Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
βεβαίως και θα μπορέσεις!!
-
Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται!! Για να έχεις όλα τα Ελληνικά σωστά πρέπει να περάσεις το Ελληνικό firmware που αυτό σημαίνει ότι το Band θα είναι στα Ελληνικά ανεξαρτήτως γλώσσας στο κινητό! Εφόσον όμως θα έχεις το κινητό στα Αγγλικά θα είσαι οκ και με το official Mi Band και στον καιρό θα στα εμφανίζει στα Αγγλικά και σωστά!
-
Προστέθηκε νέα έκδοση firmware και resources... Μετά το Update του Firmware ΜΗΝ ξεχάσετε να περάσετε και τα resources που δίνονται προς το τέλος του οδηγού!!
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Παράθεση από kostas_thess: “ edit: Συνδέθηκε με το 3.4.4 του itechnews όλα καλά. αλλά τα ερωτηματικά στον καιρό επανήλθαν. ” Δώστου χρόνο και θα στα δείξει σωστά!!
-
Ίσως είναι bug αλλά δεν το είχα παρατηρήσει και εγώ για να ξέρω!! Θα σου πρότεινα πάντως να πας στο τελευταίο Mi Fit και να περάσεις και το νέο firmware!! Ίσως λύσουν αυτό το πρόβλημα!
-
Ακριβώς!! απλά θα χρειάζεται για οποιαδήποτε αλλαγή να χρησιμοποιείς κάποιο android!
-
Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση, γίνεται η διαδικασία που κάνουμε για κινητό android να γίνει σε ios;;; Είναι αρκετά δύσκολο;;;; ” Δυστυχώς δεν γίνεται! Βρες κάποιο φίλο σου που να έχει android και θα μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση μέσω android κινητού μόνο!!
-
Εμένα εμφανίζει την επιλογή "Προβολή λεπτομερειών επαφής"! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56177/ Δύο λύσεις έχεις: 1) Κατεβάζεις την Ελληνική τροποποιημένη έκδοση του Mi Fit από το itechnews 2) Αγοράζεις την εφαρμογή Mi Band Tools (που έχω και εγώ) και ενεργοποιεί τα πάντα από επαφές μέχρι ειδοποιήσεις κλπ
-
Αν μπεις μέσα στο Εισερχόμενη κλήση είναι ενεργοποιημένο? Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit για να έχει πρόσβαση στις επαφές κλπ?
-
Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "Προβολή λεπτομερειών επαφής" στην παρακάτω διεύθυνση? Mi Fit->Προφίλ->Mi band 3->Εισερχόμενη κλήση ???
-
Αν στα δείχνει Ελληνικά είσαι οκ!! Ίσως έκανε μόνο του update και τα resources και φορτωσε κανονικά!! Αφού δουλεύει και στα δείχνει Ελληνικά λογικά κομπλέ είσαι!
-
Πέρασες και τα resources και συνεχίζει να σου βγάζει αυτό το μήνυμα?
-
Για δοκίμασε τώρα. Το έφτιαξα και πρέπει να δουλεύει! -EDIT- Βασικά είδα ότι η έκδοση 1.2.0.8 έχει αφαιρεθεί και υπάρχει διαθέσιμη μόνο η τελευταία 1.3.0.4 -EDIT 2- Το είχα κρατήσει τελικά εγώ στο κινητό μου και το ανέβασα να υπάρχει! Γιατί θες να περάσεις το 1.2.0.8 και δεν πας στο νέο 1.3.0.4 που δουλεύει μια χαρά?
-
Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν!! Βέβαια δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξεχωριστό firmware μιας και προς το παρόν και οι δύο εκδόσεις παίρνουν το ίδιο firmware!!
-
Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ με λινκ για το νέο αναβαθμισμένο Firmware! Για αποφυγή πανικού αναγράφω τις δύο περιπτώσεις: Αν έχετε το παλιότερο Mi Fit και το Firmware 1.2.0.8 θα πρέπει μετά την εγκατάσταση του νέου Firmware να περάσετε και τα Resources που συνοδεύουν το νέο firmware 1.3.0.4 για να δουλέψει το Mi Fit Αν έχετε το τελευταίο Mi Fit 3.4.4 και έχετε και το τελευταίο firmware 1.3.0.4 ήδη, λογικά με το πέρασμα μόνο του νέου Firmware θα είστε οκ και δεν θα χρειαστεί να περάσετε τα resources…
-
Παράθεση από 1KOSTAS: “ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ” Καταρχήν ψυχραιμία!! Όλα διορθώνονται και δεν είστε μόνος σας!! Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε!! Απλά μην βιάζεστε και περιμένετε τις απαντήσεις μας και όλα θα φτιαχτούν!! Πηγαίνετε στο κινητό στα settings και βρείτε τα παρακάτω: Ρυθμίσεις (Στο γρανάζι) ---> Πρόσθετες Ρυθμίσεις ---> Αντ. ασφ. και επ/φορά (κάτω κάτω) --->Επ/φορ'α εργοστ/κών δεδ. (κάτω κάτω) ---> Επαναφορά τηλεφώνου (κάτω κάτω)
-
Οι πιο ενεργοί χρήστες αν θέλετε μπείτε στο παρακάτω λινκ και ψηφίστε για τη μετάφραση που έχει γίνει για το νέο firmware!! μόλις εγκριθούν όλες οι γραμμές της μετάφρασης τότε θα προχωρήσει και ο developer σε δημιουργία του νέου Firmware ώστε να μπορούμε να έχουμε και το πιο αναβαθμισμένο Mi Fit εγκατεστημένο στο κινητό: Greek (Greece) Translation - GeekDoing Translation Center - GeekDoing Translation Center πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να μπορέσετε να δείτε τη μετάφραση. Αφού μπεί…