Εχώ ολοκληρώσεις πολλές εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) ηλεκτρονικές αγορές. Οι περισσότερες από αυτές απλά και καθαρά διαλέγω, παραγγέλνω, πληρώνω, παραλαμβάνω. Σε κάποιες κάτι στράβωσε αλλά είτε με τον έναν έναν είτε με τον άλλο τρόπο άκρη βγήκε. Αυτό που ζω εδώ και 1.5 μήνα με μια ψησταριά δεν υπάρχει. Παραγγελία από ένα μαγαζί μιας ψησταριάς που είχε εξαντληθει αλλά δεν το είχαν περάσει στο σάιτ. Αναμονή 1 μήνα να έρθει. Δεν ήρθε. Ακύρωση παραγγελίας λεφτά πίσω και παραγγελιά ένα άλλο μοντέλ…
Δεν το κατάλαβε ακόμα. Έχει την εντύπωση πως επειδή το πρώτο συνθετικό της λέξης είναι το "υπέρ" πως πρόκειται για κάτι υπερουάου. Σε 4-5 μήνες που θα πέσουν οι θερμοκρασίες στην Κω και μπορέσει και "δουλέψει" σε ικανοποιητικές στροφές θα το πάρει χαμπάρι τι είναι ο υπερήλικας.
H τελευταία αναβάθμιση του nikel ήταν 2 μήνες πριν και δεν προβλέπεται καινούρια. Αν φοράς stable δοκίμασε την τελευταία dev μήπως και στρώσει. Αν δεν στρώσει είναι hardware.
Aπό την ηλικία των 20 έλεγα πως ότι και να ψφίσουμε διαφορά δεν υπάρχει. Αποδείχτηκε όταν πασοκ και νδ συγκηβέρνησαν αν και διαφωνούσαν σε όλα (λέγανε). Μετά από λίγα χρόνια αυτοί που διαφωνούσαν με αυτους που κυβερνουσαν εκλέχτηκαν και κάνανε ότι έκαναν οι προηγούμενοι. Δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν υπάρχει αριστερά. Δεν υπάρχει δεξία. Δεν υπάρχει ηγέτης. Όλοι ακολουθούν την γραμμή της κεντρικής κυβέρνησης του Βερολίνου και των Βρυξελλών είτε την πιστεύουν είτε όχι. Αυτά από μένα, καλημέρα σε όλο το…
Καλημέρα σε άπαντες τους ψηφοφόρους και μη. @dnomikos είμαι πολυ γκαντέμης με την ψησταριά. Περιμενα να έρθει η blackbull glasslid. Με τα από βδομάδα και σε 10 μέρες αγανάκτησα και είπα δεν. Κατέλειξα στην Vanward 4815S. Την παραγγέλνω σε σούπερ τιμή κι ο κρητίκαρος ο μαγαζάτορας μου λέει έχει εξαντληθεί περιμένω παραλαβές από αρχές Ιούνιου. Και με αυτά και τα άλλα ξανά στο τηγανι θα τα κάνουμε.
Πατάω το link με τις 17 πολυαναμενές ταινίες. 1,2,3,10,15,16 ..... 17!!!! ...... και δεν βλέπω την πιο πολυαναμενόμενη. Λέω ε όχι ρε φούστη μου. Το 2020 θα βγει; Και γκουγκλαρω το avatar 2.... Δεκέμβριο του 2021. Α ρε αραχνιά μου χάλασες τη μέρα.
Στις κωλοτούμπες μάστερ είναι ο Σερ Άλεξ Τσιπας, μετά ο Πανούλης ο Burned κι έποντε όλοι οι υπολοιποι. Εσύ Αρχισκώληξ στις κωλοτούμπες είσαι νινί ακόμα.