Καλημερα σε ολους καταρχας..Και σε εμενα φιλε εχτες μου μου εκανε το ιδιο με notify τα resoursces αλλα τα ξαναπερασα στο καπακι και μπηκαν κανονικα !!!Ο/H kostas_thess έγραψε:
Παιδιά περνάω το firmware v2 και μετά τα resources v2 με το notify & fitness εμφανίζει τις νέες αλλαγές στο band (κάθετο στην ώρα, ΠΜ) αλλά μόλις ανοίξω το Mifit το δικό μας από εδώ κάνει ενημέρωση πηγών και γυρίζει στα παλιά...
Και εμενα μου ειχε κολλησει εχτες σε καποια φαση στο 21% αλλα το ξαναπερασα στο καπακι και το περασε..με notify..τωρα γιατι το εκανε αυτο αγνωστο...Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χειροκίνητα τα res??
Ο/H lallasgr έγραψε:
Κοίτα να δεις που θα καταλήξουμε όσοι έχουν Global να χρησιμοποιούν GadgetBridge και όσοι έχουν κινέζικα το Notify & Fitness!!
Χαχαχα δεν εχεις άδικο... Αν και εμενα το κινέζικο που εχω μεχρι το τελευταίο του kirill το πέρναγα με το τελευταίο καθε φορά gadget bridge και δεν ειχα θέμα. Εννοείτε unpair και logout σε οποια εφαρμογή δεν θέλουμε να δουλέψουμε... Αν και το mifit λενε οτι μαζι με το notify δουλευουν μια χαρά και τα 2 μαζι.. Εγω θέλω να ρωτήσω μπορούμε μαζι να δουλεύουμε και τα 2 ?? Δηλαδή και αν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιες λειτουργίες και ρυθμίσεις απο το notify δεν μπορούν να μπερδευτούν οι ειδοποιήσεις ??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro