Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “σου ταιριάζει πολύ αυτό το άβαταρ Αλέξανδρε, μπράβο, πολύ καλή επιλογή....όταν το βλέπω, μου ρχεται στο μυαλό @geladdasgr!!!!! ” hahahahahha
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από DimitrisPapamichas: “Ποια είναι αυτή και πως συνεχίζω απο εδώ και περα ; ” Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Παράθεση από takisfrag: “Χαχαχα που είναι αυτό το σκουλήκι ; Δεν με έχει πειράξει καθόλου σήμερα και ανησυχώ !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα θέλει και εσένα ο κ@λος σου!
-
Παράθεση από Dinriz: “ Τι πρέπει να κάνω; ” 1ον πρέπει να κάνεις αίτηση και να πάρεις έγκριση με το λογαριασμό σου για να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Αν ακολουθήσεις τον οδηγό που έβαλε από πάνω ο @stamatisv θα δεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Αφού λοιπόν έχει την άδεια τότε ενεργοποιείς USB Debugging και Oem unlock, συνδέεσαι με το mi account στο κινητό και προχωράς σε ξεκλείδωμα. Αν δεν σε αφήνει πάλι τότε μάλλον θα πρέπει να περάσεις developer rom και μετά να ξεκλειδώσεις
-
Παράθεση από mparaxir: “οχι δεν εχει,εχει για το redmi 1s εμενα ομως ειναι το απλο το ρυζακι,το θεμα απο περιεγεια εκανα την διαδικασια κατεβασα το mui suite εβαλα το κινητο σε fastboot αλλα το mui suite δεν το βλεπει το κινητο,μονο οταν ειναι ανοιχτο το βλεπει οταν ειναι σε fastboot δεν το βλεπει ” Αν το βάλεις σε recovery mode το βλέπει? Στο device manager όταν είναι το κινητό σε fastboot mode το βλέπει σωστά? Δες αυτόν τον οδηγό να δεις τι ανταπόκριση θα υπάρξει! Ελληνικός οδηγός Flash Offici…
-
Παράθεση από mparaxir: “ το κινητο μπαινει fastboot ” Μάλιστα. Αν έχεις όρεξη και χρόνο κάνε μια δοκιμή να περάσεις μέσω fastboot την τελευταία official dev rom με το MiFlash όπως δείχνει ο παρακάτω οδηγός: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και να δεις πως ανταποκρίνεται το κινητό. Αν ανοίγει κανονικά κλπ κλπ !!! Εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον! Αν θες πάρε ένα nandroid backup όπως είσαι ώστε να επανέλθεις στην κατάσταση που ειναι τώρα το κινητό στο τσακ μπαμ!
-
Παράθεση από derveni: “@mparaxir Είμαι από κινητό τώρα και δεν θυμάμαι ακριβώς ποια rom περνάς πριν έρθεις από lollipop σε ΜΜ @lallasgr Βάλε την και ο φίλος να την πάρει και μετά να βάλει την νεότερη rom ” Είναι άλλο κινητό και δεν ξέρω αν παίζει η διαδικασία που κάνουμε για το Redmi Note 3 Pro! Όπως και να χει πάντως δες κάτι από τα παρακάτω: 1) Σε fastboot μπαίνει το κινητό? Αν ναι τότε φλάσαρε με το MiFlash μια fastboot official ρομ και λογικά θα την περάσει κανονικά 2) Αν μπορείς να φλασάρει…
-
@Dinriz καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου μετέφερα το thread στο σωστό σημείο που είναι η κατηγορία του κινητού σου! Επίσης στο παρακάτω λινκ θα βρεις όλους τους οδηγούς που θα χρειαστείς για να περάσεις την Ελληνική ρομ στο κινητό σου! Αν θες βάλε ένα printscreen από το About του τηλεφώνου για να δούμε ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις: HowTo/Οδηγοί Ρίξε μια ματιά και στον παρακάτω οδηγό για να καταλάβεις τι βήματα πρέπει να ακολουθήσεις! Γενικός οδηγός …
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasX1987: “υπάρχει κάτι πιο νεότερο που δοκιμάζοντάς το μπορεί να έλυνε το πρόβλημα? ” Καλησπέρα φίλε μου, η ρομ που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή είναι πολύ παλιά! Θα έλεγα να κατεβάσεις την τελευταία stable που θα βρεις στο παρακάτω λινκ και να την περάσεις και πιστεύω ότι θα σου λύσει το πρόβλημα! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-5-0-Xiaomi-MI-4i/#files
-
Παράθεση από jonkon: “ Τι παίζει? Η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ γίνεται σταδιακά στις συσκευές? ” Ακριβώς, γίνεται τμηματικά και σε κάποια φάση θα σου βγάλει αναβάθμιση και θα πάρεις και συ την νεότερη!
-
αν και έχει ήδη αναφερθεί να πω και γω ότι σε Redmi note 3. Pro (kenzo) και σε Redmi 3 Pro (Ido) η τελευταία ρομ μπήκε και δουλεύει απροβληματιστα. 7.1.5! Απλά στο Redmi 3 Pro επειδη πηγε απο Miui7 σε MIUI 8 κλειδωσε και τωρα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Έχει μουλαρωσει. Ελπίζω να είναι οι σέρβερ της Χιαομι και σε μερικές προσπάθειες ακόμη να ξεκλειδώσει. Το κινητό πάντως ανοίγει κανονικά
-
Παράθεση από KillGamerGr: “Αν ειναι ξεκλειδωτος περναω κανονικα στο επομενο βημα δλδ να περασω το twrp ?? ” Πρώτα τσεκάρεις bootloader και μετά οτιδήποτε άλλο! Δες τον παρακάτω οδηγό ο οποίος είναι γενικός αλλά είναι ο ίδιος για όλα τα κινητά: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi