Κατέβασε αυτό εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index…xiaomi-miui-gr-v2-fw-zip/
αποσυμπίεσέ το και πέρνα το όπως πέρασες και τα .res αρχεία!
αποσυμπίεσέ το και πέρνα το όπως πέρασες και τα .res αρχεία!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχει προστεθεί το μενού άσκηση, διορθώθηκε το πρόβλημα με τη διαγώνιο στην ημερομηνία και γενικά δείχνει το νέο firmware που μας έφτιαξαν τα παιδιά εδώ πολύ καλύτερο. Εννοείται να την κάνεις.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παιδες μια ερωτηση μονο. Σε σχεση με την 3.4.6 του γιατρου την οποιοα κ εχω τωρα περασμενη κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τι διαφορες υπαρχουν;; αξιζει να μπω στη διαδικασια κ να εγκαταστησω την 3.5.0;;
Σχετικό είναι το τέλος, τι έκδοση έχεις;Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος;
Ναι... Δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις το firmware αν δεν έχεις και εγκατεστημένο το αντίστοιχο αναβαθμισμένο Mi Fit για να εκμεταλεύεσαι τις νέες δυνατότητες του firmware.Ο/H Tzemanis16 έγραψε:
οποτε πρεπει και στο iphone να κατεβασω το ελληνικο mi fit ?
Έχω την έκδοση 3.4.6 του γιατρού κ έχει την 1.5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, εννοούσα την έκδοση του band.κινέζικο ή internationalΟ/H lsdpower78 έγραψε:
Έχω την έκδοση 3.4.6 του γιατρού κ έχει την 1.5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δε παίρνεις τον οδηγό στη πρώτη σελίδα γραμμή γραμμή να τον ακολουθήσεις και να ξεμπερδεύεις? Αφού τα γράφει αναλυτικότατα τι πρέπει να κάνεις. Ρωτάς να σου επιβεβαιώσουμε κάτι το οποίο είναι γραμμένο στην πρώτη σελίδα και είναι πραγματικά γραμμένος με τη λογική για dummies!!! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις με προβλήματα είναι να ακολουθήσεις κατά γράμμα την πρώτη σελίδα!!!Ο/H lsdpower78 έγραψε: