Η σωστη ειναι οπως αναφερατε με τον δικο του κ μονο φορτιστη αν μπορουμε απο υπολογιστη κ αν διαβασα καλα στο ευρωπαικο site μολις φτασει 20% φορτιζουμε κ μεχρι 96-97% κ αν μπορουμε κ με κλειστο κινητο
Οχι μοναχα αν ισχυει η αδεια η αν ειχες παλιοτερα συσκευη καμια φορα κανει κ την αλλην εμενα ετσι εγινε κ ημουν τυχερος οποτε δεν χρειαστηκα ξεκλειδωμα ειχα το παλιο
απο αναμονη αναβει η συσκευη κ για ενα δευτερολεπτο σαν να μπερδευει τον ηχο αυτο οχι συνεχεια στην αναπαντητη το κανει κ στις ειδοποιησεις στα μηνυματα οπως κ οταν αναβει η οθονη τα εικονιδια κλησης σαν να μην κανουν την κινηση πανω κατω κοβετε ο ηχος
rds δυσκολο εαν δεν το εχουν απο την αρχη =============== Ιουν 3rd 2017, 2:15pm =============== σχολια δεν θελω γιατι αν περιμενεις απο ενα κινητο ολα αυτα που λεμε κ με την τιμη αυτην ελεος
Ερωτηση στο νημα για τις ειδοποιησεις εκανα κ για την κοινοτητα θα επρεπε ενω εχω κανει συνδεση κ ειμαι συνδεδεμενος κατα την αναμονη να μου εμφανιζει τα μηνυματα;
εγω θα ελεγα αδικα λετε για την καμερα γιατι ειναι σε καλη κατασταση κ μην σας λενε διαφορα με την εννοια βραδυ τραβηξα την εδειξα κ μου ειπαν θετικα σχολια απο την αλλην αν δωσουμε βαση στην ρομ κ η αυτονομια κ η καμερα θα ειναι εξισου καλη
Με την προηγουμενη ρομ στο mido εχω θεμα καποιες φορες στον ηχο κλησης στην αρχη οταν ξεκιναει να χτυπαει στις εισερχομενες κλησεις κανει στιγμιαια διακοπη του ενος δευτερολεπτου φαινεται οταν αναβει η οθονη χτυπαει αρχικα κανει την στιγμιαια διακοπη κ συνεχιζει σαν μην συγχρονιζει; φαινεται κ στα εικονιδια για την απαντηση κ στην απορριψη κλησης σαν να εχουν κολλησει μην κανουν την γνωστη κινηση