Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Δε ξέρω αν φαίνεται καθαρά αλλά στα China είναι τα πάντα κινέζικα. Όλα αυτά τα θέματα σκάνε σε συγκεκριμένη έκδοση του band.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Εγώ το αγόρασα ως global έκδοση.
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Ο/H drivth έγραψε:

Εγώ το αγόρασα ως global έκδοση.
      Και global είναι. Το θέμα λοιπόν είναι ότι με όσα γνωρίζαμε τα global ερχόντουσαν με την σήμανση CE ευκρινή στο πίσω μέρος του band ,. πράγμα που στο δικό σου global δεν ισχύει.
      Καλό θα ήταν όσοι έχουν τα ίδια θέματα με σένα να κοιτάξουν το κουτί του αν είναι ίδιο με το δικό σου και το πίσω μέρος του band επίσης για να βρούμε αν το θέμα είναι σε συγκεκριμένες παρτίδες.
      Υγ. Να συγκρίνουν με τις υπάρχουσες φωτογραφίες και να μην ανεβάσουν άλλες (εκτός αν έχουν και άλλο διαφορετικό) γιατί πολλοί μπαίνουμε από κινητά

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Κάτι τελευταίο πολύ σας απασχόλησαν.. πως γυρμαω στην 3.4.6 και στο 1.5.0.2? Βάζω την 3.4.6 και μετά μέσω notify κάνω downgrade? Δλδ πατάω update και επιλέγω το παλαιότερο firm?
    • Θα προσπαθήσουμε και μεις από μεριά μας να δούμε αν μπορούμε να πειράξουμε κάτι στο firmware ώτε να υπάρχει 100% υποστήριξη και στα global! Δυστυχώς και η ίδια η Xiaomi δεν βγάζει διαφορετικά firmware οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε ένα συμπέρασμα!! Το ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο στα Global είναι δεδομένο πλέον! Με τη συνεχή ενημέρωση και από εσάς ίσως καταφέρουμε να βρούμε κάποια λύση!! :)

@drivth ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό -> Mi Band 3 - Υποβάθμιση Firmware από 1.3.0.4 σε 1.2.0.8 για υποστήριξη των Ελληνικών

κατεβάζονται όμως τα σωστά αρχεία από αυτό εδώ το θέμα -> Mi Band 3 - Firmwares - Resources - Mi Fit & GadgetBrige Official Versions

Επίσης όπου γράφω GadgetBridge θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Notify & Fitness
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Θα προσπαθήσουμε και μεις από μεριά μας να δούμε αν μπορούμε να πειράξουμε κάτι στο firmware ώτε να υπάρχει 100% υποστήριξη και στα global! Δυστυχώς και η ίδια η Xiaomi δεν βγάζει διαφορετικά firmware οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε ένα συμπέρασμα!! Το ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο στα Global είναι δεδομένο πλέον! Με τη συνεχή ενημέρωση και από εσάς ίσως καταφέρουμε να βρούμε κάποια λύση!! :)

@drivth ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό -> Mi Band 3 - Υποβάθμιση Firmware από 1.3.0.4 σε 1.2.0.8 για υποστήριξη των Ελληνικών

κατεβάζονται όμως τα σωστά αρχεία από αυτό εδώ το θέμα -> Mi Band 3 - Firmwares - Resources - Mi Fit & GadgetBrige Official Versions

