Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΌντως δεν πρόσεξα την ρομ και παρασύρθηκα από το μήνυμα του @spideman3 και θεώρησα ότι έχει Ελληνική!!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Luke: “Καλησπερα , μπορω να περασω GLOBAL OFFICIAL απο custom με αυτο το τροπο ? ” Βεβαίως και μπορείς!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από alpha21: “η συσκευη εχει 5 λεπτα κολλησει στο λογοτυπο Mi και προσπαθει να bootarei σε recovery οπως λεει τα βηματα απο το βιντεο. ” Όταν κάνεις αυτά τα δύο wipes Μπορεί να πάρει μέχρι και 20-25λεπτά για να φορτώσει το κινητό! Υπομονή και θα ανοίξει!
-
ΜήνυμαΠάτα το Volume+ και Power μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση και να μπεις TWRP. Μόλις μπεις ακολουθείς τα παρακάτω βήματα: 14565-Wipe-cache-dalvik-jpg Με το που τελειώσουν τα Wipes κάνει reboot to system!
-
Έκανα στα γρήγορα εγκατάσταση στο δικό μου κινητό και έφτιαξα ένα μίνι οδηγό για να σε διευκολύνω. Δεν ξέρω βέβαια αν η έκδοση που έβαλες εσύ έχει άλλες γλώσσες εκτός από Κινέζικα! Όπως και να χει αν έχεις περάσει το αρχείο της ρομ μέσα στο κινητό μπορείς να πας στο πάνω πάνω που είναι το install και μετά αμέσως σε βγάζει να επιλέξεις το zip αρχείο!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27799/
-
Redmi 3 Πρόβλημα με το imei
ΜήνυμαΠαράθεση από Pluto TheBullie: “(Hidden Content) ” Δυστυχώς (ευτυχώς για μένα) δεν τον έχω κάνει ποτέ τον οδηγό μιας και δεν τον έχω χρειαστεί οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο!!
-
μηβ βάζεις τι ΙΜΕΙ χύμα στο κύμα. Θα στο παρει κανείς και μετά πάει για πέταμα το κινητό.
-
Redmi 3 Πρόβλημα με το imei
Μήνυμα@Pluto TheBullie για δες και τον παρακάτω οδηγό που αναφέρει ότι επαναφέρει και τα δύο imei How to Fix Invalid IMEI Problem in Xiaomi Mobiles After MIUI 8 - Tech Sarjan
-
Παράθεση από demakhs: “(grow up γράφει ) ” Κοίτα που κόλλησε ο σκουλικαντέρας!!! ΥΓ: Και ποιος σου πε ότι εγώ δεν είμαι παιδί!!!
-
(Hidden Content)