Ε θα κάνει επανεκκίνηση και θα είσαι μια χαρά. Α όταν ανοίξει και σου πει για mi account και σύνδεση wifi, θα λας στο mi account και θα βάλεις των κωδικό του wifi. Θα τον κάνεις copy, πας πίσω στο wifi και το κάνεις paste να συνδεθεί και μετά πας πάλι mi account και βάζεις το password του mi account. Για να μη ρωτήσεις σε προλαβαίνω.
Εμφανίζει τις ειδοποιήσεις κανονικά σε μικρά εικονίδια κάτω απο το ρολόι που ειναι πάνω αριστερά.Δεν υπάρχει παραπανω λεπτομέρεια. Αλλα θέλει να έχεις custom recovery για να το κάνεις εγκατάσταση (twrp δλδ) Αλλιώς δεν γίνεται. Είναι το link πάνω. Μπες και διάβασε.
Δε χρειάζεται να κάνεις τπτ. Είναι ενεργό από μόνο του στο κινητό αυτό. Και το τεστ είναι αν σου δουλεύει η google camera. Αν δεν ήταν ενεργό δε θα δούλευε.
Καλησπέρα με προηγούμενη έκδοση ρομ και τον sphinx δεν δούλευε και το είχε πει και ο @milouk που φτιάχνει τον sphinx. Αλλά ο 2.2 έχει ενσωματωμένο stereo mod. Αν βάλεις exkernel manager σρο εμφανίζει.
Εγώ εδώ με miui ειμαι. Δεν έχω αλλάξει. Lineage os ο @milouk που την έχει μου έχει πει τα καλύτερα πάντως. Και η pixel experience είναι καλή και η aosp.