Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
Μήνυμαωπα τι είναι αυτό ? Να το ρουτερ μου
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Κάνε αυτό που σου λέω μέσα από την εφαρμογή Mi Wifi για κάθε συσκευή. ” πως ?? Δεν έχει ρυθμίσεις αυτά βλέπω
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “εγώ έχω το εξής πρόβλημα όταν έχω ανοικτό το 5G και 2.5 G δεν συνδέετε η τηλεόραση μου στο ρουτερ μόλις κλεινω το 5G συνδέεται κανονικά ξέρει κάποιος κάτι ?? επίσης όταν συνδέω το mi redmi note 3 pro στο xiaomi ρουτερ κόβει ττο wifi του τηλεφώνου εντελως σαν να ειναι κλειστό ” Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο 5G για αρχή. Μπες μέσα από τον μενού μέσω chrome και βάλε ένα μικρό κανάλι και ξαναδοκίμασε. Για το κόψιμο που λες (όχι διάρροια μην μπερδευτο…
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
Μήνυμαεγώ έχω το εξής πρόβλημα όταν έχω ανοικτό το 5G και 2.5 G δεν συνδέετε η τηλεόραση μου στο ρουτερ μόλις κλεινω το 5G συνδέεται κανονικά ξέρει κάποιος κάτι ?? επίσης όταν συνδέω το mi redmi note 3 pro στο xiaomi ρουτερ κόβει ττο wifi του τηλεφώνου εντελως σαν να ειναι κλειστό
-
να βγάλει πρέπει μια συσκευή να μετράει την ραδιενέργεια ιδικά τώρα με τις εισαγωγές αυτοκίνητων απο Ιαπωνία!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “το βρήκα και εγώ αλλά πως το βάζω ? ” Το κατέβασε κάποιος σας!? ” ναι ο εχω κατεβάσει αλλα δεν ξερω πως να το βαλω στο ρουτερ
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυματο βρήκα και εγώ αλλά πως το βάζω ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα @maddoctor υπάρχει ένα πρόβλημα σε εμένα πάω κανονικά την διαδρομή και βρίσκω μέσα στον φάκελο τα αρχεία : 108/4090, 116/3670, 187/3194, 262/4045, 304/2908. Εχω mikey, MiWIFI, MiFIT, Mi Home (κομπλέ, 4 θερμόμετρα, 2 ανιχνευτές πόρτας, δυο μπουτόν,) μια Yeelight,Mi Smart WiFi Socket (το οποίο μου το βγάζει κινέζικα). αυτά λοιπόν τα αρχεία που έχω εγώ δεν ταιριάζουν με αυτά που έχεις ανεβάσει. Αυτό που είναι μεταφρασμένο είναι το MiWiFi. Τώρ…
-
Καλημέρα @maddoctor υπάρχει ένα πρόβλημα σε εμένα πάω κανονικά την διαδρομή και βρίσκω μέσα στον φάκελο τα αρχεία : 108/4090, 116/3670, 187/3194, 262/4045, 304/2908. Εχω mikey, MiWIFI, MiFIT, Mi Home (κομπλέ, 4 θερμόμετρα, 2 ανιχνευτές πόρτας, δυο μπουτόν,) μια Yeelight,Mi Smart WiFi Socket (το οποίο μου το βγάζει κινέζικα). αυτά λοιπόν τα αρχεία που έχω εγώ δεν ταιριάζουν με αυτά που έχεις ανεβάσει. Αυτό που είναι μεταφρασμένο είναι το MiWiFi. Τώρα αν πάω στο Mi Home και κάνω την γλώσσα Default…
-
Η μεγάλη φάση είναι όταν βλέπεις το πως κοιμήθηκες..!! Με όλα να εργάζονται 24χ7 ημέρες από παρασκευή (21/10/2016 και ώρα 14:00) μέχρι και τώρα (26/10/2016 και 20:10) μπαταρία 90%
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΚατέβασα ένα αρχείο που λέει πρέπει να το τοποθετήσω μέσα στο ρουτερ για να γίνει στα Αγγλικά!! ξέρει κάποιος πως το κάνω αυτό ?? το αρχείο είναι το xqpc_client.exe
-
η global εχει το σημα C και Αγγλικό βιβλιαρακι οδηγειων
-
Μήνυμακαι μια ακόμη ερωτηση ? εχω καμερες που δεν δουλευου σε 5g το απομωνωνω η μπορω να διαλεξω ανάμεσα στα δυο ?
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστω Γιατρε απο το τηλέφωνο ολα οκ
-
Μήνυμαστο πρώτο δεν εβγαλα ακρη αν κατάλαβα καλα κατεβάζει μόνο για την εφαρμογή τηλεφώνου !
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “στο http:\\192.168.31.1,,. μπορείς να μπεις; γιατί εγώ δεν μπορώ! ” ναι μόνο με καλωδιο
-
ΜήνυμαΕλληνικά μπορω να ο βάλω ?