Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
επιτέλους Ελληνικά !! πιστεύω για το μι home
-
ΠΟΥ ?? είμαι λίγο άσχετος εγώ με αυτά
-
μικρυνε τις φωτο
-
τι να σου πω πρώτη φορά μου έχει συμβεί θα δω στο μέλλον ! οπως εγραψα αλαξα χερι
-
Στην τελευταία θέση η Ελλάδα στις ευρυζωνικές συνδέσεις μέσω οπτικών ινών
alnikou - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδηαλαδη εχω ευρυζωνικη τωρα συνδεδεμενο πανω στο ρουτερ οκ μεχρι εδω ?? εγω θελω να μην εχω τετοια συνδεση !! πως μπορω να εχω απλη τηλεφωνικη συνδεση και αν κοπει το ρευμα να εχω τηλέφωνο ?? και ειμαι κοσμοτε παλιο ΟΤΕ
-
Μήνυμαδεν θελω ΙΝΤΕΡΝΕΤ θελω απλα τηλέφωνονο
-
@ newsformobiles στην φωτό φαίνεται αυτό σαν σπυράκι άλλα όπου ακουμπάει το μι μπαντ είναι όλο κοκκινίλα το άλλαξα χέρι και άμεσα άρχισε η υποχώρηση ! το αλαξα χέρι άμεσα ίσως και για αυτο δεν πρόλαβε να μεγαλώσει το έγκαυμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Αν είναι VoIP, όχι. Εκτός και αν έχεις συνδέσει ρούτερ και ασύρματο τηλλεφωνο σε UPS. ” δεν θέλω να εχω ups τι κάνω σε διακοπή ρευματος ?? ιδικά τωρα καλοκαίρι ειναι συχνό φαινόμενο
-
Παράθεση από zt654: “Με λουράκι της μάνας του; ” Παράθεση από Alex_MLT: “Δοκίμαζε να το βγάζεις όταν είσαι σπίτι ή δεν το χρειάζεσαι.. σαν αλλεργία ή κάτι τέτοιο δεν δεν φαίνεται να είναι πάντως.. ” ναι ολα αυθεντικά το πρόβλημα το εντόπισα εκει που εφάπτεται το μι μπαντ !! το βγάζω κάθε μέρα για μια ώρα περίπου
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Πόσο καιρό το φόραγες; ” το φοράω συνέχεια άλλα το βγάζω κάθε απόγευμα για μια ώρα περίπου!! το έβαλα στο άλλο χέρι να δω αν μου κάνει πάλι καμία πληγή και εκείforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39395/
-
ΜήνυμαΚαι αν κοπει το ρευμα ?? τι γινετε δεν εχω τηλέφωνο ??
-
κάτι περίεργο συνέβει ! ενω φοράω συνέχεια το βραχιόλι συνέχεια ξαφνικά με έκανε πληγή εκεί που ακουμπάει ο αισθητήριας στο χέρι !!! ξέρει κάποιος κάτι ?
-
και όλα κινέζικα
-
Μα αυτά όλα τα έχω εδώ και ένα χρόνο !!