Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 445.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από miltosdelis: “και δεν έχω τώρα καμία ρομ επάνω στο κινητό ” Αποκλείεται να μην έχεις καμία, μετά το factory reset ανοίγει ξανά στην τελευταία που είχες, η οποία είναι ποια ? ” εκανα μετα και dalvik cache + cache + data + system format γι αυτο δεν εχω τιποτα βαθι καθαρισμα

• Παράθεση από NasDriver: “Επειδή ξανά γυρνάμε σε china/eu, καλύτερα να περιμένεις να βγουν με source china/eu ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις εκ νέου factory reset ” εγώ που έκανα factory reset και δεν έχω τώρα καμία ρομ επάνω στο κινητό περασμένη ποια να περάσω;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

MiltosDelis - - Recoveries

Μήνυμα

μπορώ να περάσω κανονικά παιδιά την προτελευταία έκδοση την κοινότητας xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote5Pro_8.10.18_v10-8.1.zip γιατί έχω anti 4; να ενημερώσω ότι είχα την τελευταία official stable 10.0.2.0 έχω κάνει wipe τα πάντα και wipe dalvik cache + cache + system + data και πλέον δεν έχω καμία rom για να ανοίξει το κινητό ποια πρέπει να περάσω ; η περνάω μόνο αυτή εδώ λόγω antirolback Έκδοση 9.5.19.0, ARB 4

Μήνυμα

έτοιμος ευχαριστώ πολύ παιδιά @fog και @gkoutrou68 για την βοήθεια τα είχα όλα σε σελιδοδείκτες και απλά τα είχα ξεχάσει ορίστε και τα αποδεικτικά στοιχειά χα χα χα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69241/

Μήνυμα

μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader μου με τον official τρόπο περιμένοντας αρκετές μέρες δηλαδή την xiaomi και θέλω να περάσω το TWRP και μου βγαίνει αυτό το μήνυμα τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69240/

• RE:

MiltosDelis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν εννοείς το πρόγραμμα mi PC suite να ξέρεις ότι δεν λειτουργεί. Είναι απαρχαιωμένο. Κάνουν προσπάθειες να το αναγεννήσουν. ” Mi assistant έχει έκδοση που δουλεύει κανονικά το backup έχω μόλις πάρει και τώρα περνώ από το mi cloud μέσα από το μενού ρυθμίσεις του κινητου ενημερωση 1η τελος και με το mi cloud backup σειρα εχει το google backup ενημερωση 2η ολα οκ με τα online backup αλλα εχω μια ερωτηση τελευταια που βρισκουμε τον φακελο του τοπικου αντιγραφου ασφαλειας σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν τη γνωρίζω τη διαδικασία.” Οκ άστο θα κάνω όπου μπορώ ποτέ δεν ξέρεις ξεκίνησα mi cloud και μετά θα πάρω και ένα backup με το mi assistant να σε καλά πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είσαι με official και δεν έχεις twrp για backup. Θα κάνεις online backup mi cloud / Google backup ή / και μέσα σε settings, additional settings, backup and reset, local backups Και θα το περάσεις σε υπολογιστή. Κάνεις restore μόλις περάσεις custom rom. Αυτά κάνουν backup τις πιο πολλές ρυθμίσεις. Για αρχεία τράβηξε τα σε υπολογιστή.” Να μην πάρω backup με mi assistant κατευθείαν στον υπολογιστή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• κοινοτητα καλησπερα και χρονια πολλα ερωτηση θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader περασαν οι μερες επιτελους και θελω να παρω backup ποια ειναι η τελευταια εκδοση του προγραμματος που περνουμε backup εχουμε καποιο λινκ να την κατεβασουμε;

• RE:

MiltosDelis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Παράθεση από miltosdelis: “Παιδιά δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά πώς θα γίνει θα φύγει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που περνάμε νέα αρχεία με το gadgetbridge ,και χάνω τα δεδομένα μου μηδενίζουν και βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μετράει μέρες από την στιγμή που το έχω φόρτιση 2b4b622fb95d38110b88cc234e96620d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άστο να πάει 99-98 % και ξανά βάλτο να πάει 100% και θα αρχίσει να μετράει . Δυστυχώς αν χαθεί η σύζευ…

