Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 485.
-
Καλημέρα, κατέβηκε κανονικά αυτή την φορά από OTA και πέρασε χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την λειτουργία που όταν γύρναγες την συσκευή ανάποδα γύρναγε και η οθόνη, νομίζω δεν την έχει στο miui 9 ή κάνω λάθος?ρυθμίζεται από κάπου? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, μέχρι σχεδόν 1 γιγα κατέβασε την ρομ από την εφαρμογή της αναβάθμισης και διακόπηκε πάλι. Τελικά την κατέβασα και την πέρασα από το email. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα δεν το κατεβάζει σωστά. 3 φορές και διακόπτει το κατέβασμα. Μόλις πάει 2-3 % πετάει μετά install, και καλά το κατέβασε. Θα Πάρουμε σε μέιλ την ρομ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@echaosad στο email που πηρες γράφει όχι. Δέν περνάς τίποτα εκτός από εκείνη της Παρασκευής. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART το ίδιο και σε εμένα. Βγάζει md5 σφάλμα και διακόπτει το κατέβασμα. Οπότε μπορείς στείλε και σε εμένα το email με την ρομ. Οπότε μπορείς, ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρχεται ειδοποίηση ή πρέπει να κάνουμε έλεγχο? Σε εμένα τουλάχιστον με ανοιχτά δεδομένα (δεν έχω WiFi) έπρεπε να κάνω έλεγχο για το update. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η δοκιμαστική αποστολή φαίνεται και από δεδομένα ή μόνο WiFi? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουν φύγει όλα τα email? Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά. Εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 6 μήνες και μπορώ να πω ότι είναι σταθερότατη και φλασαρω πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πάλι μπράβο σας. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το power button Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Gkontos10 μήπως έχει κολλήσει? Για χτύπησε το λίγο. Το είχα πάθει εγώ, από πτώση όμως του κινητού.
-
Καλημέρα. Ρώτησα και εχθές για την λειτουργία smart assistant αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Σε ένα βίντεο που είδα, λέει ότι είναι διαθέσιμη η λειτουργία μόνο στην china rom. Η ελληνική ρομ που βασίζεται σε china source δεν έπρεπε να έχει την συγκεκριμένη λειτουργία? Πάντως πάει μπάλα η νέα ρομ. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Καλημέρα και πάλι Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το smart assistant πως θα το ενεργοποιήσω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από την πρώτη επαφή η 9 πάει σφαίρα......κάνει μπαμ η διαφορά από την 8.
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Εγώ έκανα φακτορι ρισετ σε hydrogen και όλα καλά στο φλασαρισμα. Όταν άνοιξε το κινητό δεν ξεκλειδώνει ο Mi λογαριασμός . Μου στέλνει μήνυμα να το κωδικό για ξεκλειδωμα αλλά δεν μπορώ να τον δω ποιος είναι. Έχω κολλήσει εδώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Φλασαρα και την προηγούμενη 7720 αλλά τίποτα. Τι να κάνω τώρα? e1c55be829029d1e78394d470e742572.jpg Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όλα οκ Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έκανα φακτορι ρισετ σε hydrogen και όλα καλά στο φλασαρισμα. Όταν άνοιξε το κινητό δεν ξεκλειδώνει ο Mi λογαριασμός . Μου στέλνει μήνυμα να το κωδικό για ξεκλειδωμα αλλά δεν μπορώ να τον δω ποιος είναι. Έχω κολλήσει εδώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Φλασαρα και την προηγούμενη 7720 αλλά τίποτα. Τι να κάνω τώρα? e1c55be829029d1e78394d470e742572.jpg Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk