Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Done!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβώς @marilena.ele!! @sso δες προσεκτικά τον οδηγό και πληκτρολόγησε αυτά ακριβώς που γράφει ώστε να έχεις και επιθυμητά αποτελέσματα!

• Εδώ θα βρεις το twrp για το Redmi Pro που έχεις -> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. και περνάς την Ελληνική ρομ με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό -> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Διάβασέ τον προσεκτικά και πιστεύω δεν θα έχεις κανένα θέμα! Όπου κολλήσεις (αν κολλήσεις) γράψε εκεί και θα σε κατευθύνουμε!

• καλημέρα @mixzours, υπάρχει στους οδηγούς θέμα για επαναφορά των imei για mtk επεξεργαστές. Ποια rom έχεις αυτή τη στιγμή το κινητό? Αν δεν έχει τελευταία έκδοση δοκίμασε πρώτα να αναβαθμίσεις σε τελευταία μπας και επανέλθει μόνο του.

• Βρε ακριβώς από κάτω έχω τα βήματα με φωτογραφίες. Πάρε τα βήματα ένα ένα και δεν θα έχεις πρόβλημα Όταν λεω περνάμε εννοώ copy->paste στην internal για να συνεχίσεις στο επόμενο βήμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα φίλε μου. Ναι αυτόν τον οδηγό ακολουθείς με την 1η περίπτωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι γιατί θα έδινες κατατοπιστικές οδηγίες σκουληκαντερίστικες!!

• Παράθεση από apo.stam: “Πληροφοριακά, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ τις καταλήξκεις των αρχείων. Έχω win 10 ” Δες εδώ: How to configure Windows to show file extensions and hidden files - WinZip - Knowledgebase Για γρήγορα μπορείς απλά από τη δεύτερη εικόνα του άρθρου να τικάρεις εκεί που λέει "File name extensions" folder_viewtab01.png

• οτι γράφει ο οδηγός

• Παράθεση από steve_B: “ωραία να παω να το δοκιμασω και σε άλλον του εχω κάνει unbricκ με το ρεύμα όπως προανέφερα και τότε μ το έβγαλε σε 9008 πριν ήταν 900Ε τέσπα ερώτηση Driver το Driver Signature Enforcement που λέει ο οδηγός για flash πρέπει να το κάνω οποσδήποτε γτ λέω να παω σε ίντερνερ καφέ της γειτονιάς να προσπαθήσω??? ” Ναι είναι απαραίτητο για να πάρει σωστά τους drivers και να υπάρχει σωστή επικοινωνία! Μπορείς να δοκιμάσεις μία και χωρίς αλλά φοβάμαι ότι δεν θα δουλέψει!!Ποτέ δεν ξε…

• Παράθεση από steve_B: “στο device manager μ το βγάζει κανονικα που το εψαξα και απο εδω δλδ Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 και οχι 900Ε που είναι προβλημα και λες να αλαξω pc για να κανω δουλειά ε? ” Νομίζω ναι!! Κατά πάσα πιθανότητα είναι εικονικό το 9008 και όχι πραγματικό και δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή! Σύνδεσέ το και σε κάποιο άλλο pc να δεις σίγουρα πως το βλέπει!

• Παράθεση από tasefr: “Τι έφταιγε ρε παιδιά; ” Αφού έφτιαξε μην το ψάχνεις. Πολλά μπορεί να έφταιγαν! Σε γενικές γραμμές να ξες ότι όταν έχεις περάσει μια τελευταία ρομ καλό είναι να μην πηγαίνεις προς τα πίσω. Αν δηλαδή είχες περάσει τελευταία official rom και μετά πήγες στην 6.11.3 είναι downgrade και εκεί μπορεί να έγινε η ζημιά! Περνώντας την τελευταία κάθισε σωστά στο κινητό και όλες οι πληροφορίες περάστηκαν στα σωστά σημεία για να διαβάζονται και σωστά από τη MIUi!! Τέλος καλό όλα καλά! Άν…

• @tasefr θα έλεγα να κατεβάσεις και να περάσεις την τελευταία dev rom να δεις αν φτιάξει! xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.19.zip Κατέβασέ την και πέρνα την μέσω twrp!!

• @steve_B πες μας πως στο αναγνωρίζει στο Device Manager!! Λογικά θα πρέπει να αλλάξεις pc για να δουλέψει το flash! Το hello packet το βγάζει συνήθως όταν δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία που παραπέμπει σε drivers αλλά και σε πολλά άλλα που δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς στο συγκεκριμένο pc!

• Παράθεση από gkalen: “@George Kaggelaris Υπάρχουν οι stable global και developer global .. Και οι stable china και developer china .. Μη μπερδεύεται τις ρομ , άλλο global άλλο china , και οι δύο είναι official .. Φαίνεται όμως ότι δεν ξεκλειδώνει με global rom η συσκευή αλλά με china rom. ” Αυτό που σου λένε Γιώργο τα παιδιά είναι ότι δεν υπάρχει China έκδοση για το KATE και έχουν δίκιο!! Επειδή το KATE βγήκε μόνο για εκτός Κίνας δεν έχουν βγάλει China rom!!

• Πρόσθεσα μερικές εκδόσεις με ρομ στο κατάλληλο θέμα. Όποιος θέλει ψηφίζει για να ξέρουν και οι νεότεροι! Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο

• Παράθεση από Gourlo: “Για κάντο λίγο explain αυτό χεχεχε ” Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV/XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev

• Παράθεση από Paraskeuas: “Καλησπέρα παιδιά προσπαθώ και γω να απενεργοποιήσω (Win 10 pro 32bit) την υπογραφή για να περάσω drivers μπας και φτάσω να περάσω Ελληνική ρομ άλλα δεν παίρνει την εντολή έψαξα και στο bios άλλα δεν υπάρχει secure boot Μόλις πληκτρολογώ κάθε εντολή κατά τον οδηγό μου βγάζει << the specified command line is not valid>> Η καθορισμένη γραμμή εντολών δεν είναι έγκυρη ,πληκτρολογώ και τη βοήθεια γραμμής εντολών που προτείνει (command line assistance) άλλα δεν βγάζω άκρη παίζ…

• έχεις δίκιο. 6 μήνες είχα στο μυαλό μου αλλά έγραψα 60 μέρες. Ελπίζω να σου στείλουν τον κωδικό και να ξεμπερδευεις

• Παράθεση από sakis112: “το password του λογαριασμο μου, το ξερω φυσικα. Το θεμα ειναι μου εστειλαν κινητο, με mi account ID, ξενο, Οχι δικο μου. Εστειλα 5 email sto etotalk. Για να δουμε, περναει απο το μυαλο μου, η επιστροφη της συσκευης. ” Αν δεν σου έχουν απαντήσει καθόλου χτύπα ένα dispute στο paypal και θα απαντήσουν εντός 1 ώρας!! Τσέκαρε τις μέρες που έχουν περάσει από την αγορά γιατί μπορεί να περιμένουν να περάσουν οι 60μέρες και να μην μπορείς μετά να κάνεις dispute!!! Πρόσεξέ το αυτό!…