Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καθάρισε καλά τις επαφές και άστο να φορτίσει για κανά δύωρο τουλάχιστον. Μετά πάτα το κουμπί να δεις εάν είναι ζωντανό.
-
Παράθεση από trixstat: “Μήπως γνωρίζεις κάποιος αν γίνεται και πώς διαγραφή ιστορικού στο band2 / Mi fit και mi band tools ;Δοκίμασα με διαγραφή εκκαθάρισης δεδομένων στην εφαρμογη χωρίς αποτέλεσμα στο δε mi λογαριασμό μου δεν υπάρχουν στοιχεία ” Στο mi λογαριασμό σου είναι και ας μη τα βλέπεις. Άστο στην άκρη για 11 ημέρες χωρίς συγχρονισμό και θα καθαρίσει.
-
Παράθεση από homer66: “Καλησπέρα παιδιά μία.βοηθεια με ένα band έχω και εγώ και φίλος μου mi max , εγώ με android 6 & stable ,αυτός με android 7 & dev , ενώ συνδέεται κανονικά και στα 2 εγώ έχω ειδοποίηση κλήσης ο φίλος δεν έχει , παίζει ρόλο η ρομ η κάτι άλλο ? Έχω δοκιμάσει με την 2.2.1 και 2.3.0 και του στορε Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν θα έχει ενεργοποιήσει κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού. Να πάει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να δει
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από kosmasdel: “Είχα την ελληνική εφαρμογή 2.2.10 και θέλω να ξαναβάλω την ίδια (άλλαξα ρομ) γιατί δούλευε χωρίς bugs αλλά δεν υπάρχει. Για ποιο λόγο; ” Δεν την έχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου για να την πάρω; ” Έχει μείνει η τελευταία. Υπάρχει λόγος που θέλεις την συγκεκριμένη?
-
Παράθεση από george_1: “Παραγγειλα από το κινεζακι ένα τόσο μικρό κινητακι για να περνω τις ώρες μου το καυμενακι μα το ελληνικό τελωνειακι μου φορολογησε το τόσο μικρό κινητακι. Γιατί ρε τελωνειακι μου φορολογησες το κινητακι; Και εγώ πως θα περνώ τις ώρες μου το καυμενακι; Α, ρε χιαομακι τι σου μελλε να παθεις το καυμενακι... Πρώην υπάλληλος στο τελωνειακι.. ” Αυτό μ'ένα μπουζουκάκι, θα γίνει μεγάλο σουξέ! Έχει πολύ νταλκά μέσα του...
-
Παράθεση από EGW4321: “οταν φλασαρες το super su εμψανιστηκε στο μενου; γιατι εμενα δεν εμφανιζοταν. ” Καινούργιο εικονίδιο δεν έχω, αλλά είμαι δοκιμασμένα root
-
I found some video on youtube, but first, I don't have the mitu robot to try them, second the narrator speaks russian, so I guess I have to leave it to you to see what you can manage. youtu.be/ClRQN8hz7Ug youtu.be/T4ORM_0B2K8 youtu.be/9ay_RHAn2v0 =============== Απρ 29th 2017, 7:04pm =============== @mitch002 found how you can make other two If you download the app -> Here is an app I thought you might like: 积木机器人, check it out! Link: 积木机器人-小米应用商店 When entering the app, the last tab has 3 manual…
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Είπαμε δεν έχει ροοτ .. Μετά την εγκατάσταση , γυρνάς πίσω φλασαρεις το ζιπ με το ροοτ που θες και είσαι οκ... ” Δεν το είχα προσέξει. Φλάσαρα το supersu και είμαι οκ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε και δεύτερο Flash το supersu.zip από το TWRP Recovery.. ” Άλλαξε κάτι με την προηγούμενη ρομ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35432/ Τρέχω την εφαρμογή και βλέπω αυτό.
-
Αφού σου δουλεύει τώρα, μην το ψάχνεις. Εξάλλου έχουμε πει ότι τα Xiaomi δύσκολα πεθαίνουν!
-
Παράθεση από malliosZ750: “Ναι οκ, την έβαλα τελικά αφού έσβησα αυτή που είχα από το playstore, όλα καλά, αλλά ελληνικά; πως θα τα βάλω;;; ” Τι εννοείς πως θα βάλεις ελληνικά!? Η εφαρμογή διαβάζει την γλώσσα του κινητού
-
Σε Mi5s Plus μια χαρά εγκαταστάθηκε η σημερινή rom
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο Xiaomi είναι ρούτερ, οπότε αναγκαστικά θα μπει μετά το μόντεμ της hol. Όσο για το ασύρματο δίκτυο αντέχει χαλαρά.
-
I want to buy one for myself. For my kid, which is at the same age with yours mitch, I have him others robots to play with. So you say this robot doesn't turn into a dino? I thought it can take all three forms. A, have you found any way to change the songs at the Mi Bunny Storyteller? Must find time and to translate the plugin from the mi house, to work with it better....
-
Τελικά σημερινές φήμες λένε ότι δεν θα βγει το Mi6 Plus, καθότι η εταιρεία δεν μπορεί να βγάζει δύο όμοια κινητά. Ακόμα περισσότερο που το κεραμικό υλικό είναι δύσκολο να βγει.