δοκιμασε να το διαγράψεις από τις συζεύξεις του BT και να το περάσεις ξανά.Ο/H gregory_gr έγραψε:
καλησπερα παιδια. εχω το Mi band Με 3.4.6 γιατρου και 1.5.0.2 ολα δουλευαν τελεια μεχρι σημερα που εκανα το μι 8 μου αναβαθμιση OTA σε global beta 8.9.20 εκτοτε δεν μπορει να κανει συνδεση μου βγαζει αδυναμια συνδεσης και τωρα δοκιμασα κατεβασα το 3.5 mi fit γιατρου και παλι μου βγαζει αδυναμια συζευξης.. κανεις καμια ιδεα?? εγινε σε ολους οσους αναβαθμησαν η μονο εγω εειχα τν τυχη??
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Να δοκιμάσω πάλι, αλλά θυμάμαι χτες όταν τα έβαλα για πρώτη φορά το ίδιο αντιμετώπισα.
-
Επιτυχία!!!!!! Περάστηκαν τα v2 resources με το gadgerbridge!!
-
-
Κοίτα να δεις που θα καταλήξουμε όσοι έχουν Global να χρησιμοποιούν GadgetBridge και όσοι έχουν κινέζικα το Notify & Fitness!!
-
Έπαθα ένα σοκ γιατί μόλις αποσυνδεσα το gadgetbridge και το απεγκατεστησα μετά το band έμεινε μόνο στην οθόνη με την ώρα και δεν είχε άλλα μενού!! Αλλά μετά πήρε τα ίσα του..
-
Έχω προσέξει ότι αν αφήσω ανοιχτό το notify fitness το band φέρνει και τρέχουσα θερμοκρασία και νομίζω υγρασία πρέπει να είναι η τελευταία ένδειξη. Αυτά τα φέρνει μόνο το εν λόγω πρόγραμμα ή ενδεχομένως να μπορούσατε σαν ιδέα να περαστούν σε επόμενη αναβάθμιση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρόβλημα κύριοι δεν συνδέεται με το mi fit βγάζει σύνδεση κανα τριλεπτο και τίποτα.
False alarm έκανα upair και το ξαναείδε. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Είναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα custom Mi Fit όπως και η αδυναμία σύνδεσης με Google Account και έχει σχέση με το signing της εφαρμογής. Δες τι σου γράφει στις λεπτομέρειες του σφάλματος πάνω πάνω. Παρά το FC όμως, ενεργοποιείται η λειτουργία ξεκλειδώματος του κινητού μέσω Bluetooth. Με την ευκαιρία, θα βάλουμε αυτά τα 2 bug στην πρώτη σελίδα για να τα βλέπετε.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Πρόβλημα κύριοι δεν συνδέεται με το mi fit βγάζει σύνδεση κανα τριλεπτο και τίποτα.
False alarm έκανα upair και το ξαναείδε.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
False alarm έκανα upair και το ξαναείδε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0