έχεις δίκιο συγνώμη λοιπόν τώρα απο ρομ είχε stable china νομιζω γτ απο κίνα το πήρα κιόλας απευθείας έβαλα μια ρομ με κινεζικά και μετά πηγά να βάλω άλλη και σταματησα την διαδικασία ενω πήγε να γίνει εκανα hardbrick restore με τα ηλεκτρολογικά του και μετά το ξανα brickara στην προσπαθεια μ να τ φτιάξω στην 2η ρομ που εβαλα δουλευε ανοιξε αλλα δεν μ αναγνωριζε την σιμ και δεν μπορουσε να μπει και στο wlan
@steve_B πες μας πως στο αναγνωρίζει στο Device Manager!! Λογικά θα πρέπει να αλλάξεις pc για να δουλέψει το flash! Το hello packet το βγάζει συνήθως όταν δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία που παραπέμπει σε drivers αλλά και σε πολλά άλλα που δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς στο συγκεκριμένο pc!
στο device manager μ το βγάζει κανονικα που το εψαξα και απο εδω δλδ Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 και οχι 900Ε που είναι προβλημα και λες να αλαξω pc για να κανω δουλειά ε?
στο device manager μ το βγάζει κανονικα που το εψαξα και απο εδω δλδ Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 και οχι 900Ε που είναι προβλημα και λες να αλαξω pc για να κανω δουλειά ε?
Νομίζω ναι!! Κατά πάσα πιθανότητα είναι εικονικό το 9008 και όχι πραγματικό και δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή! Σύνδεσέ το και σε κάποιο άλλο pc να δεις σίγουρα πως το βλέπει!
ωραία να παω να το δοκιμασω και σε άλλον του εχω κάνει unbricκ με το ρεύμα όπως προανέφερα και τότε μ το έβγαλε σε 9008 πριν ήταν 900Ε τέσπα ερώτηση Driver το Driver Signature Enforcement που λέει ο οδηγός για flash πρέπει να το κάνω οποσδήποτε γτ λέω να παω σε ίντερνερ καφέ της γειτονιάς να προσπαθήσω???
ωραία να παω να το δοκιμασω και σε άλλον του εχω κάνει unbricκ με το ρεύμα όπως προανέφερα και τότε μ το έβγαλε σε 9008 πριν ήταν 900Ε τέσπα ερώτηση Driver το Driver Signature Enforcement που λέει ο οδηγός για flash πρέπει να το κάνω οποσδήποτε γτ λέω να παω σε ίντερνερ καφέ της γειτονιάς να προσπαθήσω???
Ναι είναι απαραίτητο για να πάρει σωστά τους drivers και να υπάρχει σωστή επικοινωνία! Μπορείς να δοκιμάσεις μία και χωρίς αλλά φοβάμαι ότι δεν θα δουλέψει!!Ποτέ δεν ξες όμως!!
ωραία παω για δοκιμή και τα ξαναλεμε θα σου πω νέα
=============== Ιαν 30th 2017, 8:24pm ===============
agapite lalla δεν εγινε τπτ με το τηλεφωνό τελικά εχει κολλήσει σε edl mode εννοω οτι βάζεισ το καλώδιο usb και απλά αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν αναγνωρίζεται το κινητο μ βγαζει 900Ε πες μ αν μπορώ να κάνω κάτι τελευταίο μπας και το σώσουμε
Έχω το redminote 3 pro και εκεί που έκανα flash βάσει του οδηγού σταμάτησε και τώρα είναι μόνιμα σε edl αναβοσβήνει κόκκινο λαμπάκι κλπ. Ούτε σε fstboot μπαίνει. Τι ν κάνω;
Έχω το redminote 3 pro και εκεί που έκανα flash βάσει του οδηγού σταμάτησε και τώρα είναι μόνιμα σε edl αναβοσβήνει κόκκινο λαμπάκι κλπ. Ούτε σε fstboot μπαίνει. Τι ν κάνω;
Στο device manager πως το αναγνωρίζει όταν το συνδέεις?