Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • 1. Το κόβει η Google τον χάρτη δυστυχώς επειδή βλέπει το " πείραγμα"
    2. Βάλε το άφοβα, δουλεύει εξαιρετικά. Εγώ με αυτό κάνω όλες τις αναβαθμίσεις.
    Για το τρίτο δεν γνωρίζω
  • Χαίρεται. Έχω την εεκδοση 1.3.0.8 great και 3.4.4. he mi fit. Στις ειδοποιήσεις ακόμη μου επαλαμβανει τις 2 τελευταίες λέξεις της πρωτης σελίδας στην δεύτερη και ούτο καθεξής. Μηπως με το mi band tools διορθώνεται το πρόβλημα? Παρατήρησα ότι αν η ειδοποίηση δεν έχει κανένα ελληνικό γραμμα, η ροή της ειδοποίησης είναι άρτια, χωρίς καμία επανάληψη λέξεων μεταξύ σελίδων
  • Μου έχει βγάλει την πίστη για να καταφέρω να εμφανίζει όνομα αυτού που παίρνει. Τίποτα μόνο τον αριθμό δείχνει. Πάλευα 100 ώρες να περάσω το καινούριο λογισμικό και συνέχεια δεν με αφήνω να φύγω από την οθόνη που δείχνει την ώρα. Έβαλα και το Mi fit το doctor πως το λένε και έκανε αναβάθμιση σε κινέζικα. Άσε μπέρδεμα καλό είναι και έτσι δεν υπάρχει λύση. Το band 2 πολύ πιο εύκολο στην χρήση και πότε δεν είχα πρόβλημα.
    Τώρα είμαι με 1.3.0.8 και το Mi fit από play store
  • Διαφήμιση
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

@amoudimi δεν λύνεται δυστυχώς, το έχω κι εγώ το πρόβλημα. Ελπίζουμε στο επόμενο update να λυθεί
    @xristos9 αν θες κατέβασε το notify fitness και τα δύο αρχεία του γιατρού, το mi fit και το firmware. Κάνεις εγκατάσταση το mi fit. Μετά ανοίγεις το notify fitness και πηγαίνεις ρυθμίσεις , update custom firmware και περνάς το firmware και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο τα resources. Μετά ανοίγεις mi fit και μόλις συγχρονίσει είσαι κομπλέ.
    Αν βαριέσαι όλο αυτό βάλε mi band tools , επέλεξε γλώσσα Αγγλικά και θα γυρίσει και το band στα αγγλικά. Στις ειδοποιήσεις όμως θα έχεις κενά ανάμεσα στους ελληνικούς χαρακτήρες, αυτό είναι το μόνο μείον.
    @3ftw +1 και από μένα, μακράν η πιο χρήσιμη εφαρμογή για το band μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Εκανα και αυτό με το notify fitness αλλά και πάλι ήταν κολλημένο στην ώρα. Δεν δοκίμασα όμως να το συγχρονίσω με το Mi fit μετά. Λες να στρώσει αν το κάνω;; έβαλα το Mi band tools και εμφανίζει τις επαφές αλλά δεν παρατήρησα αν είναι στα αγγλικά τώρα το band. Θα το δω πάλι αύριο που θα το έχω στα χέρια μου.
  • Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό.
    Αν δοκιμάσεις σήμερα να το συγχρονίσεις γράψε μας αν έπαιξε οκ στα ελληνικά
  • Διαφήμιση
  • να ενημερωσω για την εφαρμογη Notify & fitness for mi band ,καποιες σημαντικες για μενα διαφορες!
    1)στον καιρο εμφανιζει τρεχων θερμοκρασια και % υγρασια!!! κατι που δεν ειχε το με το απλο mi fit
    2)στην καταμετρηση υπνου ειναι πολυ πιο ακριβες παραδειγμα ειχε μια διακοπη υπνου για κατουρημα που το απλο Mi fit δεν το ειχε!!!
    3)στην καταγραφη προπονησης περπατηματος εμφανιζει κανονικα τον χαρτη ,που στην σπασμενη mi fit δε το εμφανιζε!!
    4) παρατηρησα καποια προβληματα στη συνδεσιμοτητα κατα την καταγραφη προπονησης αλλα διαβασα οτι ειναι conflict με την mi fit εφαρμογη οποτε αποφασιζω οτι θα παρει ποδι η mi fit και θα μεινω με την Notify μιας και βρισκω πολλα πραγματα βελτιωμενα.
    * αγορασα την pro εκδοση με 2,99 ευρω ωστε να μπορω να κανω τις καταγραφες προπονησεων.

κατι που ξεχασα : για τον υπνο εχει και ολο το 24ωρο καταγραφη αν κοιμηθεις αλλα δε το εχω τεσταρει ακομα για να σας πω,επισης εχει και αλλες επιλογες και παραμετρους που ακομα δεν εχω ελεγξει γιατι ειναι πολλες.
    και ειμαι κατενθουσιασμενος γενικα με το mi band τρελο εργαλειο!!
  • Ο/H sgatz έγραψε:

Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό.
    Το έχω βάλει με το Mi fit από το Google τώρα.
    Το θέμα είναι ότι μόλις περάσω το Mi fit του γιατρού κάνει αυτόματος αναβάθμιση το band και μετά βγάζει τα κινέζικα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα. Οπότε περνάω mi fit του γιατρού κάνω συγχρονισμό και κάνει αυτόματα την αναβάθμιση. Μετά περνάω με gadget brige τα δύο αρχεία που έχει και μόλις τελειώσει και αυτό ξανά συγχρονίζω με το Mi fit του γιατρού και όλα καλά;;; Επίσης το band tools δεν έχει ελληνικά;;
  • Ο/H xristos9 έγραψε:

Ο/H sgatz έγραψε:

Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό.
    Το έχω βάλει με το Mi fit από το Google τώρα.
    Το θέμα είναι ότι μόλις περάσω το Mi fit του γιατρού κάνει αυτόματος αναβάθμιση το band και μετά βγάζει τα κινέζικα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα. Οπότε περνάω mi fit του γιατρού κάνω συγχρονισμό και κάνει αυτόματα την αναβάθμιση. Μετά περνάω με gadget brige τα δύο αρχεία που έχει και μόλις τελειώσει και αυτό ξανά συγχρονίζω με το Mi fit του γιατρού και όλα καλά;;; Επίσης το band tools δεν έχει ελληνικά;;
    Το band tools το βάζεις για να έχεις στα ελληνικά τις ειδοποιήσεις πχ όνομα καλούντος κλπ. Σαν app το μενού του ακόμη δεν έχει ελληνικά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση