Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 918.
-
Συγχαρητήρια George Kaggelaris
-
Το θέμα είναι ότι η infoquest δίνει 1 χρόνο εγγύηση, κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τις κοινοτικές οδηγίες.
-
Καλή επιτυχία.
-
Όντως με αυτά τα χαρακτηριστικά σκέφτομαι να χτυπήσω και γω ένα.
-
Leagoo lead 7 install rom
ΜήνυμαΌχι δεν είχα εγκαταστήσει.
-
Leagoo lead 7 install rom
ΜήνυμαΘέλω να εγκαταστήσω πάλι την ρομ γιατί μου παρουσιάζει συνέχεια σφάλμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχω κάνει factory reset wipe/ data αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από thanasis50: “Η επικοινωνία ήταν μέσω της σελίδας τους . Έστειλα mail στην τεχνική υποστήριξη. ” Ας έχεις υπόψη σου ότι όταν η επικοινωνία γίνεται μέσα από το Paypal, μετά από άνοιγμα "Case",τότε ενισχύεις κατά πολύ την διαπραγματευτική σου θέση. Παρακολούθησα λίγο τον διάλογο σου-σας στις τελευταίες σελίδες και το σκέφτηκα διπλά αν πρέπει να σου γράψω την ταπεινή μου γνώμη-εμπειρία. Ο λόγος σου, εκτός από απρεπής, είναι και άδικος για τους ανθρώπους, που αφιέρωσ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από thanasis50: “Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το φακό τον αγόρασα με έκπτωση στα 18 Ευρώ. Έχω ένα λειτουργικό φακό, και επιπλέον επιστροφή του μισού ποσού που έδωσα. Αν αυτό δεν ικανοποιεί ορισμένους, είναι δικό τους πρόβλημα. ” Νομίζω ότι κακώς θίγεσαι !!! ή κάθε άποψη είναι προσωπική και σεβαστή δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε με όλους ,εγώ περισσότερο νομίζω ότι έχει να κάνει με την στάση που ακολουθούν οι κινέζοι σε τέτοιες περιπτώσεις παρά μ…
-
Παράθεση από thanasis50: “Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest Την Διεύθυνσή της (URL) :GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Ultrafire 2100LM 3 x CREE T6 Powerful LED Flashlight-24.80 Online Shopping| GearBest.com Την ημερομηνία αγοράς: 28/09/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Είμαι στην αναμονή Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest Την Διεύθυνσή της (URL) :GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Ultrafire 2100LM 3 x CREE T6 Powerful LED Flashlight-24.80 Online Shopping| GearBest.com Την ημερομηνία αγοράς: 28/09/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Είμαι στην αναμονή Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο φακός δεν λειτο…