Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Μέσω Paypal ή όχι?Ο/H thanasis50 έγραψε:
Επικοινώνησα με το gearbest
Η επικοινωνία ήταν μέσω της σελίδας τους . Έστειλα mail στην τεχνική υποστήριξη.Ο/H Xstos έγραψε:
Μέσω Paypal ή όχι?Παίζει μεγάλο ρόλο στη στάση τους.Ο/H thanasis50 έγραψε:
Επικοινώνησα με το gearbest
Ο/H demakhs έγραψε:
από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα παιδιά......μα, πραγματικά, γιατί απορείτε?![]()
![]()
![]()
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το φακό τον αγόρασα με έκπτωση στα 18 Ευρώ. Έχω ένα λειτουργικό φακό, και επιπλέον επιστροφή του μισού ποσού που έδωσα. Αν αυτό δεν ικανοποιεί ορισμένους, είναι δικό τους πρόβλημα.
Όντως η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Ο ειρωνικός τόνος ορισμένων δεν μου άρεσε. Έκρινα ότι η προσφορά τους με ικανοποιεί και την δέχτηκα. Κάποιοι έχουν για θεούς ορισμένα καταστήματα, και όταν γίνει μια ερώτηση από μέλος η απάντησή τους είναι πάρτο από εκεί είναι εγγύηση.Ο/H takisfrag έγραψε:
Νομίζω ότι κακώς θίγεσαι !!! ή κάθε άποψη είναι προσωπική και σεβαστή δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε με όλους ,εγώ περισσότερο νομίζω ότι έχει να κάνει με την στάση που ακολουθούν οι κινέζοι σε τέτοιες περιπτώσεις παρά με το μέγεθος του ποσού εάν δηλαδή είναι 10$ ή 100$ δολλάριαΟ/H thanasis50 έγραψε:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το φακό τον αγόρασα με έκπτωση στα 18 Ευρώ. Έχω ένα λειτουργικό φακό, και επιπλέον επιστροφή του μισού ποσού που έδωσα. Αν αυτό δεν ικανοποιεί ορισμένους, είναι δικό τους πρόβλημα.
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Αν αυτό δεν ικανοποιεί ορισμένους, είναι δικό τους πρόβλημα.