Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
-
Ο/H garefal έγραψε:
νομιζω οτι μετα την αναβαθμιση του s9 μου σε pie υπαρχει προβλημα στην αναγνωριση κλησης στο band 2 . οτι και να δοκιμασα μου βγαζει μονο ενδειξη οτι με καλουν χωρις το ονομα του καλουντος
Μόνο οτι με καλούν δείχνει και πρέπει να πατήσεις μια φορά το κουμπί στο Mi band για να δείξει ποιος σε καλεί. Ας έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα.
Κάτι με το dnd έχει να κάνει (του mi fit το dnd που ζητάει άδεια στην αρχή και που βάζει το κινητό στο αθόρυβο όταν πατάς το κουμπί στο mi band) αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δείχνει όνομα κατευθείαν.
Πάτημα κουμπιού και εμφάνιση ονόματος μόνο και για μένα.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλημέρα!! πέρασα όλα καλά την ελληνική 3.5.8 αλλά μονο στην μέρα μου βγάζει αυτην την ένδειξη ΠΗ. Πως διορθώνεται??
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Καλημέρα!! πέρασα όλα καλά την ελληνική 3.5.8 αλλά μονο στην μέρα μου βγάζει αυτην την ένδειξη ΠΗ. Πως διορθώνεται??
Πέρασε και το αρχείο πόρων (resources) από την πρώτη σελίδα και θα φτιάξει -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Πέρασε και το αρχείο πόρων (resources) από την πρώτη σελίδα και θα φτιάξει
με το gadget bridger η το notify tracker -
Ο/H scorpio3 έγραψε:
ευχαριστώ!με το gadget bridger η το notify tracker
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
ευχαριστώ!με το gadget bridger η το notify tracker
-
- Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Είχα περασμένο το mi fit και fw του doc από το blog του δε θυμάμαι έκδοση ήταν του Νοεμβρίου με όλα σωστά resources κτλ. Κατέβασα από εδώ την τελευταία mi fit Greek αφού απέγκατεστησα την προηγούμενη. Συνδέθηκε κανονικά έκανε το update στο fw 100% επιτυχία και από τότε εδώ και 4 ώρες μαύρη μαυρίλα πλάκωσε.... Νεκρό το band 3. Το έχω στην πρίζα για καμία ώρα και τίποτα. Μπαταρία είχε πριν γύρω στο 40%. Διάβασα λίγο ότι παίζουν τέτοια περιστατικά ακόμη και σε αναβάθμιση με επίσημη εφαρμογή και firmware και ότι πιθανό έχοντας το στη φόρτιση με επανέλθει. Σε κάποιους επανήλθε μόνιμα σε άλλους δούλεψε για λίγο και ξανά έκλεισε. Έχουμε κάποιο tip ή κάποια λύση? Συγγνώμη δεν έψαξα εάν έχει ξανά αναφερθεί... Ευχαριστώ
- Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Είχα περασμένο το mi fit και fw του doc από το blog του δε θυμάμαι έκδοση ήταν του Νοεμβρίου με όλα σωστά resources κτλ. Κατέβασα από εδώ την τελευταία mi fit Greek αφού απέγκατεστησα την προηγούμενη. Συνδέθηκε κανονικά έκανε το update στο fw 100% επιτυχία και από τότε εδώ και 4 ώρες μαύρη μαυρίλα πλάκωσε.... Νεκρό το band 3. Το έχω στην πρίζα για καμία ώρα και τίποτα. Μπαταρία είχε πριν γύρω στο 40%. Διάβασα λίγο ότι παίζουν τέτοια περιστατικά ακόμη και σε αναβάθμιση με επίσημη εφαρμογή και firmware και ότι πιθανό έχοντας το στη φόρτιση με επανέλθει. Σε κάποιους επανήλθε μόνιμα σε άλλους δούλεψε για λίγο και ξανά έκλεισε. Έχουμε κάποιο tip ή κάποια λύση? Συγγνώμη δεν έψαξα εάν έχει ξανά αναφερθεί... Ευχαριστώ
-
Μην το φορτίζεις, εάν αδειάσει η μπαταρία θα γίνει και factory reset ! Εσύ αυτό θες στην έσχατη περίπτωση...
Στο κινητό δεν το αναγνωρίζει καθόλου ? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0