Παράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62132/ ” Η εκπαιδευσή σου δεν ήταν να στρώνεις κρεβάτι. Ξεκινούσε η μέρα σου στρώνοντας το κρεβάτι. Κι αν δεν είσαι ικανός να στρώσεις ένα κρεβάτι όποιαδήποτε εκπαίδευση και να έκανες θα ήταν σπατάλη πόρων.
Εγώ μόνο καινούρια αγοράζω πρώτον και δεύτερον ο Νοέμβρης απέχει 8 μήνες ακόμα. Καλή προσφορα πάντως. Με λίγο παζάρι θα σε κατέβαζα στα 180 αλλά όπως σου είπα πάντα ζελατίνες αγοράζω.
Τι φοβάσαι μωρε. Και μπρικι να γινει διορθώνεται. Εγώ τωρα πως και πως περιμένω να έρθει ο Νοεμβρης για να αλλάξω το nikel. 3 χρόνια πιστεύω καλά είναι. Θα πάρω το mi9 ή το mi10.
Κι εγώ κεραίες, καλώδια, κανάλια, τρύπες, συνδέσεις, βιδώματα, αεράκι, βόλτα στα κεραμίδια... Χύθηκε κι ο καφές ..... Μια χαρά. Τρέλα μιλάμε. Edit. Αραχνιά @spideman3 έχω την εντύπωση πως άκουσα την φωνούλα σου στο ραδιόφωνο σήμερα. Θα έρθεις λέει Θεσσαλονίκη για να δεις τους επίδοξους πρωταθλητες με άλλους 3.
Μη λέμε κι ότι θέλουμε. Μια χαρα τηλέφωνακι είναι το nikel. Του έχω πιει το αίμα εδώ και 2.5 χρόνια. Και παιχνίδια και εκατοντάδες ώρες κλήσεις και χιλιάδες ώρες viber και εκατοντάδες ώρες navigation και χιλιάδες φωτογραφιες. Τα πάντα κάνει αδιαμαρτύρητσ και του έχω περάσει και καμια 100αριά + rom. Απλά το mi5s που έπιασα στα χέρια μου ήταν άλλο πράγμα. Και το mi6 για λίγα λεπτά που το είχα έδειχνε ποιότητα πολυ ανώτερη του redmi.
Αραχνιά στην καζούρα αντέχουμε να ξέρεις. Το ότι παλεύουμε μεταξύ κατηγοριών είναι δείγμα ήθους κι όχι παράγκας. Την καλημέρα μου σε όλο το κόμο. Χαχαχαχα.
Όταν κάποιος κερδίζει όλοι είναι χαρούμενοι και δεν βλέπουν τα στραβά. Όταν καποιός χανει πάντα φταίνε οι διατητές, το χόρτο, η βροχή, ο αέρας, η τύχη και ο ανάπηρος τερματοφύακας ή center for της ομάδας που δεν κάνουν ούτε για καθαρίστριες στο Υπ. Οικ. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι πάντα. Το δύσκολο είναι να παραδεχτείς πως σε ευνοεί η διαιτησία. Το αδύνατο είναι να παραδεχτείς πως έστησες εσύ παράγκα στην θέση της προηγούμενης.
Το δικό μου βγάζει άνετα μέρα. Αν το δικό σου την παλεύει 24ώρο γνώμη μου μην ασχολείσαι με νούμερα % και δουλευε το κανονικα μέχρι να παραδώσει πνεύμα. 2.5 χρονων τηλέφωνα είναι.
Καλημέρα ρεμάλια μου. Το ξέρω χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά ψάχνω να πουλήσω την επιχείρηση κι ασχολούμαι με μεσίτες και τζαμπατζήδες. Τι κανετε; Μήτσο το διατηρείς χαμηλά το επίπεδο ή σου ξέφυγε κι ανέβηκε;