Έκανα με κάτι προγράμματα από το play store, δεν ξέρω άλλο τρόπο.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Το δικό μου βγάζει άνετα μέρα. Αν το δικό σου την παλεύει 24ώρο γνώμη μου μην ασχολείσαι με νούμερα % και δουλευε το κανονικα μέχρι να παραδώσει πνεύμα. 2.5 χρονων τηλέφωνα είναι.
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα ύστερα από δύο χρόνια με το nikel κ μετά από 3-4 αλλαγές οθόνης (λόγω απροσεξίας) καμία πρόταση για αγορά-αναβάθμιση κινητού δεν παίζω παιχνίδια. Σκέφτομαι note 6 pro, mi8 lite, m1a2 από Σκρουτζ αξίζει το 250€ για pocofone; ή για mi mix 2 ειδικά αν δεν κάνω τρελή χρήση κ μιας κ είμαι ατζαμής;
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Σκέφτομαι note 6 pro, mi8 lite, m1a2 από Σκρουτζ αξίζει το 250€ για pocofone; ή για mi mix 2 ειδικά αν δεν κάνω τρελή χρήση κ μιας κ είμαι ατζαμής;
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Καλησπέρα ύστερα από δύο χρόνια με το nikel κ μετά από 3-4 αλλαγές οθόνης (λόγω απροσεξίας) καμία πρόταση για αγορά-αναβάθμιση κινητού δεν παίζω παιχνίδια. Σκέφτομαι note 6 pro, mi8 lite, m1a2 από Σκρουτζ αξίζει το 250€ για pocofone; ή για mi mix 2 ειδικά αν δεν κάνω τρελή χρήση κ μιας κ είμαι ατζαμής;
-
Ο/H tzemam έγραψε:
κ μιας κ είμαι ατζαμής;
Πάρε whyred ή tulip. -
Εγώ Redmi ξανά δεν.
Το επόμενο θα είναι της Mi σειράς.
Ας πάρω μια φορά κι ένα τηλέφωνο από το επάνω ράφι.
Ζουλιάρη!!
Εγώ πάλι, επειδή τα βαρέθηκα αυτά απ' το πάνω ράφι, την επόμενη φορά θα αρκεστώ στο επόμενο redmi note, μάλλον το 8 ή το 9 θα είναι.
Μα κ εσυ, πηγές κ έπεσες στο χειρότερο από όλα τα redmi note της σειράς, το 4-ρι κ ποιο 4-ρι, το nikel κιόλας!!!
Αυτή τη στιγμή, αν έπαιρνα κινητό, θα παιρνα το 7...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μη λέμε κι ότι θέλουμε.
Μια χαρα τηλέφωνακι είναι το nikel.
Του έχω πιει το αίμα εδώ και 2.5 χρόνια.
Και παιχνίδια και εκατοντάδες ώρες κλήσεις και χιλιάδες ώρες viber και εκατοντάδες ώρες navigation και χιλιάδες φωτογραφιες.
Τα πάντα κάνει αδιαμαρτύρητσ και του έχω περάσει και καμια 100αριά + rom.
Απλά το mi5s που έπιασα στα χέρια μου ήταν άλλο πράγμα.
Και το mi6 για λίγα λεπτά που το είχα έδειχνε ποιότητα πολυ ανώτερη του redmi.
-
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας ή από τον @NasDriver η από όποιον άλλον φίλο ξέρει. Σας γράφω από το note 4 της ανηψιας μου αυτό που έχει το helio x20 το nikel δεν είναι? Το έχει 2.5-3 χρόνια κλειδωμένη με official 10.2 stable και η μπαταρία του έχει τεράστιο πρόβλημα. Μέσα σε μια νύχτα από το 70-80 μπορεί να πάει και στο 0.. Το βγαλα από το ρεύμα στο 100% πριν μισή ώρα και τώρα είναι στο 50%...Ποια fastboot rom να του βάλω μπας και στρώσει? Λέτε να θέλει αλλαγή μπαταρίας και αν ναι από που εδώ Ελλάδα αλλάζει να μπει μια original και όχι μαϊμού?? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Δες μήπως έχει φουσκώσει η μπαταρία, πολύ πιθανό να θέλει αλλαγή, αν στην κατανάλωση δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να την αδειάζει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα