Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παίδες έχω δοκιμάσει κάπου στις 10-15 ρομ, official και unofficial. Πραγματικά οι μοναδικές που αξίζουν είναι οι Ελληνικές δλδ η δικές μας ρομ, αυτού του φόρουμ, σας το λέω χωρίς κανένα συμφέρον ίσα ίσα σας το λέω για να μην μπερδεύεστε με install κόντρα install και κόντρα flash και κάποιες φορές με αυτά και μετά άλλα δημιουργούνται χοντρά προβλήματα στο κινητό και παράλληλα στους εαυτούς μας.... Οπότε εμπειρικά πλέον σας λέω βάλτε τις Ελληνικές δικές μας ρομ και ξεμπερδεύεται μιά και' ξω.... ..…
-
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι βγήκε κερνελ για MM και λειτουργεί μια χαρά και μάλιστα με πολύ σωστό QC 2.0 πολύ σημαντικό για μένα....Έχει ακόμα μερικά θεματάκια μόνο με τα LED...Ανάβουν, αλλά λίγο "μπερδεμένα" δλδ ασήμαντο για μένα.....Επίσης έχει αρκετά έως πολλά governor για CPU και GPU(έχει και idler, εάν θέλεις, επίσης σημαντικό γιατί στους άλλους κερνελ ήταν μόνιμο). Το φοράω μόνο λίγα λεπτά αλλά φαίνεται πάρα πολλά υποσχόμενο... Εδώ το λίνκ.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο σκεφτομαι ακόμα η αλήθεια είναι, ούτε μήνα δεν έχω την global, λέω να κάτσω λίγο ακόμα και μετά βλέπουμε....
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈτσι λέω κι εγώ @geoanto555 αλλά ας μας απαντήσει κάποιος από τους "μάγειρες".....για σίγουρα αποτελέσματα....
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@takisfrag Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Όμως αναφέρομαι για αρχικό Install, π.χ. προερχόμενος από Official Global.....
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα, @lallasgr & @MIUI_ART η καινούρια 6.9.15 περνιέται κανονικά ή θέλει κι αυτή την διαδικασία αυτού του οδηγού όπως και η προηγούμενη;;
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr Με αυτόν τον οδηγό, την γιαγιά μου να βάλω, θα κάνει το install μόνη της........GRATZ!
-
@pavlidisc Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, μιας και το έχω σπουδάσει τρομάρα μου...Είναι πολλά τα "λογικά" του ότι έγινε με αυτήν την σειρά....Ένα μόνο παράδειγμα θα σου πώ, φαντάσου να αναβαθμίζονταν όλα τους τα κινητά σε MIUI 8 και το κενζο όχι, για το λόγο ότι θα καθυστερούσε επειδή είναι στην μεταβατική περίοδο MIUI 8 + ΜΜ + Ελληνικά... Τότε οι υποψήφιοι αγοραστές θα το αντιλαμβανονταν διαφορετικά ο καθένας και έτσι μπορεί να έχανα πελάτες(π.χ να έστρεφε αλλού το ενδιαφέρον σε άλλο κινητό)....Καμ…
-
Όχι δεν νομίζω να παίξει ότι παιγνίδι γουστάρη....Πολλά όμως θα τα παίξει άνετα, π.χ. εγώ παίζω το Magic Rush που ακόμα και στο θεριό Note 3 Pro(kenzo) ζορίζετε....Επίσης να αναφέρω ότι εάν παίζεις παιγνίδια καμία μπαταρία δεν πρόκειται να σου αρκέσει όσο και να κρατάει...Ήμαστε Έλληνες και ποτέ δεν ήμαστε ευχαριστημένοι....Εκ πείρας....Αλλα το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του....Εγώ έχοντας το Κενζο φυσικά και βλέπω διαφορά στα δύο αυτά μοντέλα αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις αν και η τιμή τ…