Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 485.
-
Καλημέρα. Κάτοχος Μαξ και εγώ από redmi note 3pro. Το πήρα από ένα φίλο με αυτή την ρομ. Για να πάω σε xtrv πρέπει να βάλω οφισιαλ κινεζική για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα και μετά να φλασαρω την ελληνική? Ευχαριστώ και Καλημέρα και πάλι. 696f947de8a92cdb07e4797b595d1010.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, το δικό μου το έχω πάρει μεταχειρισμενο ξεκλείδωτο (λογικά) με ελληνική ρομ. Τώρα όταν φτάσω στο σημείο του κλειδωμενου bootloader, θα πάω να κάνω αίτηση ξεκλειδωματος για να συνεχίσω?
-
Από τελευταία Θαντερ σταθερή σε χτρβ πάμε χωρίς φακτορι ρισετ έτσι? Για Kenzo μιλάω.
-
Για κενζο καμια σταθερή μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παίδες για redmi pro του 10πυρινο με 3 ράμ , υπάρχει Θαντερ σταθερή ή όχι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από thunder stable σε xtrv stable χωρίς fr, μόνο απλά wipes ή κάνω λάθος?
-
Είμαι στην stable thunder σε rn3pro και θέλω να βάλω την xtrv. Η thunder είναι lollipop και η xtrv marsmallow. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν την φλασαρω ή κατεβάζω και φλασαρω με φακτορι ρισετ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός video εγκατάστασης της Marshmallow 6.0.0 by gkalen για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΈχω sd card.... Pc δεν έχω :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός video εγκατάστασης της Marshmallow 6.0.0 by gkalen για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΜπορώ να κατεβάσω ρομ και κλιν μέσω του κινητού και να μην χρησιμοποιήσω pc, δεν υπάρχει θέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Δεύτερη μέρα με την συγκεκριμένη ρομ, χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνει ο @gkalen Πολύ καλή ρομ ισαξια με τις υπόλοιπες. Thanx και από εμένα!!! 694aa4211741429d9dccad36e7146a36.jpg e67669f0a358eed974b31c228d607faf.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ρε παλικάρια ringtones δικά μας πως το περνάμε για ήχο στο κινητό στην dev το άφηνε από μια εφαρμογή που είχα, ενώ τώρα σε stable ενώ λέει ότι το ορίζει σαν ήχο κλήσης για το κινητό δεν ..............” Το ίδιο και εγώ έχω πάθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 360 φωτογραφία, πως γίνεται δε παίδες σε rn3? Καλημερες!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Εάν κάνω Copy το backup σε μια sd Card, μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη xiaomi συσκευή? ” Τι εννοείς; Δώσε ένα παράδειγμα; Το μπακαπ θα είναι από τι και σε τι θα πάει. Παίζουν ρόλο και οι ρομ που έχουν και τα twrp..” Παίρνω μπακαπ και τον φάκελο του τον κάνω κοπι σε μια κάρτα. Πχ η stable 751. Αν βάλω το μπακαπ σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Το factory reset θα σβήσει αρκετά από το περιεχόμενο της συσκευής σου (επαφές, εφαρμογές κλπ), καθώς και το "στήσιμο" που έχεις κάνει (θέμα, ήχο κλησης και άλλες παραμετροποιήσεις). Μέσα από το twrp θα πας στην επιλογή "αντίγραφα" και θα κρατήσεις back up. Μετά από το factory reset, θα μπεις και πάλι στο twrp για να πάρεις από εκεί το αντίγραφο που έχεις κρατήσει.” Εάν κάνω Copy το backup σε μια sd Card, μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη xiaomi συσκευή? Στάλθηκε από το R…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Για μετάβαση από stable σε gtv χρειάζεται να έχει γίνει εγκατάσταση του supersu? ” Αν εννοείς από official σε Ελληνική δεν είναι απαραίτητο να έχεις superSU. Η ερώτηση σου δεν βγάζει νόημα .... :P” Από ελληνική stable στην ελληνική gtv εννοώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk