Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Έχεις ενεργοποίηση αυτή τη δυνατότητα από το Mi Fit? Mi Fit -> Προφίλ -> Mi Band 3 -> Εισερχόμενη κλήση και το ενεργοποιείς
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “@lallasgrΤελικα ποια ήταν η λύση? ” Τα σωστά resources Βαγγέλη!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από sgatz: “Νομίζω στη global αν το band το κοιτάξεις από την κάτω πλευρά έχει την ένδειξη CE με μεγάλα γράμματα που το κινέζικο δεν την έχει ” Το κινέζικο όντως δεν την έχει!! Μόλις το τσέκαρα!! Οπότε αν μας πει κάποιος ότι έχει είναι η εύκολη διαφορά!! EDIT: Όντως αυτό ισχύει που ανέφερες!! Εδώ και φωτογραφία: external-photos-3898061-015-watermarked-jpg.148
-
Παράθεση από xristos9: “Με την έκδοση 1.2.0.8 δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την 1.3.0.8. Το μοναδικό θέμα που είχε ήταν ότι δεν εμφάνιζε όνομα καλούντος πάρα μόνο τον αριθμό. ” Τότε γιατί δεν περνάς την παλιότερα έκδοση μέχρι να έρθει η νέα που δεν αργεί και δοκιμάζεις με τη νέα απευθείας! Πρέπει να περάσεις και το Mi Fit 3.4.3 βέβαια για να μην σε αναβαθμίζει αυτόματα!! Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να δούμε όλοι μας ποιο band ποια version μας έχουν στείλει?? Το γράφ…
-
Παράθεση από salamandra: “Καλημέρα, πολύ ωραίος οδηγός το έκανα όπως λες αλλά αφού έχουν μπει τα ελληνικά ανοίγω την εφαρμογή mi fit και μου κάνει πάλι ενημέρωση λογισμικού και πάει στην έκδοση 1.5.0.2 και ξανά γυρνάει κινέζικα, κάποια βοήθεια πάνω σ αυτό;, ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Πρέπει να περάσεις παλιότερο Mi Fit και κατά προτίμηση το 3.4.4!! Κατέβασε λοιπόν από εδώ το 3.4.4: Mi Band 3 - Firmwares - Resources - Mi Fit & GadgetBrige Official Versions και κάντο εγκατάσταση (πρέπει να έχεις …
-
Παράθεση από Skbaggelis88: “Καλησπέρα το band έχει κολλήσει στην ώρα θα το πετάξω μου έχει σπάσει τα νεύρα ότι και να το κάνω δν δουλεύει σωστά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες έχω κάνει τα πάντα ” Απεγκατέστησε το GadgetBridge και βάλε το Notify και δοκίμασε να αναβαθμίσεις το firmware με αυτό!! Βάλε αν χρειαστεί και το official firmware για να δεις αν θα πάρει μπρος!!! Παράθεση από xristos9: “Αποδείχτηκε ότι το 2 είναι καλύτερο του 3 τελικά. Γνώμη μου πάντα. ” Δυστυχώς τα προβλήματα παρουσιάζοντα…
-
Παράθεση από George 21: “Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε τίποτα.ουτε προς τα πάνω, κάτω κλπ. Δεν είναι κλειδωμένο.. απλά δείχνει την ώρα τίποτα άλλο.. ” Κάνε unpair με το GadgetBridge και δες αν θα δουλέψει κομπλέ μετά!! Ίσως χρειαστεί να κάνεις unpair και με το Mi Fit και εκ νέου pair!! Αν έχεις την τελευταία έκδοση του Mi Fit Bet του γιατρού ξήλωσε την και πέρνα την προηγούμενη που δίνει 3.4.4 Stale!!
-
Σκέτο το Mi Fit! Ποια έκδοση firmware έχεις τώρα? Τι θες να έχεις?
