[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Backup από το TWRP Recovery - Factory Reset λόγο αλλαγής σε Global Source και flash από το Recovery.
-
καλησπερα, εγω περασα πριν μια εβδομαδα με factory reset αυτην με global source [Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source.
Οποτε οι rom σαυτο το τοπικ ειναι η νεα εκδοση παλι με global source αρα την περναω κατευθειαν μονο με clear caches? -
ΝΑΙ,
αν έχεις ήδη στην συσκευή σου Stable από Global SOurce, απλά την περνάς από επάνω και είσαι οκ. -
Καμία ιδέα για το δικό μου πρόβλημα;
"Καλημέρα, μόλις πέρασα και γω την aroma 9.5.1 σε kenzo και όλα καλά. Πολύ καλή ρόμ. Υπάρχουν 2 προβληματάκια.
1) Μου κρασάρει η google camera και
2) Μου πετάει συνέχεια ότι ο διακομιστή δεν λειτουργεί αυτή την στιγμή όταν πάω να επιλέξω να αλλάξω θέματα. Σας βάζω και το screenshot να το δείτε." -
Μπορεί όντως να είναι προσωρινό πρόβλημα με τους Server στην Xiaomi.
-
και η google camera;; διορθωνεται με κάποιο τρόπο;;
-
Ο/H georgem86 έγραψε:
και η google camera;; διορθωνεται με κάποιο τρόπο;;
Στην επόμενη Version θα αλλάξουμε τις επιλογές στην κάμερα με άλλες Version και πιστεύουμε να είναι οκ. -
Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@miltosdelis @ak2 επειδή μάλλον κατέβηκε χαλασμένο το αρχείο σας ζητάει να το ξανακατεβάσει. Αλλά έχετε πάντα την εναλλακτική του κατεβάσματος από το email και φλασαρίσματος μέσω της επιλογής του Updater: Choose Update Package
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Αγνόησε την ειδοποίηση.
Είναι κάποιο Bug που θέλει fix. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0