Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Με χρήση ενός android κινητού μπορείς να το κάνεις μόνο.
-
άνοιξε το Notify και άστο να συγχρονίσει πλήρως με το Mi Band. Αφού συγχρονίσει τότε βάλε να περάσεις το Update!! Αν συνεχίζει να κολλάει τότε χρησιμοποίησε το GadgetBridge για να περάσεις το Ελληνικό!!! Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί στο φόρουμ για ότι χρειαστείς!
-
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΝΕΟ FIRMWARE ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
-
Παράθεση από r1teo: “Όλα καλά και σε μένα ...έχω την v3 περασμένη αλλά δεν βλέπω το πμ αμ...το ενεργοποιώ από κάπου;;;;κατά τα άλλα έχω παντού ελληνικά .... ” Λογικά έχεις ρυθμίσει την ώρα στο κινητό σου να είναι 24ωρη!! Αν το αλλάξεις σε 12ωρη θα εμφανιστεί και το ΠΜ ΜΜ!
-
Παράθεση από lsdpower78: “Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος; ” Γιατί δε παίρνεις τον οδηγό στη πρώτη σελίδα γραμμή γραμμή να τον ακολουθήσεις και να ξεμπερδεύεις? Αφού τα γράφει αναλυτικότατα τι πρέπει να κάνεις. Ρωτάς να σου επιβεβαιώσουμε κάτι το οποίο είναι γραμμένο στην πρώτη σελίδα και είναι πραγματικά γραμμένος με τη λογική για du…
-
To Mi Fit ακολουθεί τη γλωσσα του κινητου οποτε λογικα αν εχεις το κινητο στα Ελληνικα πρεπει να στα δειχνει Ελληνικα!!!Το Mi Band τώρα πρέπει να ειναι στα Ελληνικα ανεξαρτητως γλωσσας στο κινητο
-
Κατέβασε αυτό εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index…xiaomi-miui-gr-v2-fw-zip/ αποσυμπίεσέ το και πέρνα το όπως πέρασες και τα .res αρχεία!
-
Πέρνα και το firmware!! Με αυτά που έγραψες μάλλον πέρασες μόνο τα resources!! Δες το 2ο ποστ σε αυτό το θέμα και κατέβασε και βάλε και το firmware!!
-
Πρεπει να εγκαταστήσεις και το Mi Fit που δίνουμε για να βλέπεις Ελληνικά εκεί.
-
Παράθεση από gregory_gr: “μπαντιποτα φιλε.. μπορει καποιος να επιβεβαοωσει αν ειναι γενικο το κακο λογο αναβαθμισης να μην προσπαθω αδικα γρ εχω σκασει;; ” Δεν αποκλείεται να είναι bug τη .20 όπως αναφέρει και αυτός εδώ: Bluetooth, WiFi - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Προσπάθησε επίσης να καθαρίσεις την cache του bluetooth μπας και δεήσει να δουλέψει!
-
Έχουν αναφερθεί πολλές λύσεις. Σε αρκετούς με το που κάνουν απεγκατάσταση το Gadgetbridge το Band επανέρχεται! ίσως και ένα reboot του κινητού να βοηθάει! Σε άλλους όπως και σε σένα χρειάστηκε τελείως το unpair και pair εκ νέου!! Επειδή προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάποιο κόλλημα δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου πω!
-
Παράθεση από drivth: “Πρόβλημα κύριοι δεν συνδέεται με το mi fit βγάζει σύνδεση κανα τριλεπτο και τίποτα. False alarm έκανα upair και το ξαναείδε. ” Γενικά το gadgetbridge δημιουργεί αυτή την ανωμαλία κάθε φορά πλέον που χρησιμοποιείται!! Το μεγαλύτερο ποσοστό με global Mi band που φλασάρει με GadgetBridge μετά κολλάει η οθόνη σε πρώτη φάση μόνο στην ώρα και μετά ζορίζεται να συνδεθεί με Mi Fit!! Αν το άφηνες αρκετή ώρα παίζει να συνδεόταν από μόνο του σε κάποια φάση!! Γιαυτό κιόλας προτείνουμε …
-
Κοίτα να δεις που θα καταλήξουμε όσοι έχουν Global να χρησιμοποιούν GadgetBridge και όσοι έχουν κινέζικα το Notify & Fitness!!
-
Ναι @drivth μόνο τα resources!!
-
Θα προσπαθήσουμε και μεις από μεριά μας να δούμε αν μπορούμε να πειράξουμε κάτι στο firmware ώτε να υπάρχει 100% υποστήριξη και στα global! Δυστυχώς και η ίδια η Xiaomi δεν βγάζει διαφορετικά firmware οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε ένα συμπέρασμα!! Το ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο στα Global είναι δεδομένο πλέον! Με τη συνεχή ενημέρωση και από εσάς ίσως καταφέρουμε να βρούμε κάποια λύση!! @drivth ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό -> Mi Band 3 - Υποβάθμιση Firmware από 1.3.0.4 σε 1.2.0…
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ FIRMWARE KAI TA RESOURCES ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 2 ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΩΝ! Προτού χρησιμοποιηθούν τα νέα αρχεία πρέπει να γίνουν αποσυμπίεση μιας και έχουν ανέβει σε μορφή zip Χρησιμοποιήστε το Notify & Fitness για να κάνετε τις αναβαθμίσεις!
-
(Hidden Content) Δεν ξέρω αν το έχει ήδη λύσει αλλά το γράφω και στον οδηγό!! Πρέπει να περιμένεις να ολοκληρώσει την σύνδεση το Mi Band με το Mi Fit και να κάνει πλήρη συγχρονισμό και μετά να βάλεις να περάσει το firmware!! Μάλλον πατάς να κάνει update προτού να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύνδεσης και συγχρονισμού!
-
Θα το δούμε όταν βγει η επόμενη έκδοση!
-
Στο πρώτο ποστ κάτω κάτω έχω δώσει ξεχωριστά το firm και res! οπότε μπορείς να τα εγκαταστήσεις ανεξαρτήτως ποιου Mi Fit έχεις!! Πάντα μέσω Notify & Fitness