Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ήρθε το νέο μέλος και ήδη ετοιμάστηκε... Η σύζυγος τρελάθηκε αν και λογικό με το κινητό που είχε πριν(προερχόμενη από LG D325)....Επίσης κι εγώ ήμουν συγκρατημένος με το τι επιδόσεις θα είχε αλλά τελικά για ακόμα μια φορά η mother Xiaomi μου έβαλε γυαλιά....Για την ιστορία απο minideal στα 160€ απο την EU Werehouse(Ελλάδα δλδ) και ήρθε με "πειραγμένη"(7.5.4.0.0 Global) αν και ζήτησα official china dev, στην οποία "πειραγμένη" σκαλίζοντας την ανακάλυψα ότι στους "συνεργάτες" είχε τους δικούς μας …
-
@biobill Είσαι ξεκλείδωτος;;;;; Έχεις twrp;;; Αυτή που αναφέρεις δεν την έχω δοκιμάσει αλλά βασίζεται σε αυτήν που έχω δοκιμάσει...Διάβασε τα ποστ των χρηστών και δες εάν είναι οκ κι εάν ναι προχώρησε....Απλά να ξέρεις εάν είσαι ξεκλείδωτος όποια και να περάσεις θα ξανακλειδώσει ο bootloader... σ.σ. Αυτό το ότι χάνεις σήμα μου βρωμάει ότι είσαι με unoffcial ρομ.
-
Παράθεση από komatoza: “Χθες πέρασα την ported MM miui 8 6.8.18 beta και όλα δουλεύουν ρολόι. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν επιτέλους τήν MM Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι όντως την είχα 1 μήνα(6.7.21 leaked) τα περισσότερα δουλεύουν ρολόι...μόνο κάτι μικροbug αμελητέα υπάρχουν.......Κατά τα άλλα πολύ καλή.... σ.σ. ίσος η 6.8.18 να είναι καλύτερη από αυτήν που είχα εγώ...
-
Παράθεση από catalan10: “Καλημέρα σ όλους,μια ερώτηση.Αν σε stable official περάσω την τελευταία official dev μεσα από το updater,ώστε να κάνω μετά το ξεκλειδωμα,υπαρχει περίπτωση κάτι να πάει στραβά κ να μην ανοίγει το κινητό; ” Σχεδόν όλα θα πάνε στραβά.........Καθαρή εγκατάσταση με fastboot official china dev rom θα κάνεις με MiFlash.........Ή με Mipcsuite.
-
Παράθεση από Jimmy: “Παράθεση από Souits: “Δεν υποστηρίζει 4G+ το κενζο. Το καινούριο Note 4 υποστηρίζει 4G+ αν και το θεωρώ απόλυτα περιττό εκτός και εάν έχεις απεριόριστα MB(πρόγραμμα δλδ με 60-70€+) στο κινητό και θες να κατεβάζεις την Άρτα και τα Γιάννενα από το κινητό. Εάν δεν σας είναι πρόβλημα το 5.5" χτυπήστε το αβλεπί, το κενζο είναι σαφός καλύτερο από το Ido. ” Τωρα κατι μου πες με τα kenzo και Ido Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock …
-
Δεν υποστηρίζει 4G+ το κενζο. Το καινούριο Note 4 υποστηρίζει 4G+ αν και το θεωρώ απόλυτα περιττό εκτός και εάν έχεις απεριόριστα MB(πρόγραμμα δλδ με 60-70€+) στο κινητό και θες να κατεβάζεις την Άρτα και τα Γιάννενα από το κινητό. Εάν δεν σας είναι πρόβλημα το 5.5" χτυπήστε το αβλεπί, το κενζο είναι σαφός καλύτερο από το Ido.
-
Παράθεση από Perarg: “Παράθεση από Trinity Circle: “Καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να ξαναβάλω developer μιας και απογοητεύτικα απο τις stable. Αυτό που θέλω να ρωτησώ είναι οταν προσπαθώ να κατεβάσω την ρομ αργεί πολύ έχει ήδη περάσει μια ώρα και είναι ακομη στα 300 mb. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ. ” Δοκίμασε να αλλάξεις server... ” Ναι καμιά φορά οι ευρωπαϊκοί σερβερ έχουν θέματα αλλά και το αντίστροφο.
-
Κατέβασέ την από τον file host του forum.
-
Πολύ πιθανόν η μπάρα που έβγαλε ήταν η ίδια μπάρα που βγάζει όταν κάνεις wipe dalvik και cache,δεν ήταν και κάτι τόσο τρομερό. Έπρεπε να το αφήσουν να ολοκληρώσει και όλα καλά. Το θέμα γιατί να δημιουργήθηκε εξ αρχής αυτή η μπάρα αλλά αυτό σίγουρα θα μείνει ανεξήγητο για πολύ καιρό . Η ώρα η καλή, άντε ακόμα ένας στο club. Α μην ξεχάσω να σου δώσω τα περαστικά μου.
-
Εμπειρικά πάντα,αφήστε τους ΜΤΚ, περιμένετε τους SD. Κλάσεις ανώτεροι. Το έχω αναλύσει σε άλλο ποστ. Δεν θυμάμαι καν που......