Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 993.
-
Συμφωνώ. Σε whyred είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Και από θέμα μπαταρίας.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “@charlie2alpha Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά.” Την τελευταία επίσημη LineageOS έχω περάσει. Από μπαταρία μια χαρά τα πάει αλλά παρατήρησα ότι δεν πέφτει σε deep sleep όσο πρέπει με τ…
-
@charlie2alpha Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από drivth: “Εμένα σε καρτικνητο λέει ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία. Το έστειλα από iphone 7 ” Έχω την εντύπωση ότι σε Cosmo-κάρτες ΔΕΝ υπάρχει η υπηρεσία. Νομίζω δουλεύει μόνο σε συμβόλαια. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί κάποτε η Cosmote έλεγε ότι θα το δώσει και στις κάρτες.” Δε θα το έλεγα, όταν το έκανα εγώ πέρισυ το έκανα με καρτοκινητό WhatsUp. Το αίτημα του φίλου πιο πάνω έγινε από συμβατή συσκευή άραγε;” Το αίτημα έγινε από το τη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TasVas: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από TasVas: “Ερώτηση. Πως γίνεται να βγάλω τελείως την τέρμα αριστερά καρτέλα στην αρχική οθόνη; ” settings, home screen and recent, app vault.Το ξεκλικάρεις. ” Δεν έχει τέτοια επιλογή.” Μόνο στις dev rom υπάρχει η επιλογή όχι στις stable..
-
Καλή μας επιτυχία!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Μία και σήμερα για να ξεκλειδώσω το Note 5. Θα δοκιμάσω κατευθείαν LineageOS, αν δεν είναι αρκετά σταθερό ίσως δοκιμάσω την ARΩMA. Έχω και πρόσβαση VIP αλλά ποτέ δε την έβαλα, ούτε στο Note 4 μου γιατί προτιμώ το οικοσύστημα της Google. Δε θέλω να δεθώ με υπηρεσίες συγκεκριμένου OEM, αρκεί που ήδη είμαι δεμένος σε ένα Mobile OS.” Περιμένουμε όταν τη βάλεις εντυπώσεις... Τώρα με την 10αρα beta μια χαρά πάνε όλα..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DexWhite: “Παράθεση από BanditGR: “Στις custom και ειδικά AOSP based δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Βασικά και εγώ ΑΝ είχα αυτή τη στιγμή RN5, θα πήγαινα σε AOSPit που είναι μακράν η καλύτερη custom AOSP ROM με σχεδόν μηδέν bugs και μακριά από τους κινδύνους του antirollback. ” Εγω που εχω τωρα την 9.5.19.0 δεν υπαρχει θεμα αμα ξεκινησω διαδικασια για να μπω σε custom ετσι? Δεν υπαρχει φοβος μην brickαρει? Αν ναι, εχεις καποιο guide για να το κανω?” Και εγώ θα ήθελα να το μάθω..