Επίσης όπου γράφω GadgetBridge θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Notify & Fitness
      Υπόψιν το firmware το περνάει κανονικά, στα resources κολλάει το notify.
    • καλησπερα παιδια. εχω το Mi band Με 3.4.6 γιατρου και 1.5.0.2 ολα δουλευαν τελεια μεχρι σημερα που εκανα το μι 8 μου αναβαθμιση OTA σε global beta 8.9.20 εκτοτε δεν μπορει να κανει συνδεση μου βγαζει αδυναμια συνδεσης και τωρα δοκιμασα κατεβασα το 3.5 mi fit γιατρου και παλι μου βγαζει αδυναμια συζευξης.. κανεις καμια ιδεα?? εγινε σε ολους οσους αναβαθμησαν η μονο εγω εειχα τν τυχη??
    • Διαφήμιση
      1. Καλημέρα σας παιδιά κ πολλά συγχαρητήρια στους developers. Κάτι που παρατήρησα εγώ και δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug του mi Fit 3.5.0 του ελληνικού ή κ της επίσημης έκδοσης του play store είναι πως ακολουθώντας την διαδρομή, mi Fit 3.5.0 / προφίλ / mi band 3 / περισσότερα / κάπου προς τα κάτω λέει " Δόνηση για ξυπνητήρι /. Προσπαθώντας να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή μου βγάζει το μήνυμα πως πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Bluetooth. Είναι σωστό αυτό ή όχι γιατί εμένα μου φαίνεται κάπως. Μετά από αυτό η επιλογή" δόνηση για ξυπνητήρι ' κανονικά δουλεύει. Κάτι άλλο που παρατήρησα πάλι πάνω σαυτό, πηγαίνοντας να απενεργοποιήσεις το ξεκλείδωμα του κινητού μέσω του Bluetooth, μου εμφανίζει αναφορά λάθους. Αυτά τα λίγα θα ήθελα αν έχετε χρόνο να δείτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H drivth έγραψε:

Υπόψιν το firmware το περνάει κανονικά, στα resources κολλάει το notify.
      Για δοκίμασε να βάλεις ξανά το resources V1 να δούμε αν τελειώνει την εγκατάσταση...

Ο/H poseidvn έγραψε:

1. Καλημέρα σας παιδιά κ πολλά συγχαρητήρια στους developers. Κάτι που παρατήρησα εγώ και δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug του mi Fit 3.5.0 του ελληνικού ή κ της επίσημης έκδοσης του play store είναι πως ακολουθώντας την διαδρομή, mi Fit 3.5.0 / προφίλ / mi band 3 / περισσότερα / κάπου προς τα κάτω λέει " Δόνηση για ξυπνητήρι /. Προσπαθώντας να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή μου βγάζει το μήνυμα πως πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Bluetooth. Είναι σωστό αυτό ή όχι γιατί εμένα μου φαίνεται κάπως. Μετά από αυτό η επιλογή" δόνηση για ξυπνητήρι ' κανονικά δουλεύει. Κάτι άλλο που παρατήρησα πάλι πάνω σαυτό, πηγαίνοντας να απενεργοποιήσεις το ξεκλείδωμα του κινητού μέσω του Bluetooth, μου εμφανίζει αναφορά λάθους. Αυτά τα λίγα θα ήθελα αν έχετε χρόνο να δείτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα custom Mi Fit όπως και η αδυναμία σύνδεσης με Google Account και έχει σχέση με το signing της εφαρμογής. Δες τι σου γράφει στις λεπτομέρειες του σφάλματος πάνω πάνω. Παρά το FC όμως, ενεργοποιείται η λειτουργία ξεκλειδώματος του κινητού μέσω Bluetooth. Με την ευκαιρία, θα βάλουμε αυτά τα 2 bug στην πρώτη σελίδα για να τα βλέπετε.

Να δοκιμάσω πάλι, αλλά θυμάμαι χτες όταν τα έβαλα για πρώτη φορά το ίδιο αντιμετώπισα.
    • Ο/H drivth έγραψε:

Να δοκιμάσω πάλι, αλλά θυμάμαι χτες όταν τα έβαλα για πρώτη φορά το ίδιο αντιμετώπισα.
      Δοκίμασε τότε να το περάσεις με το GadgetBridge.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Δοκίμασε τότε να το περάσεις με το GadgetBridge.
      Μόνο τα resources?
      Και με το official mi fit του playstore να παιξω μπάλα η το 3.5.0 που ήδη εχω?