Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κάνεις δεν έχει το ακαταλόγιστο. Κανέις δεν ειναι υπεράνω όλων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει κανέναν. Στο παρών νήμα δεν λύνουμε απορίες, δε στήνουμε κινητά και δεν δικάζουμε κανέναν. Εδώ μπαινουμε να πουμε μια σαχλαμάρα ο ένας με τον άλλον, να γελάσουμε, να πουμε μια καλημέρα, να πουμε τον καήμο μας ή την χαρά μας. Αν κάποιος δεν μπορει να το καταλάβει αυτό τότε δεν έχει θέση εδώ. Επιλεκτικες ώρες χιουμορ δε γινεται να υπάρξουν ούτε επιλεκτικά θέματα που εγκρίνει ο Χ χρήστης. Πιστεύ…
-
-
Αν κάποιος θεωρεί πως προσβληθηκε από κάποιον άλλον καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε στις ανωτερες δυνάμεις. Εγώ με την σειρά μου θα τον παρακαλέσω αφού προσβάλεται να μην ασχολείται με το παρών thread. Η σκουληκοπιγκουινότρυπα είναι για ανθρώπους με χιούμορ. Όλοι οι υπολοιποί να στε καλά αλλά δεν ειναι απαραίτητο να διαβάζετε τις σαχλαμάρες μας ούτε να ανοίγετε μετωπα επειδή βλέπετε φαντάσματα.
-
-
Ήταν να πάω Τετάρτη βράδυ Δράμα. Μπερδεύτηκα και νομιζα ήταν Τρίτη. Πήρα το αίσθημα τηλέφωνο σήμερα να viberιαστούμε και δεν απάντησε. Αυτή θυμωσε που δεν την πήρα ένα τηλέφωνο να την πω πως δεν θα πάω και bonus ανησυχησε μην έπαθα τίποτα. Οποτε μου στελνει χθες το βράδυ τι κάνω και της λέω όλα καλά βλέπω dvd και θα λιωσω στον ύπνο. Όντως ελιωσα στον ύπνο με την εντυπωση όμως πως είναι Τριτη κι ανυπομονουσα να ξημερώσει Τετάρτη προκειμένου να αμολήσω τα άλογα στην ΕΟ. Τόσο βλάξ.
-
-
Το κινητό τουμπανο ειναι. Πατάει κάτω πολλες ναυαρχίδες των 500+€. Τώρα αν φοράει miui 8 κι όχι miui 9 εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου. Κάποιους σίγουρα τους χαλάει. Άσχετως που αν ρωτήσεις 10 από αυτους που χαλάει ποια η διαφορά του 8 με το 9 οι 9 στους 10 θα σου πουν δεν ξέρω ή θα σου δωσουν απαντήσεις τραλαλα τραλαλό.