω την 3.2.9 εχω κάνει τα πάντα δουλεύει κάπως καλά βασικά κάνει πολλές αποσυνδέσεις και δεν βγάζει όνομα καλούντος. Παλιά ειχα μια την οποία μας την ειχε δώσει ο admin η οποία τα ειχε ολα δούλευε κομπλέ μετά απο αναβάθμιση που έκανα απο τον @maddoctor απο το σαιτ το αλλο μαμηθηκαν ολα !!!!! τωρα ψάχνω να βρω ποια ηταν εκείνη που δούλευε τελεία του admin.
-
@alnikou
Αυτή που σου έγραψε το παιδί από πάνω και εγώ είναι που δουλεύει τέλεια.
Η 3.1.6.1 με το ελληνικό firmware.
Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτή που έχεις Τώρα (Μόνο απεγκατάσταση όμως!! Ούτε unpair Ούτε καθαρισμό δεδομένων Ούτε τίποτα) και εγκατάσταση τι 3.1.6.1 που έχει νεότερο firmware και θα κάνει αναβάθμιση.
Για τα ελληνικά γράμματα θα ακολουθήσεις τον οδηγό από τη σελίδα πάνω που λέει πως θα κάνετε το mi band σας να μιλάει ελληνικά (που ουσιαστικά είναι ένα κόλπο με την αλλαγή της γλώσσας του κινητού σε Κινέζικα και μετά σε ελληνικά) και τα έχεις ελληνικά.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
καλησπερα ομαδα εχω και εγω ενα προβλημα με το mi band 2 μου ξεκινησα να κανω κανονικα downgrade απο την τελευταια εκδοση κατεβασμενη απο το playstrore και να περασω την τελευταια 3.2.1.1 beta GR with firmware ολα καλα ολα ωραια στην αρχη με το κεντρικο μενου ημερομηνιας στα ελληνικα και με τονους κανονικα αλλα εννοω εχω ενεργοποιημενο το μενου για την ειδοποιηση κλησεων ειδοποιηση καμια και λεω θα παω στην stable with greek firmware 3.2.1 κανοντας ξανα downgrade και περασμα της νεας εκδοσης ελα ομως που εδω και 4 ωρες δεν λεει να συνδεθει το mi band 2 μου με το xiaomi redmi note 3 pro μου αν το κανω hard reset λετε να διορθωθει το προβλημα η θα το παρω στο χερι το ρολογακι περιεμενω τα σχολια σας ευχαριστω και συγνωμη για το μεγεθος του σχολιου μουΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
@miltosdelis
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 3.1.6.1 με το ελληνικό firmware δουλεύουν οι ειδοποιήσεις!!
Μετά θα θα πας στις τελευταίες stable χωρίς ελληνικό firmware (3.2.8 και 3.2.9 που έχω εγώ δοκιμάσει τουλάχιστον)
Κατέβασε την εφαρμογή αυτή και επέμενε λίγο και θα συνδεθεί.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
@alvin1983
Μετά από πολλές αναβαθμίσεις - υποβαθμίσεις τα κατάφερα το μόνο πρόβλημαμου τώρα είναι με τους χάρτες με βγάζει ότι μένω στην Κίνα θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να βγω στο δρόμο μέσα στο σκ και θα ενημερώσω.
Ενημέρωση
τελικά δεν έρχεται ακόμα καμία ειδοποίηση ούτε καν από εφαρμογές
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
@miltosdelis Καλημέρα και μπράβο που τα κατάφερες.
Για τους χάρτες δε ξέρω γιατί δε το έχω ψάξει αυτές τις μέρες καθόλου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ο/H alvin1983 έγραψε:
@alnikou
Αυτή που σου έγραψε το παιδί από πάνω και εγώ είναι που δουλεύει τέλεια.
Η 3.1.6.1 με το ελληνικό firmware.
Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτή που έχεις Τώρα (Μόνο απεγκατάσταση όμως!! Ούτε unpair Ούτε καθαρισμό δεδομένων Ούτε τίποτα) και εγκατάσταση τι 3.1.6.1 που έχει νεότερο firmware και θα κάνει αναβάθμιση.
Για τα ελληνικά γράμματα θα ακολουθήσεις τον οδηγό από τη σελίδα πάνω που λέει πως θα κάνετε το mi band σας να μιλάει ελληνικά (που ουσιαστικά είναι ένα κόλπο με την αλλαγή της γλώσσας του κινητού σε Κινέζικα και μετά σε ελληνικά) και τα έχεις ελληνικά.
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Σε android oreo δεν δουλεύει τιποτα...από ειδοποιήσεις και αναγνώριση...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα