Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

alvin1983 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

• Πας twrp πάλι, wipe, format data, γράφεις yes, τελειώνει, πας πίσω πίσω στην αρχική οθόνη και REBOOT RECOVERY ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. μόλις ξαναμπεί twrp, install, διαλέγεις τη ρομ και προχωράς. Μόλις τελειώσει πατάς reboot system.

• Το post που έκανα πάνω με τα 4 xml και τη κάμερα θα μπει και Στη πρώτη σελίδα γιατί εδώ θα χαθεί με το καιρό.

• Παράθεση από garefal: “νομιζω οτι μετα την αναβαθμιση του s9 μου σε pie υπαρχει προβλημα στην αναγνωριση κλησης στο band 2 . οτι και να δοκιμασα μου βγαζει μονο ενδειξη οτι με καλουν χωρις το ονομα του καλουντος ” Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μόνο οτι με καλούν δείχνει και πρέπει να πατήσεις μια φορά το κουμπί στο Mi band για να δείξει ποιος σε καλεί. Ας έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα. Κάτι με το dnd έχει να κάνει (του mi fit το dnd που ζητάει άδεια στην αρχή και που βάζει το κινητό στο …

• Όποιος έχει όρεξη για δοκιμές Τα βάζω πάντα 16:9 εγώ οπότε όποιος θέλει το αλλάζει. Τα xml τα έχω σε αυτή την έκδοση MGC_6.1.021_xcam_5_beta18.apk 1 αυτό πού έχω βάλει ήδη πιο πριν Xlibs-nexus 6p-custom denoise 2 Nexus 6p -expo +0.2 3 Pixel 3 Xl-alvin Edit: Bonus Pixel 3Xl AWB on

• Έχει γνώσεις πιο πολλές από όλους μας μαζί ο @foxy4270 παιδιά. Εγώ τις γνώσεις με προσωπική εμπειρία τις απέκτησα και δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Να'ναι καλά ο δάσκαλος @Antretng που ασχολήθηκε λίγο μαζί μου.

• Αναζήτηση android tv box

alvin1983 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ωωωω ναι θέλει και δοκιμή μετά οπωσδήποτε για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις ροοτ.

• Frames αν θέλεις βάλε 15-15 ή έστω 12-15 για πιο γρήγορα.

• Παιδιά αν γίνεται σας παρακαλώ μην κάνουμε τόσες μεγάλες παραθέσεις. Πιάνουν όλη τη σελίδα και δεν υπάρχει λόγος. Βαλτε το @ μπροστά και μετά το όνομα του ατόμου που θέλουμε πχ @papaflessas και συνεχίστε τη κουβέντα έτσι.

• Συνέχεια καταγράφει δεν έχεις θέμα. Απλά η σύνδεση με την εφαρμογή είναι αν θες να τα περνάει στο λογαριασμό σου για να τα έχεις (συγχρονισμό δλδ) και τα βλέπεις εκεί. Μια φορά το συνδέεις να πάρει ώρα ημερομηνία και μετά δε χρειάζεται. Κλεισε bluetooth και όλα. ΥΓ Για να δεις πχ πως κοιμήθηκες το βράδυ θέλει να συνδεθεί στην εφαρμογή.

• Καλή και χρυσή η ρύθμιση για τη πίσω κάμερα το Pixel Xl αλλά αν έχετε και χρόνο όπως βλέπω 1/4 ή 1/3 που έχει το Night sight θα έχετε πρόβλημα γιατί είναι αργός χρόνος και το Pixel Xl δεν είχε Ois (Optical image stabilization) και έτσι δε θα έχει το κινητό σας Ois όταν τραβάτε φώτο και σαν συνέπεια θα σας βγαίνουν κουνημένες εκτός και αν έχετε πολύ σταθερό χέρι ή χρησιμοποιείτε τρίποδο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Sasa25 Βρε εσύ είπες για Κομφούκιο και Βούδα???? Γιατί παρεξηγείσαι τότε? Ιδού το αληθές Παράθεση από spideman3: “Καλησπέρα, καλησπέρα στο εξαγριωμένο γκόσμο. Sasa καλή μου έπεσες σε κακό ταϊμίνγκ. Διακοπές στην Κίνα τα παρατάνε όλα στο έλεος του Βούδα ή Κομφούκιου. Κάνε ένα φορμάτ στον υπολογιστή να ξεδώσεις. Και από Δευτέρα που επιστρέφουν τα Κινεζάκια ξανά δοκιμάζεις με την θετική αύρα του Κομφούκιου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ να τρολάρω το Γιώργο πήγα που ανέβα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι έγινε εδώ πάλι???? Κομφούκιο και Βούδα ακούω και το κάναμε tre intellectuel το νήμα πάλι.

