[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Backup από το TWRP Recovery - Factory Reset λόγο αλλαγής σε Global Source και flash από το Recovery.
-
καλησπερα, εγω περασα πριν μια εβδομαδα με factory reset αυτην με global source [Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source.
Οποτε οι rom σαυτο το τοπικ ειναι η νεα εκδοση παλι με global source αρα την περναω κατευθειαν μονο με clear caches? -
ΝΑΙ,
αν έχεις ήδη στην συσκευή σου Stable από Global SOurce, απλά την περνάς από επάνω και είσαι οκ.
-
Καμία ιδέα για το δικό μου πρόβλημα;
"Καλημέρα, μόλις πέρασα και γω την aroma 9.5.1 σε kenzo και όλα καλά. Πολύ καλή ρόμ. Υπάρχουν 2 προβληματάκια.
1) Μου κρασάρει η google camera και
2) Μου πετάει συνέχεια ότι ο διακομιστή δεν λειτουργεί αυτή την στιγμή όταν πάω να επιλέξω να αλλάξω θέματα. Σας βάζω και το screenshot να το δείτε." -
Μπορεί όντως να είναι προσωρινό πρόβλημα με τους Server στην Xiaomi.
-
και η google camera;; διορθωνεται με κάποιο τρόπο;;
-
Οχι αν έχεις επιλέξει από την Aroma να σου βάλει την Google Camera.Ο/H georgem86 έγραψε:
και η google camera;; διορθωνεται με κάποιο τρόπο;;
Στην επόμενη Version θα αλλάξουμε τις επιλογές στην κάμερα με άλλες Version και πιστεύουμε να είναι οκ.
-
Ευχαριστώ πολύ!!
-
Καλησπερα @Bodai αρχικά την πέρασα μετά από FR από το αρχείο ζιπ του μέιλ που με στείλατε αλλά μετά λέω για να το βγάζει αυτό το μήνυμα κάτι λογικά έκανε η ομάδα Φιξ και λέω να την κατεβάσω απο το πρόγραμμα αναβάθμισης την κατεβάζει μια χαρά και γρήγορα σχετικά την περνάω και πριν λίγο πάλι μου λέει ότι υπάρχει αναβάθμιση δεν ξέρω τι να κάνω και δεν θέλω πάλι FR μόλις τελείωσα σχεδόν το στήσιμο του κινητούΟ/H Bodai έγραψε:
@miltosdelis @ak2 επειδή μάλλον κατέβηκε χαλασμένο το αρχείο σας ζητάει να το ξανακατεβάσει. Αλλά έχετε πάντα την εναλλακτική του κατεβάσματος από το email και φλασαρίσματος μέσω της επιλογής του Updater: Choose Update Package
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Αγνόησε την ειδοποίηση.
Είναι κάποιο Bug που θέλει fix.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0