-
55687-ellinika-jpg Σε αυτό εδώ τον οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να περάσουμε το Ελληνικό Firmware με το Notify & Fitness for Mi Band!! Πάμε να ξεκινήσουμε... 1) Πρώτο βήμα είναι να πάμε στο PlayStore και να κατεβάσουμε την εφαρμογή "Notify & Fitness for Mi Band" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56661/ 2) Μόλις κατέβει ανοίγουμε την εφαρμογή και δίνουμε πρόσβαση σε ότι μας ζητήσει για να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει σωστή επικοινωνία της εφαρμογής με το Mi Band!! Όπως βλέπετε από τις …
-
Παράθεση από loukaros79: “καλησπερα και ευχαριστουμε για τη πολυ ωραια δουλεια που κανετε! ειχα την εκδοση Mili_wuhan_1.2.0.8_Greek_ddmm_GeekDoing_1.0 και πηγα και εβαλα την Mili_wuhan_1.3.0.8_Greek_GeekDoing_10.08.18 με αποτελεσμα να μην μου εμφανιζει αναγνωριση ονοματα καθολου μονο νουμερα.ξανα εγκατεστησα την πρωτη και ειναι οκ τα ονοματα φαινονται κανονικα στις κλησεις.επισης στον καιρο και στις δυο εκδοσεις εμφανιζεται ενα ερωτηματικο που μονο αν βαλω αγγλικα στη γλωσσα στο κινητο εμφανιζετ…
-
Σε αυτό εδώ το νήμα θα έχω μαζεμένα όλα τα διαθέσιμα Firmwares, Resources, Mi Fit και ότι χρειαζόμαστε για το Mi Band 3 Οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με το GadgetBridge Οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με το Notify & Fitness for Mi Band Οδηγός Υποβάθμισης Firmware για υποστήριξη των Ελληνικών 1.2.0.8 Ελληνικό + Resources - Δουλεύει με το Mi Fit 3.4.3 ή παλιότερο Attachment (ID: 56653) 1.3.0.4 Ελληνικό + Resources - Δουλεύει με το Mi Fit 3.4.4 ή παλιότερο Attachment (ID: 56…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Skbaggelis88: “Μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά . περνώντας τα ελληνικά με πετάει αμέσως στην παρακάτω εικόνα ” Μου φαίνεται δε διάβασες τίποτα από όσα έγραψα!! Πάμε πάλι!! Για να μην σε πετάει στην αναβάθμιση θα πρέπει να περάσεις ένα παλιότερο Mi Fit (που δεν περιέχει το νέο firmware) και να μείνεις σε αυτή την έκδοση του Firmware!! Με λίγα λόγια: 1) Κάνεις Unistall το Mi Fit που έχεις εγκατεστημένο στο κινητό 2) Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Mi Fit 3.4.4 από εδώ 3) Αφού πλέον έχεις αυτή…
-
Παιδιά πρέπει να κατανοήσετε πρώτα πλήρως το Mi Band και το Mi Fit με τις αναβαθμίσεις κλπ ώστε να μην ταλαιπωρείστε. Θα προσπαθήσω να ενημερώσω το πρώτο ποστ με θέματα! 1ον) Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι όσοι αγόρασαν την "Global" έκδοση (Δυστυχώς) ταλαιπωρούνται με τις αναβαθμίσεις και τα κολλήματα! Μέχρι τώρα όσοι είχαμε αγοράσει την πρώτη έκδοση China only δεν μας έχει παρουσιαστεί ούτε ένα πρόβλημα. Όσοι αγόρασαν την επονομαζόμενη Global συνέχεια τα ίδια και ίδια κολλήματα! 2ον) Το κάθε Firm…
-
Κατέβασε το παρακάτω αρχείο. Περιέχει το προηγούμενο firmware και τα resources που χρειάζεσαι! Πέρνα τα και τα δύο. Πρώτα το firmware και μετά τα Resources!! Επίσης κοίτα να έχεις το Mi Fit 3.4.4 ώστε να μην σου κάνει αναβάθμιση στο 1.3.0.8 πάλι και τα βλέπεις όλα κινέζικα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56629/
-
Με το gadgetbridge υπάρχει σύνδεση? Αν πας να περάσεις firmware το βρίσκει το Mi Band? Δοκίμασε να ανοίξεις το GagdetBridge και με το που κάνει connect το Mi Band χωρίς να κλείσεις το GadgetBridge άνοιξε το Mi Fit και δες αν συνδεθεί!!
-
-
Ναι όταν βγάλει επίσημα κάποιο νέο firmware η Xiaomi λογικά θα έρθει με κάποια αναβάθμιση και του Mi Fit!! Περνώντας τότε το όποιο νέο Mi Fit θα προχωρήσει και σε αναβάθμιση του Band σου! Αν δεν υποστηρίζει όμως το νέο firmware Ελληνικά τότε θα τα βλέπεις πάλι όλα Κινέζικα!! Αν το κινητό θα είναι στα Αγγλικά τότε θα τα βλέπεις όλα Αγγλικά! Όταν και εφόσον γίνει αυτό εδώ θα είμαστε για να κουβεντιάσουμε την κάθε διαφορετική περίπτωση!
-
Παράθεση από yamahas: “το μήνυμα γράφει ότι σβήστηκε απ'τον δημιουργό του άρα μάλλον σκοτεινά συμφέροντα παίζονται και σ'αυτό το θέμα δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω.ο χρόνος θα δείξει αν διαψευστώ ” Σίγουρα καλό θα ήταν να μην σβήνονται οδηγοί που δημιουργήθηκαν με τον καιρό και με απλόχερη γνώση που δόθηκε από όλους! Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στον δημιουργό των οδηγών που ζήτησε τη διαγραφή τους!! Εμείς κάτι περισσότερο δεν μπορούμε να κάνουμε! Όλοι οι οδηγοί πάντως θα ξαναγραφτούν από τη δι…