• Παιδιά δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά πώς θα γίνει θα φύγει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που περνάμε νέα αρχεία με το gadgetbridge ,και χάνω τα δεδομένα μου μηδενίζουν και βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μετράει μέρες από την στιγμή που το έχω φόρτιση 2b4b622fb95d38110b88cc234e96620d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

MiltosDelis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Όχι δεν κατάλαβες, ενοοω σε περίπτωση χειροκίνητης ενημέρωσης εμείς με τα international δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε τα αρχεία με notify, αλλά μόνο με το gadget. Απλά ειπα μήπως επιλέγοντας τις δύο επιλογές alternative στο notify περνάει τα αρχεία τελικά. ” Δεν το γνωρίζω αυτό σόρρυ λάθος κατάλαβα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από drivth: “Ρε παιδιά ας επιβιώσει καποιος με international version αν εκείνες οι δύο επιλογές είναι αυτές που τελικά θα περάσουν τα αρχεία? Γιατί αυτό το παλιό gadget μας πρήζει κάθε φορά! ” ναι αν ειχες την προηγουμενη εκδοση mi fit απο εδω απλα περνας την νεα και τα περναει ολα αυτοματα δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο international version εχω 3αρι

• RE:

MiltosDelis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Εβαλα το Mi Fit το καινουριο, αλλα δεν ενημερωσε και το firmware. Ετσι, εχω ερωτηματικα στο band στις διαφορες οθονες. Οποτε κατεβασα τα 3 αρχειακια, και τπροσπαθω να τα εγκαταστησω με το Noitify, αλλα κολλαει σε αλλο ποσοστο καθε φορα, ποτε στο 2%, ποτε στο 5%, ποτε στο 9% κλπ Οποτε δενε εγκαθιστανται .....” Gadgetbrige λογικά έχεις international version mi band 3 εγώ μόνο με το εν λόγω πρόγραμμα περνάω χειροκίνητα τα αρχεία στο ρολόι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• να ενημερώσω και εγώ μόλις πέρασα το νέο πρόγραμμα από το αρχείο apk πάνω από την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος αυτόματα όλα μετά από λίγα δευτερόλεπτα ενημερώθηκαν firmware και resourses μια ερώτηση μόνο το skin για χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας βλέπω είναι για v40 εννοώ με το νέο firmware έχουμε v42 θα δουλέψει κανονικά αν το περάσω ξανά η να περιμένω αναβάθμιση του αρχείου res;

• @dnomikos περιμένουμε πως και πως για την νέα έκδοση βλέπω ότι είναι κατεβασμένος ο σύνδεσμος οπότε είχαμε λαθάκια που κοιτάτε να διορθώσετε να φανταστώ;

• @pavlidisc έχω κάνει όλα τα βήματα ώστε να είναι έτοιμο το κινητό για να πάρει το volte αλλά πρέπει να βρω πρώτα συμβατή συσκευή να με ενεργοποίηση η cosmote την υπηρεσία θα το κοιτάξω με το samsung a5 2016 του αδερφού που είναι και στην λίστα τους

• καλησπέρα παιδιά κάτοχος redmi note 5 global whats up καρτοκινητού ενδιαφέρομε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας volte ποια είναι να βήματα που πρέπει να κάνω, το κινητό είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κάπου ποιο πάνω εδώ διάβασα ότι μιλάς με την cosmote μεσώ chat στο site τους και σου στέλνουν την ρυθμίσεις στο κινητό ισχύει αυτό; ενημέρωση 1 μετά από συνομιλία μεσώ chat με την cosmote με έστειλαν να μπω σε αυτή την σελίδα για το HD Voice wifi calling ενημέρωση 2 μετά από αποστολή του …

• @lallasgr ωραία έχω δοκιμές λοιπόν χα χα χα στο ρολόι του αδερφού αν όλα μπαίνουν αυτόματα με το πέρασμα του προγράμματος γιατί στο δικό μου τα έχω χειροκίνητα όλα περασμένα ευχαριστούμε πολύ για την γρήγορη και όπως πάντα άψογη δουλειά και ένα παραπάνω για τον χρόνο που διαθέτεις για όλους εμάς εδώ στην κοινότητα να είσαι καλά