Καλησπέρα παιδιά το mi band 3 μου μετράει βήματα όταν οδηγώ γίνετε αυτό..
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Κ μένα χαχαχα ,:-)
-
μμ οπότε δεν είναι η ιδέα μου..
-
Καλησπέρα παιδιά.Απο την στιγμή που πέρασα το Ελληνικό firmware στο miband 3 της συζύγου δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω με το mifit.Μου λέει bluetooth ανενεργό.Είναι πλήρως φορτισμένο,μη συνδεδεμένο με άλλη συσκευή και επανεκκίνησα bluetooth και τηλεφωνο.
edit:Έκανα κατάργηση σύζευξης,ξανά σύζευξη και το είδε.ολα οκ.. -
Καλησπέρα σε όλους.
Ερώτηση, γίνεται η διαδικασία που κάνουμε για κινητό android να γίνει σε ios;;;
Είναι αρκετά δύσκολο;;;; -
Ο/H gatos1986 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είναι αρκετά δύσκολο;;;;
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H gatos1986 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είναι αρκετά δύσκολο;;;;
-
Ακριβώς!! απλά θα χρειάζεται για οποιαδήποτε αλλαγή να χρησιμοποιείς κάποιο android!
-
Παιδιά καλησπέρα,
Μία ερώτηση θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "αυτόματος εντοπισμός καρδιακού παλμού" κ συχνότητα εντοπισμού 30 λεπτά. Αλλά παρατηρώ απο τα γραφήματα ότι κάνει ανίχνευση ανα 5 λέπτα. Είναι κάποιο bug ή κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά? Είμαι με το firmware 1.2.0.8 και το mifit 3.4.2 (κατά τα άλλα όλα λειτουργούν άψογα)
Ευχαριστώ -
Ίσως είναι bug αλλά δεν το είχα παρατηρήσει και εγώ για να ξέρω!! Θα σου πρότεινα πάντως να πας στο τελευταίο Mi Fit και να περάσεις και το νέο firmware!! Ίσως λύσουν αυτό το πρόβλημα!
-
-
παιδιά κατέβασα το Mi Fit 3.4.4 απο Playstore συνδεθηκε κανονικά και με GadgetBridge πέρασα το νέο firmware άνοιξε όλα στα ελληνικά κ καιρός και όλα. αλλά τώρα δεν συνδέεται με τπτ στο mifit. έκανα κ καταργηση σύζευξης και τπτ δεν συνδεεται με τπτ...
edit: Συνδέθηκε με το 3.4.4 του itechnews όλα καλά. αλλά τα ερωτηματικά στον καιρό επανήλθαν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0