Μια ματιά που έριξα στο gearbest είδα έχει 2 τζαμάκια για το Kate, θήκες όμως δεν έχει δυστυχώς..Ο/H alnikou έγραψε:
Εχει και geearbest χορηγος του φόρουμ απλά ψάξε λίγο
Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !
-
-
Καλημέρα στην ομάδα.
Είμαι και εγώ κάτοχος του Redmi Note 3 Special (ή international) edition, αγορασμένο από Κωτσόβολο την περασμένη εβδομάδα με τιμή 205 ευρώ στο "παζάρεψέ το" (από 229). Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα παρά το γνωστό πρόβλημα με τα sms.
Έχει την MIUI Global 8.1 | stable 8.1.0.1 (MHRMIDI) αλλά είδα ότι υπάρχει και η 8.1.1.0 (MHRMIDI) την οποία όμως δεν μπορώ να κατεβάσω από το update της συσκευής (no updates available). Τι παίζει? Η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ γίνεται σταδιακά στις συσκευές?
Ευχαριστώ -
Ο/H jonkon έγραψε:
Τι παίζει? Η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ γίνεται σταδιακά στις συσκευές?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H jonkon έγραψε:
Τι παίζει? Η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ γίνεται σταδιακά στις συσκευές?
-
Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro ανακοινώθηκαν από την Infoquest.
Πηγή: Επίσημη σελίδα Infoquest
Απο 249€ το RN4 και στα 219€ το 4αρι Pro.ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Από ότι κατάλαβα μπακάλικο είναι η Infoquest σε ότι αφορά την Xiaomi.
Είναι δυνατόν ποτέ στα χρονικά να πάρει κανείς σοβαρά μία εταιρεία που ενώ υποτίθεται πως είναι ο επίσημος διανομέας να απέχει, και να μην έχει ενεργή παρουσία στο επίσημο FAN CLUB της Xiaomi ?
Μα δεν ντρέπονται καθόλου στο Press COnference που έκαναν, αυτό με τις 3 τυρόπιτες - 2 πίτσες - 5 αναψυκτικά και 3 μπουκαλάκια νερό, να μην καλέσουν κάποιο από τα μέλη διαχείρισης αυτής της κοινότητας ? (Εκτός και εάν το έκαναν και δεν πήγατε)
Είναι δυνατόν να μην έχουν καλέσει κάποιο από τους πρωτεργάτες της επανάστασης της Xiaomi στην ελληνική αγορά? (εκτός και αν υπάρχει κάτι στα σκαριά και δεν το ξέρουμε)
Εγώ αν είχα την Infoquest, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να κάνω στελέχη στην εταιρεία μου τους άξιους αυτούς ανθρώπους που μου έμαθαν την Xiaomi και με βοήθησαν και με το παραπάνω σε όποιο πρόβλημα και να είχα.
Γίνανε μάγκες με τον κόπο άλλων και αίσχος τους.
Κύριοι διαχειριστές, σας θεωρούν δεδομένους και σας έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Άμα συμπεριφέρονται έτσι οι "επίσημοι" διανομείς, τότε κρίμα στην Xiaomi....
Το μόνο που ίσως τους συγχωρεί κάποιος, είναι πως δεν ξέρουν τι πουλάνε, και δεν έχουν ιδέα για το τι θα πει MIUI και Xiaomi.
Έχουν μπερδέψει φαίνεται την Apple και το IOS με την Xiaomi και το MIUI.
Στην Xiaomi αξίζει κάτι καλύτερο από αυτές τις συμπεριφορές, και μακάρι σύντομα να αναλάβει κάποιος ποιο άξιος που θα αναγνωρίζει την δουλειά που έχουν ρίξει άλλοι τόσα χρόνια. -
Κυκλοφορει και μια βρόμα ότι έχουν στείλει και εξόδικα κατά των αλλων μαγαζιων που φέρνουν ξιαομι. Ξέρει κανείς τίποτα?
-
-
-
Ο/H geomos έγραψε:
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0