Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι από την Κούβα Κουβάς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να πω κι εγώ μια καλημέρα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι κέρδος να έχω από τον Μήτσο; Το πολύ πολύ να μου κάνει κανα ξεμάτιασμα δώρο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν παίζει αυτό. Θα την πάρω ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι πολύ πεισματάρικο γαϊδούρι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχώ ολοκληρώσεις πολλές εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) ηλεκτρονικές αγορές. Οι περισσότερες από αυτές απλά και καθαρά διαλέγω, παραγγέλνω, πληρώνω, παραλαμβάνω. Σε κάποιες κάτι στράβωσε αλλά είτε με τον έναν έναν είτε με τον άλλο τρόπο άκρη βγήκε. Αυτό που ζω εδώ και 1.5 μήνα με μια ψησταριά δεν υπάρχει. Παραγγελία από ένα μαγαζί μιας ψησταριάς που είχε εξαντληθει αλλά δεν το είχαν περάσει στο σάιτ. Αναμονή 1 μήνα να έρθει. Δεν ήρθε. Ακύρωση παραγγελίας λεφτά πίσω και παραγγελιά ένα άλλο μοντέλ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό μήνα σκουληκάκια και πίγκου. Το γατοπίγκου που είναι ρε παιδιά;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν τολμάς πλησίασε το τζιπάκι. Με παράθυρα ανοιχτά και το κλειδί στο τιμόνι να δω ποιος θα το πάρει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα λαέ της τρούπας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν το κατάλαβε ακόμα. Έχει την εντύπωση πως επειδή το πρώτο συνθετικό της λέξης είναι το "υπέρ" πως πρόκειται για κάτι υπερουάου. Σε 4-5 μήνες που θα πέσουν οι θερμοκρασίες στην Κω και μπορέσει και "δουλέψει" σε ικανοποιητικές στροφές θα το πάρει χαμπάρι τι είναι ο υπερήλικας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makis1024 αυτά ιχύουν προς το παρών. Αύριο-μεθαύριο τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Κόσμε τρολάρετε λίγο κι εσείς τον αρχιπρίξελ. Αντέχει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λιγότερα βιάγκρα και περισσότερες βιταμίνες Μήτσουλά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πολύ θολή είναι ρε σύ. Πάρε κανα κινητό της προκοπής και ξανατράβα.

• H τελευταία αναβάθμιση του nikel ήταν 2 μήνες πριν και δεν προβλέπεται καινούρια. Αν φοράς stable δοκίμασε την τελευταία dev μήπως και στρώσει. Αν δεν στρώσει είναι hardware.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Aπό την ηλικία των 20 έλεγα πως ότι και να ψφίσουμε διαφορά δεν υπάρχει. Αποδείχτηκε όταν πασοκ και νδ συγκηβέρνησαν αν και διαφωνούσαν σε όλα (λέγανε). Μετά από λίγα χρόνια αυτοί που διαφωνούσαν με αυτους που κυβερνουσαν εκλέχτηκαν και κάνανε ότι έκαναν οι προηγούμενοι. Δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν υπάρχει αριστερά. Δεν υπάρχει δεξία. Δεν υπάρχει ηγέτης. Όλοι ακολουθούν την γραμμή της κεντρικής κυβέρνησης του Βερολίνου και των Βρυξελλών είτε την πιστεύουν είτε όχι. Αυτά από μένα, καλημέρα σε όλο το…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε άπαντες τους ψηφοφόρους και μη. @dnomikos είμαι πολυ γκαντέμης με την ψησταριά. Περιμενα να έρθει η blackbull glasslid. Με τα από βδομάδα και σε 10 μέρες αγανάκτησα και είπα δεν. Κατέλειξα στην Vanward 4815S. Την παραγγέλνω σε σούπερ τιμή κι ο κρητίκαρος ο μαγαζάτορας μου λέει έχει εξαντληθεί περιμένω παραλαβές από αρχές Ιούνιου. Και με αυτά και τα άλλα ξανά στο τηγανι θα τα κάνουμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πατάω το link με τις 17 πολυαναμενές ταινίες. 1,2,3,10,15,16 ..... 17!!!! ...... και δεν βλέπω την πιο πολυαναμενόμενη. Λέω ε όχι ρε φούστη μου. Το 2020 θα βγει; Και γκουγκλαρω το avatar 2.... Δεκέμβριο του 2021. Α ρε αραχνιά μου χάλασες τη μέρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρεμάλια φίλοι μου. Αύριο τα διόδια είναι δωρέαν. Επιτέλους το κίνημα δεν πληρώνω απέδωσε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στις κωλοτούμπες μάστερ είναι ο Σερ Άλεξ Τσιπας, μετά ο Πανούλης ο Burned κι έποντε όλοι οι υπολοιποι. Εσύ Αρχισκώληξ στις κωλοτούμπες είσαι νινί ακόμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μου μαθες και το ντρον παναθεμάσε. Άι κάνε καμια σαίτα από χαρτί.