Κανονικά όχι,σε μένα που το υποβάθμισα είναι οκ. Απλά δε ξέρω μήπως παίζει θέμα με τις global εκδόσεις mi band και το κάνει
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Δεν είναι global το δικό μου κινεζια είναι.
-
Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε τίποτα.ουτε προς τα πάνω, κάτω κλπ. Δεν είναι κλειδωμένο.. απλά δείχνει την ώρα τίποτα άλλο..
-
@George 21 εχεις το mi fit του γιατρου πανω? Αν ναι τοτε δοκιμασε να αλλαξεις απο: προφιλ-> Mi Band 3 -> ρυθμισεις προβολης band καποια σειρα απο εκει και κανε αποθηκευση.
Εμενα τουλαχιστον 2-3 φορες που το εκανε ετσι εστρωσε.
Εχω την εντυπωση οτι προκειται για καποιο bug ή διενεξη με καποιο αλλο προγραμμα (στην δικια μου περιπτωση μολις εβγαλα το gadgetbridge δεν το ξανακανε)Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε τίποτα.ουτε προς τα πάνω, κάτω κλπ. Δεν είναι κλειδωμένο.. απλά δείχνει την ώρα τίποτα άλλο..
-
Καλησπέρα το band έχει κολλήσει στην ώρα θα το πετάξω μου έχει σπάσει τα νεύρα ότι και να το κάνω δν δουλεύει σωστά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες έχω κάνει τα πάντα
-
Αποδείχτηκε ότι το 2 είναι καλύτερο του 3 τελικά.
Γνώμη μου πάντα. -
Ο/H Skbaggelis88 έγραψε:
Καλησπέρα το band έχει κολλήσει στην ώρα θα το πετάξω μου έχει σπάσει τα νεύρα ότι και να το κάνω δν δουλεύει σωστά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες έχω κάνει τα πάντα
Ο/H xristos9 έγραψε:
Αποδείχτηκε ότι το 2 είναι καλύτερο του 3 τελικά.
Γνώμη μου πάντα.
-
Με την έκδοση 1.2.0.8 δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την 1.3.0.8.
Το μοναδικό θέμα που είχε ήταν ότι δεν εμφάνιζε όνομα καλούντος πάρα μόνο τον αριθμό. -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Δυστυχώς τα προβλήματα παρουσιάζονται από όσο έχω καταλάβει στην Global έκδοση! Όσοι είχαν πάρει την China version Που ήταν και η πρώτη που κυκλοφόρησε δεν έχουν κανένα πρόβλημα!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H xristos9 έγραψε:
Με την έκδοση 1.2.0.8 δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την 1.3.0.8.
Το μοναδικό θέμα που είχε ήταν ότι δεν εμφάνιζε όνομα καλούντος πάρα μόνο τον αριθμό.
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να δούμε όλοι μας ποιο band ποια version μας έχουν στείλει?? Το γράφει επάνω στο κουτί κάτι συγκεκριμένο κλπ?!
-
Νομίζω στη global αν το band το κοιτάξεις από την κάτω πλευρά έχει την ένδειξη CE με μεγάλα γράμματα που το κινέζικο δεν την έχει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0