Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 445.
-
RE:
Μήνυμα@fatsionas Ναι κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kyian: “@miltosdelis εχω θεμα με το backup μου βγαζει αυτο το λαθος ( createTarFork() process ended with ERROR=255 ) και δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη οσες σελιδες και αν διαβασα ,επισης δεν μπορω ουτε παλαιοτερο αντιγραφο να επαναφερω γιατι μου βγαζει ενα αντιστοιχο λαθος ,οποτε το factory reset μαλλον ειναι μονοδρομος. ” αν θες περίμενε λίγο μήπως πάρει καμία απάντηση και λύση από κανένα διαχειριστή γιατί εγώ δεν μπορώ να σε δώσω κάποια λύση σε αυτό το θέμα αου
-
@kyian κοίτα μπορείς αν έχεις πάρει ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω αν δεν δεις κανένα σφάλμα είσαι οκ και χωρίς να χάσεις τίποτα
-
@kyian Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM. αν διάβαζες το αρχικό θέμα θα επαιρνες την απάντηση σου και με βάσει το αρχικό θέμα σε απαντώ πως ναι χρειάζεται έχει 2-3 εκδόσεις παλαιότερη εκδοσή rom και όχι την τελευταία που είχε βγει πριν την διακοπή
-
@MIUI_ART ευχαριστούμε πολύ Κύριε Διαχειριστή για την πάντα φοβερή δουλειά σας αναμένουμε την τράπεζα για την ενεργοποίηση της VIP συνδρομής μου
-
Αναστολή μέχρι τον Αύγουστο για το kenzo μου βλέπω άντε με το κάλο να πάμε σε android 7 αφού το μάθουν καλά στις συσκευές που θα αναβαθμίζουν τον μισό Ιούνιο και όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
-
@almichael cosmote έχω και είχα full σήμα και τώρα έχω 3 στις 5 από 5 στις 5 γραμμές 4G στον ίδιο χώρο στο ίδιο ακριβώς σημείο χωρίς καμία περίεργη θήκη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Savvasaris και εγώ με 7.6.10 βλέπω μεγάλη διαφορά στο σήμα 4G στο kenzo μου εκεί που ήταν 5 γραμμές τώρα είναι 3 γραμμές και δεν έχω καμία θήκη που να κόβει το σήμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις περάστηκε στο kenzo μου η 7.6.10 πάνω από την 7.6.8 όπως και πριν όλα φαίνονται καλά παιδιά μόνο στην εγκατάσταση ήταν λίγο ποιο αργή αλλά έφαγε λιγότερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση magisk manager 12 παίζει κανονικά root κανονικά χωρίς κάνα κόλλημα Edit 1 Η μπαταρία πάλι αρκετά καλά μακράν η καλύτερη αν και λίγες μόνο στιγμές από το πέρασμα της νέας rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART άμα σας πω ότι δεν είδα κανένα πρόβλημα στο kenzo μου με την 7.6.8 ... Την κατεβάσω πάντως κανονικά και την 7.6.10 και βλέπουμε λοιπόν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιες οι διαφορές από 7.6.8 σε 7.6.10 για kenzo...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή η αρχή των άρωμα ρομ περάστηκε μόλις στο κενζο μου όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής παιδιά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαζή ερώτηση περνάμε και επιλέγουμε ότι πρόγραμμα θέλουμε κανονικά...; Τι γίνεται με τους καθαρισμούς νταλβικ και κασέ πριν την εγκατάσταση της νέας άρωμα ρομ και μετά γίνονται αυτόματα...; Edit 1 Ευχαριστώ για την ενημέρωση @derveni μόλις την κατέβασα αύριο θα την περάσω γιατί δεν έχω μπαταρία πολύ τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε και αυτή την βδομάδα στο κενζο μου όλα καλά φαίνονται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maniataros: “Ακόμα την προτελευταία xtrv dev . Δεν έχω περάσει την τελευταία ακόμα γιατί λείπω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όταν την περάσεις θα έχεις και την νέα έκδοση πλοηγού Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zanos: “είχε γράψει ότι δεν χρειάζεται ισχύει; ” Κάνει στην εγκατάσταση μόνο του.. ” εγώ μετά από κάθε πέρασμα rom και root manager έκανα και από μόνος μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από christos50: “σε κενζο οπως και η προυγουμενη ρομ ετσι και αυτη ..αν μεινω με κλειδωμενη εφαρμογη ανοιχτη δεν ανοιγει μετα με δακτυλικο αποτυπωμα πρεπει να πατησω το ον/οφ και μετα ανοιγει .. ” μια χαρά ανοίγει στο Kenzo μου με ανοιχτή εφαρμογή KORE για remote KODI
-
Κατεβαίνει για Kenzo... Edit 1 Περάστηκε στο Kenzo όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής γρήγορο πέρασμα με magisk manager για root access Κανένα πρόβλημα με TWRP 3.1.0-3 χωρίς κανένα μήνυμα λάθους Edit 2 Διαπιστώνω ότι πάει πολύ καλύτερα το δαχτυλικό αποτύπωμα χωρίς να το ξανά ρυθμίσω μετά το πέρασμα της νέας ρομ
-
Το βλέπουμε κιόλας... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εντάξει πόσο θέλετε να με τρελάνετε άπλα δεν παίζεστε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ακόμα δηλαδή πωωω απλά είστε και οι πρώτοι...