Οκ, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!Ο/H lallasgr έγραψε:
Ακριβώς!! απλά θα χρειάζεται για οποιαδήποτε αλλαγή να χρησιμοποιείς κάποιο android!
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
edit: Συνδέθηκε με το 3.4.4 του itechnews όλα καλά. αλλά τα ερωτηματικά στον καιρό επανήλθαν.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H kostas_thess έγραψε:
edit: Συνδέθηκε με το 3.4.4 του itechnews όλα καλά. αλλά τα ερωτηματικά στον καιρό επανήλθαν.
-
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γύρισα στο προηγούμενο firmware και mi fit που δούλευαν όλα άψογα! θα ξανα δοκιμάσω αύριο πάλι με το καινουριό μπας και! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλησπέρα στο φόρουμ,να καταθέσω κι εγώ σαν νέος στο mi band 3 την εμπειρία μου.
Αφού διάβασα και τις 14 σελίδες και όλο το μπλέξιμο με το gadgetbringe αποφάσισα να περάσω το ελληνικό firmware με την εφαρμογή notify fitness που υποστηρίζει μια χαρά το 3. Αφού είδε εύκολα το band( προϋπόθεση να μείνει το mi fit ) πήγα ρυθμίσεις, update και update custom firmware και σε ένα λεπτό όλα είχαν τελειώσει.
Δε θέλω τα παιδιά εδώ που έχουν αφιερώσει τρελό χρόνο να θεωρήσουν ότι με τα γραφόμενα μου μειώνω τον τρόπο που προτείνουν προς Θεού.
Απλά το έγραψα γιατί θεωρώ ότι θα βοηθήσει και κάποιους εντελώς άσχετους όπως εγώ να το περάσουν.
Να προσθέσω τέλος ότι ακολούθησα την συμβουλή σας και αγόρασα και εγκατέστησα το mi band tools και πλέον μου δείχνει και ποιος με καλεί και μάλιστα κανονικά στα ελληνικά...Τόσο απλό τελικά!
Είμαι με την έκδοση mi fit 3.4.5.2, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για όσα μας προσφέρετε -
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω εγκαταστήσει το Greek firmware 1.3.0.4 και έχω την επίσημη εφαρμογή από το playstore mi fit. Στις ειδοποιήσεις διαπίστωσα ότι όταν έρχονται στα ελληνικά, η δεύτερη σελίδα της ειδοποίησης επαναλαμβάνει λέξεις από την πρώτη σελίδα, ενώ αν έρθει μια ειδοποίηση με κανενα ελληνικό χαρακτήρα δεν επαναλαμβάνετε καμία λέξη στο τέλος της πρώτης σελίδας η στην αρχή της δεύτερης.
-
Σωστη παρατήρηση. Το κάνει και σε μένα αυτό. Επίσης από το 16% δονείται ασταμάτητα. Φαντάζομαι θα διορθωθούν σε επόμενο update
-
Αυτό με την 16% μπαταρία μου το έκανε και μένα πάρα πολύ σπαστικό.. Μήπως να είναι σύστημα προειδοποίεισης για να το βάζουμε για φόρτιση η είναι bug...?!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μην το αφήνετε κάτω από 16% την μπαταρία πέρα από αυτά που λέτε θα παρατηρήσετε και συνεχείς αποσυνδέσεις από το bluetooth σε εκείνα τα επίπεδα μπαταρίας.
-
-
Παιδια ολα καλα κ ολα ωραια...το θεμα ειναι μολις ανοιξω το mi fit σαν εφαρμογη ξεκιναει αυτοματως το update και μου τα γυρναει σε κινεζικα απο ελληνικα...μπορω να το αποφυγω καπως αυτο; δεν κανω αναθαμιση στο mi fit απλα ανοιγω την εφαρμογη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0