Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Όταν έχω συνδεδεμένο το band 3 και ανοιχτό το bluetooth δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποήσεις του κινητού στην οθόνη κλειδώματος παρα μόνο στο band. γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει να εμφανίζονται και στα δύο? ευχαριστώ!
  • Ο/H kostas_thess έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Όταν έχω συνδεδεμένο το band 3 και ανοιχτό το bluetooth δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποήσεις του κινητού στην οθόνη κλειδώματος παρα μόνο στο band. γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει να εμφανίζονται και στα δύο? ευχαριστώ!
    Φίλε μου καλησπέρα. Σε ποιο κινητό το κάνει αυτό ?? Γιατί εγώ σε ένα samsung που έχω ολα μια χαρά !!
    Για αρχη ξεκινά και σιγούρεψε οτι στο mi fit αλλα και στο κινητό σου έχεις δώσει τα σωστά δικαιώματα !!
    Κάποια ρύθμιση ειναι σίγουρα !!!
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @geozn8 Redmi Note 5. Ήταν όντως ρύθμιση. Κάτι με τα δικαιώματα είχε παιχτεί. Όλα καλά τώρα ευχαριστώ!
  • Διαφήμιση
  • Οι πιο ενεργοί χρήστες αν θέλετε μπείτε στο παρακάτω λινκ και ψηφίστε για τη μετάφραση που έχει γίνει για το νέο firmware!! μόλις εγκριθούν όλες οι γραμμές της μετάφρασης τότε θα προχωρήσει και ο developer σε δημιουργία του νέου Firmware ώστε να μπορούμε να έχουμε και το πιο αναβαθμισμένο Mi Fit εγκατεστημένο στο κινητό:

Greek (Greece) Translation - GeekDoing Translation Center - GeekDoing Translation Center

πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να μπορέσετε να δείτε τη μετάφραση. Αφού μπείτε πατάτε επάνω στο γρανάζι για την κάθε γραμμή και δεξιά σας βγάζει τις επιλογές για να ψηφίσετε. Επιλέξτε αυτή που θεωρείτε καλύτερη. Εγώ έχω ήδη ψηφίσει για όλα!!

Μόλις έχουμε 3 επιβεβαιωμένες ψήφους για όλες τις γραμμές θα ετοιμάσει και το τελικό Firmware ο developer! :)
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware

Ακολουθείστε τις οδηγίες για να βοηθήσετε στην μετάφραση του firmware.

Το λινκ Greek (Greece) Translation - GeekDoing Translation Center - GeekDoing Translation Center

• Ο/H xristos9 έγραψε:

Πέρασα τα Ελληνικά με τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι. Τώρα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσεων στο band. Οταν με παίρνουν γράφει μόνο πατήστε για σιγαση. Πώς μπορώ να εχω κανονικά το όνομα ή το τηλέφωνο του καλούντα;; Στο band 2 λειτουργούσε έτσι .

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το έλυσα μερικώς με το mi bandage δηλαδή μου τα βγάζει σε αγγλικούς χαρακτήρες ακόμα κι αν η επαφή είναι στα Ελληνικά. Λείπει στο mi fit η ενεργοποίηση του caller id ενώ αν αλλάξεις τη γλώσσα στα αγγλικά εμφανίζετε, μπορεί να λυθεί?
  • Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ με λινκ για το νέο αναβαθμισμένο Firmware!

Για αποφυγή πανικού αναγράφω τις δύο περιπτώσεις:

Αν έχετε το παλιότερο Mi Fit και το Firmware 1.2.0.8 θα πρέπει μετά την εγκατάσταση του νέου Firmware να περάσετε και τα Resources που συνοδεύουν το νέο firmware 1.3.0.4 για να δουλέψει το Mi Fit

Αν έχετε το τελευταίο Mi Fit 3.4.4 και έχετε και το τελευταίο firmware 1.3.0.4 ήδη, λογικά με το πέρασμα μόνο του νέου Firmware θα είστε οκ και δεν θα χρειαστεί να περάσετε τα resources μιας και θα υπάρχουν ήδη!

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μην πανικοβληθείτε και ακολουθήστε τον οδηγό! Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα γράψτε εδώ για βοήθεια! :D
  • Διαφήμιση
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.4 - UPDATED

Όποιος θέλει να μην έχει ερωτηματικά στον καιρό, ας κατεβάσει το mifit του maddoctor. Μόνο με εκείνο εμένα μου γράφει ελληνικά.
    Το βράδυ είπε στο site του θα ανεβάσει την έκδοση μέσα με το νέο firmware.
  • Μια χαρά περάστηκε και το νέο greek firmware με προσοχή μαζί με τα νέα resourses φυσικά για να δουλέψει !! Εις αναμονή και του ελληνικού mifit 3.4.4 να δέσει το γλυκό !! Ευχαριστούμε για την όλη ενημέρωση φίλε @lallasgr καλή συνέχεια!! Καλό βράδυ σε όλους. :thumbup:
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Καλησπέρα,
    ενώ το Mi Band 3, μου συνδέεται κανονικά με το Mi Fit,
    δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω με το Gadgetbridge.
    Μου δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί και δε γίνεται τίποτα.
    Καμιά ιδέα;
  • Ο/H webslash έγραψε:

Καλησπέρα,
    Καμιά ιδέα;
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε. Υπάρχει λύση !! Αφού από το mi fit έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ανιχνεύσιμο και το έχεις ενεργό χωρίς να αποσυνδέσεις το band το κλείνεις. Μετά ανοίγεις το Gadgetbridge και αφού δώσεις όλα τα δικαιώματα το βάζεις και ψάχνει από το σταυρό κάτω δεξιά το band 3 . Αν το βρει κατευθείαν έχει καλώς αλλιώς το κλείνεις και το ξανά ανοίγεις κάνεις ξανά ένα search και θα το βρει σίγουρα με την 2η-3η !! Και μετά κάνεις εγκατάσταση το firmware !!! :thumbsup:

• Διαφήμιση
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H webslash έγραψε:

Καλησπέρα,
    Καμιά ιδέα;
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε. Υπάρχει λύση !! Αφού από το mi fit έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ανιχνεύσιμο και το έχεις ενεργό χωρίς να αποσυνδέσεις το band το κλείνεις. Μετά ανοίγεις το Gadgetbridge και αφού δώσεις όλα τα δικαιώματα το βάζεις και ψάχνει από το σταυρό κάτω δεξιά το band 3 . Αν το βρει κατευθείαν έχει καλώς αλλιώς το κλείνεις και το ξανά ανοίγεις κάνεις ξανά ένα search και θα το βρει σίγουρα με την 2η-3η !! Και μετά κάνεις εγκατάσταση το firmware !!! :thumbsup:
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση geozn8.
    Αποδείχτηκε ότι απλά έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά με το Gadgetbridge, κλείνοντας και ανοίγοντάς το συνεχώς μέχρι να συνδεθεί.
    To mi band 3, πλέον δουλεύει άψογα με όλα ελληνικά.