Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αλίμονο σε μας τα κακόμοιρα με το nikel. Χρονια θα αλλάξει κι ακόμα την ROM του Ιουνίου θα είμαστε. Χαχαχαχαχα.

• Δεν το έψαξες καθόλου βασικά γιατι αν το έψαχνες θα εβλεπες πως το miui 9 ακόμα δεν το φόρεσε το nikel και πως το nougat δεν θα το φορέσει ποτε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ένα θα σας πω. Φαντάζομαι τον ινσπεκτορα με τα μπλε να με σταματήσει για τροχαία παράβαση. Μέχρι και τον φόνο του JFK θα μου φορτώσει. Χαχαχαχαχαχα. Θα φύγω με κανα 1.000.000€ σε κλήσεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξέχασα πως είσαι μισθοφόρος. Άτιμο πράγμα το καλοκαίρι. Μας εβγαλε από τη σειρά μας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τον ΕΣ, το γατοπίγκο, Xiaomi και καμια μίξη με όλα αυτά ή και με άλλα μαζί

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σταματα ρε Μήτσο κι εσύ. Βλέπει που βλέπει φαντάσματα ο άλλος τον τσιγκλάς κι εσύ κι απογειώνεται. Άστονα στην ησυχία του. Προτείνω να ασχοληθούμε με το γατοπίγκο. Να του ετοιμάσουμε σουπράιζ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάνεις δεν έχει το ακαταλόγιστο. Κανέις δεν ειναι υπεράνω όλων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει κανέναν. Στο παρών νήμα δεν λύνουμε απορίες, δε στήνουμε κινητά και δεν δικάζουμε κανέναν. Εδώ μπαινουμε να πουμε μια σαχλαμάρα ο ένας με τον άλλον, να γελάσουμε, να πουμε μια καλημέρα, να πουμε τον καήμο μας ή την χαρά μας. Αν κάποιος δεν μπορει να το καταλάβει αυτό τότε δεν έχει θέση εδώ. Επιλεκτικες ώρες χιουμορ δε γινεται να υπάρξουν ούτε επιλεκτικά θέματα που εγκρίνει ο Χ χρήστης. Πιστεύ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν κάποιος θεωρεί πως προσβληθηκε από κάποιον άλλον καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε στις ανωτερες δυνάμεις. Εγώ με την σειρά μου θα τον παρακαλέσω αφού προσβάλεται να μην ασχολείται με το παρών thread. Η σκουληκοπιγκουινότρυπα είναι για ανθρώπους με χιούμορ. Όλοι οι υπολοιποί να στε καλά αλλά δεν ειναι απαραίτητο να διαβάζετε τις σαχλαμάρες μας ούτε να ανοίγετε μετωπα επειδή βλέπετε φαντάσματα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι μωρε. Τι Τετάρτη τι Πέμπτη. Σε 37 λεπτα εκτοξεύομαι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήταν να πάω Τετάρτη βράδυ Δράμα. Μπερδεύτηκα και νομιζα ήταν Τρίτη. Πήρα το αίσθημα τηλέφωνο σήμερα να viberιαστούμε και δεν απάντησε. Αυτή θυμωσε που δεν την πήρα ένα τηλέφωνο να την πω πως δεν θα πάω και bonus ανησυχησε μην έπαθα τίποτα. Οποτε μου στελνει χθες το βράδυ τι κάνω και της λέω όλα καλά βλέπω dvd και θα λιωσω στον ύπνο. Όντως ελιωσα στον ύπνο με την εντυπωση όμως πως είναι Τριτη κι ανυπομονουσα να ξημερώσει Τετάρτη προκειμένου να αμολήσω τα άλογα στην ΕΟ. Τόσο βλάξ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λιγο αργότερα ανοιγει το μάτι. Χειμώνα παντως σίγουρα 4 παρα γιατι έχει πάγους, νερα κτλ. Ποιος συμφορουμίτης έχει ένα ελικόπτερο να μου δανεισει; Θα ήμουν υποχρεωμένος ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχε χάρη που όταν ξυπνάω δεν έχω κουράγιο ούτε το κινητό να δω αλλιώς θα βλέπατε τι ώρα ξυπνανε οι μαναβηδές οι ερωτικοι μετανάστες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43354/ ” Τι εννοείς καλή Πέμπτη; Θέλεις να πεις πως χθες ήταν Τετάρτη;

• Το κινητό τουμπανο ειναι. Πατάει κάτω πολλες ναυαρχίδες των 500+€. Τώρα αν φοράει miui 8 κι όχι miui 9 εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου. Κάποιους σίγουρα τους χαλάει. Άσχετως που αν ρωτήσεις 10 από αυτους που χαλάει ποια η διαφορά του 8 με το 9 οι 9 στους 10 θα σου πουν δεν ξέρω ή θα σου δωσουν απαντήσεις τραλαλα τραλαλό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άντε βρε σκώληξ. Μυθιστόρημα γράφεις;