Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγορά Mi 9
ΜήνυμαΠαρτο από Ελλάδα...τι να αχγονεσαι...στήριξε εδω... Xiaomi-Mi-9-128GB.html Δες τιμές...αλλά και εγγύηση...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαπως έτσι θα είναι η κατάσταση...περί miui 11... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63958/
-
Παράθεση από hajis: “Με την εφαρμογή της alphabank. Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που μπορούσα απλά update των rom. ” Εάν έχεις κάνει ροοτ τότε παει αλλιώς... Κατεβάζεις την εφαρμογή... Πας στο magisk hide το ενεργοποιεις...και τότε παίζει η εφαρμογή...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΧθες κατέβασμα τις ρομ με 4g+... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63911/
-
Mi Band 4
Octaviastikos - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dskoumis: “καλήμερα σε όλους έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια βοήθεια στην κατοχή μου έχω το amazfit stratos 2 και πρόσφατα αγόρασα το miband 4 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν πάω και κάνω συγχρονισμό με την εφαρμογή amazfit απενεργοποιεί το band 4 και σωστά για να συγχρονίσει το stratos ως εδώ εντάξει άλλα όταν πάω να συνχρονισω το mi band 4 μου το ενεργοποιεί ναι μεν αλλα ταυτόχρονα μου κάνει restore το band και χάνω τα δεδομένα ξέρει κάνεις κάποια λύση? μήπως πρέπει …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια αυτό υπάρχει η ελληνική αγορά.... Μηδέν αξιοπιστία από το εξωτερικό....ποτέ ξανά από τα αυτά τα μαγαζιά... Και 200€ να έχει διαφορά...και 5€ η διαφορά..... Αγοράζω και στηρίζω Ελλάδα..
-
Παράθεση από iraclis: “Σ'ευχαριστώ.Το βασικό μου θέμα είναι με τις εφαρμογές που δεν μπορώ να αφαιρέσω.Παράδειγμα "Μουσική"...όταν αφαιρώ την εφαρμογή με το εργαλείο Bloatware Removal Tool (George Kaggelaris) δεν έχω την επιλογή,στο χώρο αποθήκευσης να επιλέξω τη μουσική στην εξ.κάρτα(sd)..και άλλα τέτοια.... ” τις εφαρμογές συστήματος δεν της πειράζουμε...για να μην έχουμε σοβαρά θέματα ασφάλειας....
-
Παράθεση από PIkachukaki: “Παράθεση από komatoza: “ στην ακρη επεξεργαστη καμερα οθονη αλλα οχι μπαταρια... δεν μπορω τρελενομαι να μην με βγαζει μια μερα η μπαταρια εστω απο την ωρα που ξυπναω μεχρι να ξαπλωσω θελω το κινητο να εχει μπαταρια!! Ειναι προσωπικο κολλημα το καταλαβαινω! ” ” Εαν λες είναι κολλημένα η μπαταρία και όχι τα υπόλοιπα...μπορείς να πάρει το mix 1 όπου έχει 4400... Εγώ προσωπικά για Redmi δεν δίνω τοσα λεφτά...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Είχα μετρήσει, αλλά δεν θυμάμαι πόσο, να μην σου πω ψέμματα. Πόσο περίπου mbps είναι το 4g+? ” είναι ανάλογα την κίνηση και την περιοχή που βρίσκεσαι...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕιναι διαφορετικό τηλέφωνο...δεν νομίζω να δουλέψει σωστά....μπορεί να είναι σε άλλο φάκελο...
-
Mi Band 4
Octaviastikos - - Mi Band
Μήνυμα -
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜονο η Xiaomi ξέρει... Εάν θες ξανά κάνεις ινσταλ αυτή που έχεις....Γιά να σε φύγει αχγος του σεταπ...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε καμία εβδομάδα λογικά...