Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ε τι να πω...Μακάρι να ήμουν εκεί να το έκανα εγώ.... Υ.Γ. pair να φανταστώ έγινε κανονικά έτσι με την ειδοποίηση στο band και πατήσατε κανονικά για να γίνει το pair...
-
Δικαιώματα και αυτόματη έναρξη κομπλέ;;;
-
Κανα ρεσταρτ κάνατε την συσκευή;;
-
@ikaros80 Πες μου τι firmware φοράει το mi band 2 σου... 1.0.1.21, 1.0.1.14 ή κάποιο άλλο;;; Το app σου βγάζει όντος 2.2.7.4;;; Και 1.0.82;;;
-
Για τους πιο "αδαείς"....καλοπροαίρετα πάντα...Μην πιαστείτε από την λέξη.... Παράθεση από maddoctor: “Δεν υπήρχαν όμως στην κινέζικη έκδοση. Βρήκα την έκδοση του mi fit με την αναγνώριση κλήσης. Σας δίνω το link όπως την βρήκα. Απλώς την περνάτε από πάνω ...versteckter Inhalt... Το δοκίμασα σε μένα και δεν το κατάφερα.(Εγώ τα κατάφερα) Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι: 1) Κάνετε unpair το mi band και sign out 2) Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κάντε καθαρισμό και απεγκατάσταση. (Δλδ απεγκατάσταση την…
-
Δεν χρησιμοποιώ το tool....
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Souits: “@Octaviastikos Ναι δεν μπούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό....Είναι καθαρά από το firmware.... Στα αγγλικά φυσικά θα τα δείχνει μια χαρά...Όπως και τους αριθμούς μια χαρά... ” Ναι στα αγγλικά δείχνει τέλεια...λες ή γραμματοσειρα να φταει;; ” Απλά τα Ελληνικά φταίνε....Με τις λίγες γνώσεις που έχω πιστεύω πως δεν μπορεί να διορθωθεί...
-
@Octaviastikos Ναι δεν μπούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό....Είναι καθαρά από το firmware.... Στα αγγλικά φυσικά θα τα δείχνει μια χαρά...Όπως και τους αριθμούς μια χαρά...
-
@maddoctor Ναι κανονικά απλά είναι αραιά... Με τον τρόπο που είπες απλά το έκανα με Ελληνικά Αγγλικά στο κινητο στην 2η προσπάθεια(πρώτη με κινέζικα) και μάλιστα έκανε 2 update το mi band 2. Απλά έδωσα όλα τα δικαιώματα και σε όλα τα σημεία... σ.σ. Έκανα και κάνα 2 restart το κινητό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24720/
-
@maddoctor Δούλεψε τελικά και με Ελληνικά κιόλας απλά είναι αραιά τα γράμματα...Λογικό φυσικά...
-
@maddoctor πάλι τα ίδια... Επίσης δες κι εδώ... "Xiaomi has released a new update for the app, I Fit, bringing with him also a new firmware update for the Mi Band 2, which comes to version V. 1.0.1.21." edit: απεγκατέστησα την Ελληνική και την πήρε τελικά...
-
@maddoctor Πιθανολογώ πως θα αναγνωρίζει Αγγλικούς χαρακτήρες και κινέζικους...Όχι Ελληνικούς... Σε μένα δεν κάνει εγκατάσταση το apk βγάζει σφάλμα..... Ακόμα και στα κινέζικα το γύρισα και τπτ...
-
@dnomikos Δημήτρη δεν γίνετε να ανέβασε κάπου Ευρώπη και μετά μεσώ server σε server κινάς να γίνει ποιο γρήγορα λόγο Gbit;;
-
Ανυπομονούμε!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24605/