Όλα καλά και σε μένα ...έχω την v3 περασμένη αλλά δεν βλέπω το πμ αμ...το ενεργοποιώ από κάπου;;;;κατά τα άλλα έχω παντού ελληνικά .... στην έκδοση fw στο mifit μου γράφει v1.6.0.16 είναι σωστό;;; ευχαριστώ
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H r1teo έγραψε:
Όλα καλά και σε μένα ...έχω την v3 περασμένη αλλά δεν βλέπω το πμ αμ...το ενεργοποιώ από κάπου;;;;κατά τα άλλα έχω παντού ελληνικά ....
-
-
-
Oλα καλα παιδια. το περασα και μεχρι στιγμης ειναι σουπερ.λιγο με τις πηγες με παιδεψε αλλα οκ,τα εκανε μονο του. συγχατρητηρια κ παλι για την δουλεια σας!!!!
-
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Καλησπέρα κ πάλι. Ποια-ες οι διαφορές στο v3 firmware;;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Βελτιστοποίηση μεταφράσεων και διόρθωση αμετάφραστων σημείων που είχατε ανακαλύψει εσείς
-
-
Παιδια καλημέρα.μις αγορασα το mi band 3 και ει άι σε 1.6.0.16.προσπαθω να περάσω ελληνικά.καταφερα με το mi fit 3.4 και πέρασα το ελληνικό fw 1.5 αλλά πριν λίγο έκανε update και ξαναπέρασε το 1.6 και έχασα τα ελληνικά.κατεβαζω το mi fit 3.5 και όλα τα έχεις από αυτό το άρθρο αλλά όταν επιλέγω το fw μέσω το notify και πατάω Σταρτ το mi band αποσυνδέεται και το update μιλάει στο 0% .τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα.γτ έκανε μόνο του update από την 1.5 σε 1.6.0.16 και τα έχασα τα ελληνικά.καθε φορά το ίδιο θα γίνεται.φτπυ από την αρχή ?
-
Ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας με τα αρχεία που έχει ?
-
άνοιξε το Notify και άστο να συγχρονίσει πλήρως με το Mi Band. Αφού συγχρονίσει τότε βάλε να περάσεις το Update!! Αν συνεχίζει να κολλάει τότε χρησιμοποίησε το GadgetBridge για να περάσεις το Ελληνικό!!! Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί στο φόρουμ για ότι χρειαστείς!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0