Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 485.
-
Καλημέρα, για ανανέωση πρέπει να λήξει πρώτα η προηγούμενη ή όχι? Σήμερα μου λήγει, πάω να ανανεώσω αλλά κολλάει.... Δεν ξέρω μήπως έχει πρόβλημα η σελίδα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - led ειδοποίησης..... Έχουν βγάλει την επιλογή για αλλαγή χρώματος του led ή είναι κάπου άλλου? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλειδωσα σήμερα και έβαλα την Ελληνική άρωμα. Άλλο κινητό έτσι.....καμία σχέση με τις γκλομπαλ. Πολύ πιο γρήγορη και με περισσότερα πράγματα. Φοβερή δουλειά από το παιδιά. Μια ερώτηση τώρα. Οι drivers που κάνουμε εγκατάσταση είναι ίδιοι για όλα τα χιαομι ή το κάθε μοντέλο θέλει τους δικούς του ?ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε Hydrogen πέρασε μέσω ΟΤΑ με την μια. . Το face unlock δουλεύει άψογα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi max κατέβηκε από την εφαρμογή και στο τελείωμα, ενώ κατέβηκε ολόκληρη, μου έβγαλε ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Είχε κατέβει όμως στην συσκευή και φλασαρε κανονικά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβηκε από το email και βγάζει πρόβλημα md5 file σε mi max. Δέν φλασαρει με τίποτα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi max το updater στην 7.10.12 κρασαρει φουλ. Μια κόλλησε στο 39% και μια στο 68% Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ερώτηση για paypal
ΜήνυμαΑυτό που κάνω log in εννοείς, έτσι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ερώτηση για paypal
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Τι πρέπει να δώσω για να γίνει μια μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό μου? Μόνο το email μου φτάνει? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σε μι Μαξ δεν δουλεύουν πάλι τα ΟΤΑ. 3 φορές χθες και κοβόταν στο 65% περίπου. Τελικά την κατέβασα από το email. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβηκε μέσω ΟΤΑ και πέρασε όμορφα και ωραία. To download μέσω OTA έγινε μια χαρά αυτή την φορά, καμία σχέση με τις προηγούμενες 2 φορές. Να είστε καλά παίδες. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk