Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ευχαριστω για την απαντηση!!ειχες δικιο δεν ειχα τσεκαρει τα δικαιωματα ,βεβαια περιεργο που χωρις να τα εχω τσεκαρει με την παλια μου τα εμφανιζε ,τελωσπαντων το λυσαμε αυτο! τωρα οσον αφορα το ερωτηματικακι στον καιρο δε μπορω με τιποτα να το φτιαξω... εχω περασει δεκα φορες τα αρχεια... αποτι φαινεται θα το αφησω ετσι...
  • Τώρα για να γυρίσω πίσω στην έκδοση του γιατρού πρέπει να βάλω το παλιό αρχείο resources ή απλά βάζω το mi fit με το παλιό firmware;
  • Διαφήμιση
  • Εχω την 3.4.5 και με πήγε στο 1.4.0.6. Θέλω να γυρίσω στην τελευταία ελληνική του γιατρού γιατί με γύρισε κινέζικα
    Update πέρασα όπως έγραψες την 3.4.4 του γιατρού και μετά την εγκατάσταση του προχώρησα μέσω notify fitness στην εγκατάσταση του firmware 3.0.8 και όλα δείχνουν οκ πλην του καιρού που γράφει sunny πχ αλλά από τα κινέζικα το προτιμώ. Δε χρειάζεται αλλαγή σε resources γιατί παραμένουν τα ίδια.
  • Παιδια καλησπερα, καταρχην να ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια απο το νημα εδω για να περασω τα ελληνικα στο mi band 3 μου. Ολα κομπλε με τα ελληνικα και στον καιρο και στις ειδοποιησεις και παντου, με την τελευταια εκδοση του firmware και την σταθερη εκδοση του maddoctor, το mi fit 3.4.4 Gr.
    Μια δυο ερωτησουλες που μπορει και να φαινονται χαζες....
    1ον οταν ερxονται ειδοποιησεις ερχονται διπλες και
    2ον ειναι απαραιτητο το gadgetbridge γιατι εχω την εντυπωση οτι στελνει αυτο τις ειδοποιησεις μια φορα και το mi fit ή το mi band tools αλλη μια, αν ειναι να κανω απεγκατασταση το gadgetbridge.
    Ευχαριστω πολυ για την οποιαδηποτε συμβουλη.
    Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
    :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
  • Ο/H amavroudis έγραψε:

Το gadgetbridge το κάνεις απεγκατασταση όταν τελειώσεις με την ελληνοποίηση...
    Μόλις το εκανα απεγκατασταση δεν είχα ειδοποιήσεις και δεν συνδεόταν με τίποτα το mi fit
    Οποτε ξανά εγκατάσταση και τι θαύμα δουλεύει το mi fit και ερχονται ειδοποιήσεις
    Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
  • Διαφήμιση
  • Αν έχεις την δυνατότητα κατέβασε το mi band tools και θα έχεις και ειδοποιήσεις και τα πάντα και ξηλώνεις το gadgetbringe και ησύχασες.
  • Ο/H sgatz έγραψε:

Αν έχεις την δυνατότητα κατέβασε το mi band tools και θα έχεις και ειδοποιήσεις και τα πάντα και ξηλώνεις το gadgetbringe και ησύχασες.
    Το έχω αγοράσει το mi band tools απλά δεν συνδέεται χωρίς το gadgetbridge αν το λες για εμένα.....
  • Σε εσένα απαντησα..Εγώ κάνω κάθε update με το notify fitness και μετά το απενεργοποιώ και αφήνω το mi fit με κλειστές όλες τις ειδοποιήσεις προκειμένου αυτές να έρχονται από το mi band tools και παίζει άψογα...
    Δε παλεύεται το gadgetbringe

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • @sgatz το ξηλωσα και εγω τωρα, για την ωρα δεν αποσυνδεθηκε.....θα δειξει. Οντως απενεργοποιησα τις ειδοποιησεις απο το mi fit και αφησα του mi band tools και βλεπω εστρωσε. Απ'οτι καταλαβα εστελνε και το mi fit και το miband tools για αυτο ερχονταν διπλες..........
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα και παλι! και εγω με το gadgetbridge διπλα χτυπηματα ειχα στις ειδοποιησεις.
    εχω καποια ερωτηματα και παρατηρησεις : 1)τεσταρα σημερα το περπατημα με το gps τελειο μετρουσε συνεχεια παλμους οτι πρεπει! οταν επεστρεψα και ολοκληρωσα το περπατημα και ειδα την καταγραφη ειχε απειρες λεπτομερειες κομπλε αλλα δε φορτωνε τον χαρτη της google για να δω την διαδρομη.το εχει τεσταρει κανεις?? ειναι bug?
    2)Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη notify & fitness for mi band? την κατεβασα και ειδα οτι εχει πολλες παραμετροποιησεις αλλα το φοβαμαι μαλλον θα παραμεινω στην κλασικη mi fit
    3) και επισης κατι τελευταιο καπου διαβασα σε ξενο φορουμ οτι βγαλανε μια εκδοση της εφαρμογης που μετρα και τον ημερησιο υπνο καθωτι τωρα δεν τον μετραει.μακαρι σε επομενες εκδοσεις να το εχουμε!
    αυτα!!