Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όλα καλά με τον @tzemelini μπήκε η ρομ και τώρα αναμένει να ανοίξει το κινητό! Τελικά δεν έκανε format γιαυτό έπαιρνε συνέχεια το έρρορ!
-
Αν θες απάντησε στο ερώτημά μου
-
Παράθεση από Spy767: “Καλημέρα παιδιά για το redmi note 3 pro πρέπει να κάνω factory reset? ” Αν είχες κάνει από Beta 1 σε Beta 2 δεν χρειάζεται να κάνεις τώρα. Αν όχι τότε κάνε, γιατί εγώ που δεν είχα κάνει γίνανε όλα σαλάτα οπότε στο τέλος έκανα και δούλεψαν όλα!
-
Redmi 3 Πρόβλημα με το imei
ΜήνυμαΑν θες δοκίμασε και αυτόν εδώ τον οδηγό. Τον είχα βρει για το Redmi Note 3 Pro και τον είχα φτιάξει αλλά πιστεύω ότι θα εφαρμόζεται για όλα τα Qualcomm. [*ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ IMEI*] Redmi Note 3 Pro [Snapdragon Version]
-
bootloader θεμα!!!!
ΜήνυμαΔες το παρακάτω θέμα. Ξέρω 100% ότι δουλεύει σε kenzo αλλά κατά 99% δουλεύει και σε kate. [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader Και μετά να περάσεις το twrp και το superuser αφού αυτό επιθυμείς!
-
Παράθεση από zeremefico: “Καλησέρα, βρίσκομαι στην αναμονή παραλαβής του Plus. Ξέρω από τώρα οτι θα έρθει με πειραγμένη rom. Προτείνετε να περάσω την official global stable με deep flash, με τη χρήση του πειραγμένου καλώδιου ή να ακολουθήσω άλλη μέθοδο; ” Κακώς θεωρείς ότι θα έρθει 100% με κλειδωμένο bootloader αν και πιθανό! Κάτσε να το παραλάβεις και βλέπεις πως πρέπει να προχωρήσεις. Αν ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό θα είσαι οκ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό X…
-
Αναβάθμιση λογισμικού
ΜήνυμαΤο Redmi Note 2 δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Προχωράς απλά με εγκατάσταση του twrp και μετά της ρομ που θες!
-
Παράθεση από Romios: “(Hidden Content) ” Όταν μπαίνεις fastboot πως στο αναγνωρίζει στο Device Manager στον υπολογιστή?
-
@takisfrag όλα είναι υπό έλεγχο!! Don't worry!!! Μόλις γυρίσει από τις δουλίτσες του θα μιλήσουμε και θα το σετάρουμε.. Ίσως δεν έχει κάνει σωστά το format γιαυτό και συνεχίζει να του πετάει το ερρορ 7 ή να μην έκανε reboot to recovery για να διαβαστούν σωστά τα σωθικά του κινητού! Μόλις είναι πίσω θα έχει ξεμπερδέψει λογικά εντός 10 λεπτών!
-
Redmi note 4 twrp recovery
lallasgr - - Recoveries
ΜήνυμαΕδώ θα βρεις για όλες τις συσκευές αλλά και για την δική σου! TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
Παράθεση από nickgeol: “Σ' ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε όταν έβαλα Νέο ΑΡΝ. Με τους δύο προηγούμενους τρόπους δεν ανταποκρινόταν καθόλου.Να είσαι καλά. ” Ωραία, πρόσθεσα και την προσθήκη Νέου APN ως Λύση 3 για να μαζεύει και αυτή τις ψήφους της!
-
Όχι δεν έχουν φορτώσει... Στο κινητό συνεχίζει να κάνει κάτι? Αν ναι τότε περιμένεις!
-
Παράθεση από tzemelini: “πρέπει να περιμένω πολύ ώρα όπως λέει και στον οδηγό για να περάσει στο κινητο? ” Μπορείς να μας γράψεις τι ακριβώς έρρορ σου πέταξε? Η διαδικασία ξεκίνησε και σου πέταξε έρρορ ας πούμε στο 48% ή δεν ξεκίνησε καθόλου? Το κινητό έκανε αυτόματα reboot με το που πέταξε το έρρορ που αναφέρεις? Αν όντως περαστεί σωστά (και ας πετάξει έρρορ στο CMD) θα πρέπει να βλέπεις στο κινητό το Mi Logo και να φορτώσει από κάτω το Powred by Android και να φορτώνουν οι τελίτσες ή να σου φο…
-
Παράθεση από nickgeol: “Ευχαριστώ πολύ. ” Φίλε μου πριν μπεις στην ταλαιπωρία να αλλάζεις ρομ για δες μπας και αυτό σου λύσει το πρόβλημα: XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]