• Xiaomi Eu 9.1.24 Αλλά παιδιά δεν ξέρω από κάμερα εγώ. Δεν είμαι γνώστης. Μόνο τα βασικά γνωρίζω και μετά από δοκιμές και μόνο έχω μάθει 2-3 βασικά πραγματάκια που είναι τίποτα για τη κάμερα. @foxy4270 και @Antretng είναι τοπ σε αυτά και ο @Antretng ο καθηγητής επειδή μιλάγαμε πιο πολύ μου δίδαξε 5 πραγματάκια με το τι κάνει το καθένα.

• θα πώ οτι μου είχε πει ένας σοφός γέροντας από δω μέσα: Να πάρουμε ένα Mi 8 και ένα Mi Mix 2s στον @foxy4270 ώστε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις και καλύτερες φωτογραφίες όλοι μας εδώ μέσα.

• Να μειώσεις αν θέλεις και δε σου αρέσει η εικόνα τα custom denoise parameters. 1ο είναι για το βράδυ πχ να μειώσεις λίγο αν σου τα κάνει παστέλ (δεν έχει δλδ λεπτομέρεια) 2ο είναι για κανονικό φωτισμό 3ο είναι για μέρα. Και αν θες δοκίμασε 4-5-6 να υα βάλεις στο 4 και τα 3. Ότι σου αρέσει στο μάτι βασικά. Εμένα αυτό το σετ μου έκατσε καλά με τη συγκεκριμένη έκδοση κάμερας, αύριο μπορεί να δοκιμάσω άλλες ρυθμίσεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “που την έχει την 50άρα; Γερμανία ? Ακόμα στην 50άρα είναι ? Το 2009 στην Ολλανδία είχα 24 και την νύχτα έφτανε τα 50 στο κατέβασμα. Εκεί ακόμα στην 50άρα είναι ? Τόσα λεφτά πήρε η υπερδυναμη από την Ελλάδα και είναι πίσω ?? ” Στην άκρη του πλανήτη γράφω βρε ποια Γερμανία?? Στη γνωστή Νήσο Κω βρίσκεται η 50άρα και ευτυχώς πού κατεβάζει και με 5.1 και πολύ του είναι. Αααα Καλημέρα σε όλους επιτέλους Friday.

• Αλήθεια δουλεύει καλά και στο Mi 5s? Μπορεί να θέλει τα denoise να κατεβάσεις foxy για λεπτομέρεια κτλ γιατί είναι και άλλο κινητό, ξέρεις καλύτερα εσύ σ'αυτά τα πράγματα.

• Όχι δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις αυτή. Τώρα δεν έχω κάτι πρόχειρο να σου δώσω ρυθμίσεις. Κάπου εδώ στο νήμα κάποιο παιδί θα έχει δώσει σίγουρα Και αν δε βρεις εδώ θα βρεις εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών αλλά θέλει ψάξιμο

• Όχι βρε μην αλλάξεις ρομ για τη φωτογραφία και μόνο. Σε στοκ κάμερα η κινέζικη ρομ έχει δοκιμασμένα καλύτερη κάμερα αλλά δεν είναι λόγος αυτός να αλλάξεις ρομ και να ξεκλειδώνεις μετα απο 15 μέρες και διαγραφή όλων των αρχείων. Απλά να δοκιμάσεις πιο παλιές εκδόσεις κάμερας που δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Μια είναι αυτή παλιά και δοκιμασμένη καλή MGC_6.1.013_MI8_FINAL_V1c.apk