Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 485.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠως πάει η q? Να φλασαρουμε ή έχει κανένα σοβαρό θέμα? Πχ batery drain?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Octaviastikos τι λέει η ρομ? Δουλεύουν όλα ρολόι?
-
Ακριβώς το ίδιο μέιλ μου έστειλαν και εμένα σήμερα, μόνο που εγώ το έχω παραλάβει από τις 19/7......λες να μου στείλουν και άλλο?
-
Αγορά Mi 9
ΜήνυμαΑκριβώς αυτό που λέει ο @NasDriver Αν δεν έχεις θέμα για 500 €, τα δίνεις και το παίρνεις από Ελλάδα. Αν όμως θες να το πάρεις πιο οικονομικά, με 300-320 το παίρνεις από Κίνα. Απλά τα πράγματα.
-
14/6 έβαλα εγώ και παρέλαβα 19/7
-
OK δεν το ήξερα ότι γίνεται και έτσι.
-
Δεν νομίζω ότι γίνεται από εκεί αναβάθμιση της xtrv, μόνο φλας μέσω twrp.
-
Σε mi 9 και στην συγκεκριμένη ρομ, πως μπορούμε να αλλάξουμε την επαφή κλήσης όταν πατάμε παρατεταμένα την εφαρμογή του τηλεφώνου και σου βγάζει την καρτέλα, φάση iPhone, για νέα επαφή και άλλες δύο επαφές για να κάνεις κλήση? Τι είπα καλά ή σας μπέρδεψα? ☺️
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαμε το τελευταιο twrp που ειπε ο @geoanto555 δουλεψαν ολα ρολοι....ευχαριστω.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαθα το κοιταξω το βραδυ μετα την δουλεια. μετα το φλασαρισμα η εντολη που δινουμε για να ανοιξει το ρικοβερι ειναι fastboot reboot ? η' fastboot reboot recovery η' και τα δυο ειναι σωστα?
-
Romb2867643d130c75b8559da2e76d2a1a9.jpg Twrp αυτό Cepheus 3.3.1_27-05 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από γκλομπαλ σταθερή με ξεκλειδωτο bl πάω να περάσω την ελληνική xtrv σε mi 9 . Φλασαρω τo twrp από τό φόρουμ που βρίσκω στο συγκεκριμένο νήμα.....twrp για όλες τίς συσκευές κλπ.....όταν κάνω φορμάτ καί επανεκκίνηση στην ρικοβερι πάλι,το κινητό μένει άδειο χωρίςinternal storage με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αντιγράψω στο κινητό την ρομ. Screenshots δεν μπόρεσα να βγάλω. Αν μπορεί να καταλάβει κάποιος τί λέω, καλώς... αλλιώς θα δοκιμάσω το βράδυ με άλλο twrp. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιών…
-
Μήνυμαπαιδια καλημερα, δευτερη φορα ενω φλασαρω twrp κανονικα ,κανω φορματ ντατα ,μετα ριμπουτ στην ρικοβερι,δεν μου ενφανιζει μετα internal storage. ειναι αδειο το κινιτο εντελως . το βλεπει το πισι αλλα δεν μπορω να κανω αντιγραφη την ρομ. ας το κοιταξει καποιος μηπως φταιει το twrp . το εχω κατεβασει απο εδω ,στο φορουμ
-
Μήνυμα@'amavroudis καλημερα .ναι το ανοιξε. μαλλον μετα το φορματ ντατα δεν εκανα reboot to recovery κι γισ αυτο δεν εφτιαξε φακελους
-
Μήνυμα@NasDriver φλασαρα twrp εκανα φορματ ντατα αλαλ τωρα δεν μπορω να περασω την xtrv σε φακελο twrp για να φλασαρω . εμφανιζεται το κινητο στον υπολογιστη αλλα χωρις καθολου φακελους . μολις παω να κανω αντιγραφη της ρομ ,μου βγαζει μνμ οτι η συσκευη δεν αποκρινεται η εχει αποσυνδεθει. τι να κανω? το βλεπει στο πισι ως χιαομι μι9 χωρις καθολου φακελους. δεν θα επρεπε κανονικα να ειχε τον φακελο twrp για να βαλω εκει την ρομ?
-
Μήνυμαοταν σε εντολη adb devices σου βγαζει τον κωδικο και διπλα unathorized.....τι σημαινει? εχω ξεκλειδωσει και προσπαθω να φλασαρω twrp σε mi 9
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίχα μετρήσει, αλλά δεν θυμάμαι πόσο, να μην σου πω ψέμματα. Πόσο περίπου mbps είναι το 4g+?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα4g+ σε mi 9........ Αυτό που δεν είχα στο mi 8...... Με την ίδια σιμ κάρτα. Παροχος cosmote Μήπως επειδή το mi 8 ήταν China version ενώ το mi 9 global? ffe7f8d6b5ef06af5ab54490b69a90ec.jpg
-
@elpatron5 με ups έρχονται Ελλάδα. Στην Αττική κάνει η ίδια η ups διανομή και επαρχία συνεργάζεται μάλλον με γενική ταχυδρομική ή speedex. Πάρε ένα τηλ ατην ups να σου πουν σίγουρα.
-
Καλημέρα, εγώ παρέλαβα τελικά χθες με ups μετά από 5 εβδομάδες. 14/6 - 19 7