Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 445.
-
Καλησπέρα παιδιά μετά από 13 μέρες χρήσεις του κινητού από την ημέρα αγοράς σήμερα είδα ότι το πίσω μέρος έχει στραβωση και άρχισα να βλέπω φως κάτω από την οθόνη στην δεξιά μεριά στο κέντρο δεν το πολύ βάζω στην τσέπη γιατί δεν βγαίνω και πολύ από το σπίτι τελευταία πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό χωρίς να κάνουμε καμιά άλλη ζημιά στο κινητό ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεγάλη διαφορά από 8.7.3 όλα τα λεφτά η νέα ρομ πλέον βλέπω εμφανή miui 10 χαρακτηριστικά στο kenzo μου
-
@MIUI_ART Όλες οι ROM που βασίζονται σε Android 6 όπως τα RedMi Note 3 PRO (Kenzo) - RedMi 3S (Land) - RedMi Note 4 (Nikel) - RedMi Pro (Omega) - RedMi 4 PRO (Markw) - RedMi 4 (Prada), θα γίνουν Recompile καθώς βρέθηκε πρόβλημα με το system.transfer.list περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί γυρίσαμε στην 8.7.3 και δεν έχουμε wifi
-
παω να την περασω απο την εφαρμογη αναβαθμιση αλλα κολλαει στο 0.85% συνεχεια και βγαζει ερρορ 1 οτι ειναι και καλα αλιωμενο το αρχειο και μη αναγνωρισιμο μειλ δεν πηρα ακομα για να μπορεσω να την κατεβασω απο τον υπολογιστη και τζαμπα καναμε φρ και θελει παλι απο την αρχη εγκατασταση ολες οι εφαρμογες
-
ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά που κάνετε για μας τους παππούδες kenzo
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
Redmi Note 3 Qualcomm εννοούν το hennesy η το kenzo παιδιά.;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλησπέρα ομάδα ερώτηση δεν ξέρω αν απαντήθηκε ποιο πάνω... από ποια έκδοση dev και μετά εμφανίζετε η επιλογή split screen στο kenzo; έβγαλα γιατί την τελευταία stable χτες και πέρασα την τελευταία dev και βλέπω έχουμε και split screen με android 6 πλέον στο kenzo εννοείτε format και full wipe πριν περάσω από stable σε dev
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “Στο kenzo είναι η δεύτερη έκδοση οπότε από την επόμενη θα μπορούμε να την κατεβάσουμε κανονικά και μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης; ” Ναι βέβαια. Από εδώ και πέρα όσες συσκευές δεν έχουν προβλήματα με το νέο Source από GLOBAL θα έχουν πλήρως ενεργά τα ΟΤΑ και όλα θα γίνονται αυτόματα. Σε όλες τις συσκευές το ίδιο θα γίνει μόλις γίνουν BUG Free. :thumbsup:” Και απ' ότι βλέπω πάμε και καλύτερα από θέμα κατανάλωση μπαταρίας και πάλι ευχαριστούμε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “Επιβεβαιώνω δεν βγαίνει πλέον το μήνυμα ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στην εφαρμογή αναβάθμιση στο kenzo μου όλα καλά πλέον ευχαριστούμε για την γρήγορη διόρθωση του προβλήματος ομαδάρα. ” Από την επόμενη αναβάθμιση θα έχετε κανονικά και ενεργά τα ΟΤΑ downloads. Δεν τα ενεργοποιήσαμε σε αυτή την Version καθώς σε πολλές συσκευές θα πρέπει να προηγηθεί πρώτα Factory Reset καθώς είναι η πρώτη Stable με Global Source. :thumbsup:” Στο kenzo είναι η δεύτε…
-
Επιβεβαιώνω δεν βγαίνει πλέον το μήνυμα ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στην εφαρμογή αναβάθμιση στο kenzo μου όλα καλά πλέον ευχαριστούμε για την γρήγορη διόρθωση του προβλήματος ομαδάρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από πέρασμα πάνω από aroma 9.5.1.0 global source και χωρίς FR το ίδιο πρόβλημα με εφαρμογή αναβάθμισης έχω ζητάει να ξανά κατεβάσω απ' την αρχή την rom και έκανα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμιση Επεξεργασία 1η Την ξανά κατεβάζω από την εφαρμογή αναβάθμιση η περιμένουμε κάποιο fix πάλι Γιατί την πέρασα από το αρχείο zip του vip mail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk bf4480b1643ba0e4e5549c25be8ca8ad.jpg
-
Παράθεση από Bodai: “@miltosdelis @ak2 επειδή μάλλον κατέβηκε χαλασμένο το αρχείο σας ζητάει να το ξανακατεβάσει. Αλλά έχετε πάντα την εναλλακτική του κατεβάσματος από το email και φλασαρίσματος μέσω της επιλογής του Updater: Choose Update Package ” Καλησπερα @Bodai αρχικά την πέρασα μετά από FR από το αρχείο ζιπ του μέιλ που με στείλατε αλλά μετά λέω για να το βγάζει αυτό το μήνυμα κάτι λογικά έκανε η ομάδα Φιξ και λέω να την κατεβάσω απο το πρόγραμμα αναβάθμισης την κατεβάζει μια χαρά και γρήγ…
-
Για κάποιο λόγο μου ζητάει να ξανά κατεβάσω την rom το πρόγραμμα αναβάθμισης τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση παιδιά είμαι μετά από FR στο kenzo μου