ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Η μπαταρία είχε θέμα όταν άνοιγα το GPS. Με αναμένη οθόνη κατέβαινε σφάιρα και με τον φορτιστή πάνω απλά διατηρούταν σταθερη κι ανεβαινε 1% σε μισή ώρα.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Δοκίμασε κανάς ήρωας την XTRV 7.10.12? =============== Οκτ 13th 2017, 10:22am =============== Τελικά εγώ ειμαι ο ήρωας. Την περασα κι όλα φαινοντε καλά. Κανένα πρόβλημα.
κλειδωσε το με το pin βάλε μετά το puk κι απενεργοποιησε το κλειδωμα pin. Δλδ έλεος με αυτα τα pin. 2017 έχουμε. Αν χάσεις τηλέφωνο δεν θα φοβάσαι μη τυχον πάρει τηλέφωνο αλλά μηπως αλλάξει τη sim.
Αν το πήρες μέσω ebay επικοινωνησε με τον πωλητη και πεστου πως αν δεν βρει λύση στο θέμα account και μιας και το τηλέφωνο τοέστειλε σε κουτί άλλουνου θα κινηθεις μεσω ebay και θα καταγγειλεις πως σου πουλησε κλεμμενο τηλεφωνο. Ζητάς τα ζρήματα σου πίσω άμεσα και θα του στειλεις πίσω το τηλέφωνο.